İYİ Parti'nin Belediye Seçimlerinde, İlk Durağı Saman Pazarıydı

Siyaset 08.02.2019 - 18:35, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3440+ kez okundu.
 

İYİ Parti'nin Belediye Seçimlerinde, İlk Durağı Saman Pazarıydı

İyi Parti Belediye seçimleri için Saman Pazarından, seçim startını verdiler.
İYİ Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Aynur Sezer, İYİ Parti Kütahya İl Başkanı Erol Ertürk, Merkez İlçe Başkanı Murat Sürmeli ve teşkilat üyeleri, seçim startını verdi. Kapan Altında basın mensupları ile yemekte bir araya gelen İYİ Parti Kütahya heyeti, sonrasında esnaf ziyaretlerinde bulunarak seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi. 31 Mart 2019’da gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında seçim startını veren İYİ Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Aynur Sezer, İYİ Parti Kütahya İl Başkanı Erol Ertürk, Merkez İlçe Başkanı Murat Sürmeli ve parti üyeleri, Kapan Altında basın mensupları ile bir araya gelerek esnaf ziyaretlerinde bulundu. Kurduğu cümlelerde ezberlediği şeyleri değil, inandığı ve gönlünden akan ifadeleri kullandığını söyleyen Başkan Adayı Sezer,  “Seçim bir yarış, demokratik bir ortam, ve Kütahya’nın da dört ayrı partiden adayı var ben de bunlardan bir tanesiyim. Ekonomik koşulların son derece zayıfladığı günleri yaşıyoruz. Tabi ki hiç arzu etmediğimiz şeyler ama maalesef bugünlere de geldik. İnanıyoruz ki biz millet olarak bunları da aşarız. Siyasi konjektür birtakım dalgalanmalara gebe, diğer siyasi, sosyal ekonomik, uluslararası olaylara gebe. Bunlar insanların kararlarını etkileyebiliyorlar ama bizi Kütahya ilgilendiriyor.” Dedi. - DORUK
İyi Parti Belediye seçimleri için Saman Pazarından, seçim startını verdiler.

İYİ Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Aynur Sezer, İYİ Parti Kütahya İl Başkanı Erol Ertürk, Merkez İlçe Başkanı Murat Sürmeli ve teşkilat üyeleri, seçim startını verdi. Kapan Altında basın mensupları ile yemekte bir araya gelen İYİ Parti Kütahya heyeti, sonrasında esnaf ziyaretlerinde bulunarak seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

31 Mart 2019’da gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında seçim startını veren İYİ Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Aynur Sezer, İYİ Parti Kütahya İl Başkanı Erol Ertürk, Merkez İlçe Başkanı Murat Sürmeli ve parti üyeleri, Kapan Altında basın mensupları ile bir araya gelerek esnaf ziyaretlerinde bulundu. Kurduğu cümlelerde ezberlediği şeyleri değil, inandığı ve gönlünden akan ifadeleri kullandığını söyleyen Başkan Adayı Sezer,  “Seçim bir yarış, demokratik bir ortam, ve Kütahya’nın da dört ayrı partiden adayı var ben de bunlardan bir tanesiyim. Ekonomik koşulların son derece zayıfladığı günleri yaşıyoruz. Tabi ki hiç arzu etmediğimiz şeyler ama maalesef bugünlere de geldik. İnanıyoruz ki biz millet olarak bunları da aşarız. Siyasi konjektür birtakım dalgalanmalara gebe, diğer siyasi, sosyal ekonomik, uluslararası olaylara gebe. Bunlar insanların kararlarını etkileyebiliyorlar ama bizi Kütahya ilgilendiriyor.” Dedi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.