İYİ Parti İl Kongresi, Hareketli Geçecek

Siyaset 11.06.2020 - 17:08, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3548+ kez okundu.
 

İYİ Parti İl Kongresi, Hareketli Geçecek

21 Haziran'da yapılacak olan İYİ Parti Kütahya İl Kongresinde şu ana kadar 4 Başkan adayının yarışacağı ortaya çıktı.
21 Haziran'da yapılacak olan İYİ Parti Kütahya İl Kongresinde şu ana kadar 4 Başkan adayının yarışacağı ortaya çıktı. Mevcut Başkan Erol ERTÜRK'ün yanı sıra daha önce Şenol KOCAMAN İl Başkanlığına talip olduğunu açıklamıştı. Bugün de eski İl Başkanlarından Nurhan SUNEL bir açıklama yaparak il Başkanlığına aday olduğunu belirtti. SUNEL yaptığı açıklamada; "İYİ olmak demek adaletli olmak demektir, iyi olmak demek kararlı olmak, umutlu olmak, cesur olmak  demektir, iyi olmak demek gelecek güzel günleri hazırlamak için varını yoğunu ortaya koymak demektir. İyi Parti’de parti içi demokrasiyi en iyi şekilde işletmek istiyoruz. Kimsenin iradesine ipotek koymadan sadece parti odaklı çalışacağız. Fotoğraf siyasetini bir kenara bırakıp icraat siyasetine döneceğim. Hedef göstererek, kendimizi anlatarak, sahada performans göstererek bu icraat siyasetini de inşallah tüm partililerimize göstermek istiyoruz. Benim çevremden birkaç kişiyi alayım, yönetici yapayım gibi bir derdim yok. Ortak akıl ve istişare kültürünü çok önemsiyorum. Bu ikisi gerçekten çok önemli. Şunu hiçbir zaman unutmamak gerek; akıl akıldan üstündür. Benim asıl hedefim bu partiyi büyütebilmek. Partimdeki mücadelem iktidar olana dek ve Sayın Genel Başkanımız Meral AKŞENER hanımefendiyi Cumhurbaşkanı yapana kadar devam edecek. Biz kesinlikle küçük olsun benim olsun demiyoruz. Büyük olsun, hepimizin olsun, diyoruz. 21 Haziranda yapılacak Kütahya İYİ PARTİ kongresinde ben de varım diyorum. Yaptıklarım, yapacaklarımızın garantisidir. NE MUTLU, TÜRKÜM DİYENE!..." ifadelerini kullandı. Bu arada Hüseyin KIZILARSLAN da İl Başkanlığı'na aday olduğu gerekçesiyle, ziyaret ettiği Söğüt'te "Atam Osman Gazi'nin Kırk Çadırlık Obasıyla dünyaya 600 yıl hükmettiği koca İmparatorluğun temellerini attığı topraklardan startı verdik. Allah'ın izniyle bu duygu ve düşüncelerle Önderimiz, Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün kurmuş olduğu, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni Muasır Medeniyetler seviyesine taşıyacak olan Sayın Genel Başkanım Meral AKŞENER Hanımefendiye yol arkadaşı olmaya, yarenlik etmeye tam inancımızla geliyoruz. İYİ'ler diyarının Cesur Yürekleri, sevgili Kütahya'm, benimle yürümeye var mısınız?" dedi. DORUK Gazetesi olarak tüm adaylara başarılar diliyoruz. - DORUK
21 Haziran'da yapılacak olan İYİ Parti Kütahya İl Kongresinde şu ana kadar 4 Başkan adayının yarışacağı ortaya çıktı.

21 Haziran'da yapılacak olan İYİ Parti Kütahya İl Kongresinde şu ana kadar 4 Başkan adayının yarışacağı ortaya çıktı. Mevcut Başkan Erol ERTÜRK'ün yanı sıra daha önce Şenol KOCAMAN İl Başkanlığına talip olduğunu açıklamıştı. Bugün de eski İl Başkanlarından Nurhan SUNEL bir açıklama yaparak il Başkanlığına aday olduğunu belirtti.

SUNEL yaptığı açıklamada; "İYİ olmak demek adaletli olmak demektir, iyi olmak demek kararlı olmak, umutlu olmak, cesur olmak  demektir, iyi olmak demek gelecek güzel günleri hazırlamak için varını yoğunu ortaya koymak demektir.

İyi Parti’de parti içi demokrasiyi en iyi şekilde işletmek istiyoruz. Kimsenin iradesine ipotek koymadan sadece parti odaklı çalışacağız. Fotoğraf siyasetini bir kenara bırakıp icraat siyasetine döneceğim. Hedef göstererek, kendimizi anlatarak, sahada performans göstererek bu icraat siyasetini de inşallah tüm partililerimize göstermek istiyoruz.

Benim çevremden birkaç kişiyi alayım, yönetici yapayım gibi bir derdim yok. Ortak akıl ve istişare kültürünü çok önemsiyorum. Bu ikisi gerçekten çok önemli. Şunu hiçbir zaman unutmamak gerek; akıl akıldan üstündür.

Benim asıl hedefim bu partiyi büyütebilmek. Partimdeki mücadelem iktidar olana dek ve Sayın Genel Başkanımız Meral AKŞENER hanımefendiyi Cumhurbaşkanı yapana kadar devam edecek. Biz kesinlikle küçük olsun benim olsun demiyoruz. Büyük olsun, hepimizin olsun, diyoruz.

21 Haziranda yapılacak Kütahya İYİ PARTİ kongresinde ben de varım diyorum. Yaptıklarım, yapacaklarımızın garantisidir.

NE MUTLU, TÜRKÜM DİYENE!..." ifadelerini kullandı.

Bu arada Hüseyin KIZILARSLAN da İl Başkanlığı'na aday olduğu gerekçesiyle, ziyaret ettiği Söğüt'te "Atam Osman Gazi'nin Kırk Çadırlık Obasıyla dünyaya 600 yıl hükmettiği koca İmparatorluğun temellerini attığı topraklardan startı verdik.

Allah'ın izniyle bu duygu ve düşüncelerle Önderimiz, Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün kurmuş olduğu, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni Muasır Medeniyetler seviyesine taşıyacak olan Sayın Genel Başkanım Meral AKŞENER Hanımefendiye yol arkadaşı olmaya, yarenlik etmeye tam inancımızla geliyoruz.

İYİ'ler diyarının Cesur Yürekleri, sevgili Kütahya'm, benimle yürümeye var mısınız?" dedi.

DORUK Gazetesi olarak tüm adaylara başarılar diliyoruz. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.