Kaçak Tütün Operasyonu

Asayiş 13.01.2021 - 14:16, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3617+ kez okundu.
 

Kaçak Tütün Operasyonu

Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince; tütün ve tütün mamulleri kaçakçılığı ile mücadele kapsamında, yapılan çalışmalarda 3 şüpheli şahsa yasal işlem yapıldı.
Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince, tütün ve tütün mamulleri kaçakçılığı ile mücadele  kapsamında yapılan çalışmalarda; 3 şüpheli şahsa yasal işlem yapıldı. 12.01.2021 günü Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince tütün ve tütün mamülleri kaçakçılığı ile mücadele  kapsamında yapılan çalışmalarda; ilçe merkezinde, şüphelilerin ikamet adreslerinde yapılan aramada;  3 adet makaron dolum makinesi, 794 adet içi kıyılmış tütünle doldurulmuş makaron, 1600 adet boş makaron, 5 kg kıyılmış tütün, 2620 adet şeffaf poşet ele geçirildi. Konu hakkında yakalanan 3 şüpheli şahsa, yasal işlem başlatıldı. -DORUK
Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince; tütün ve tütün mamulleri kaçakçılığı ile mücadele kapsamında, yapılan çalışmalarda 3 şüpheli şahsa yasal işlem yapıldı.
Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince, tütün ve tütün mamulleri kaçakçılığı ile mücadele  kapsamında yapılan çalışmalarda; 3 şüpheli şahsa yasal işlem yapıldı.
12.01.2021 günü Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince tütün ve tütün mamülleri kaçakçılığı ile mücadele  kapsamında yapılan çalışmalarda; ilçe merkezinde, şüphelilerin ikamet adreslerinde yapılan aramada;  3 adet makaron dolum makinesi, 794 adet içi kıyılmış tütünle doldurulmuş makaron, 1600 adet boş makaron, 5 kg kıyılmış tütün, 2620 adet şeffaf poşet ele geçirildi. Konu hakkında yakalanan 3 şüpheli şahsa, yasal işlem başlatıldı. -DORUK
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.