İYİ Parti'de Şenol KOCAMAN Bende Varım Dedi

Siyaset 05.03.2020 - 17:14, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 4214+ kez okundu.
 

İYİ Parti'de Şenol KOCAMAN Bende Varım Dedi

5 Nisan 2020 Pazar günü yapılacak olan Kütahya İYİ Parti İl Kongresinde Şenol KOCAMAN, İl Başkanlığına aday olacağını açıkladı.
5 Nisan 2020 Pazar günü yapılacak olan Kütahya İYİ Parti İl Kongresinde Şenol KOCAMAN, İl Başkanlığına aday olacağını açıkladı. Gazetemize açıklamada bulunan İYİ Parti Kütahya İl Başkan adayı Şenol KOCAMAN: "Ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılı dönemden geçişte İYİ Partimiz, önemli bir misyon üstlenmek durumundadır. İYİ Parti olmadan içinde bulunduğumuz sıkıntıların çözümü mümkün görünmemektedir. İYİ Parti'nin vereceği bu büyük sınavda Kütahya il teşkilatımıza da önemli görevler düşmektedir. Son genel seçimler olan 2018'de İYİ Parti, Ege bölgesinde Kütahya dışında tüm illerde milletvekili çıkardı. Donanımlı, birikimli, kültürlü, mert, saygın bir Milletvekili adayımız var iken, Kütahya'da niçin milletvekili çıkaramadık? Sorusunun cevabı çok önemli. Bu başarısızlığa damga vuran insanlar partimizden elini çeksin, işlerine baksınlar. İYİ Parti'ye daha fazla kötülük yapmasınlar. Bu anlayışla bu görevlere talip olmak, bu yükü sırtımızda taşıyabilmek için İl Başkanlığına arkadaşlarımla birlikte talip oldum. İlçe teşkilatlarımızın ve delegelerimizin sağduyusuna, bana verecekleri desteğe inancım tam. Onların bu destekleri sonucu üstleneceğim görevi Kütahya'mız ve memleketimiz için hiç bir fedakârlıktan kaçınmadan son noktasına kadar en iyi şekilde yerine getireceğime şimdiden söz veriyorum" dedi. - DORUK
5 Nisan 2020 Pazar günü yapılacak olan Kütahya İYİ Parti İl Kongresinde Şenol KOCAMAN, İl Başkanlığına aday olacağını açıkladı.

5 Nisan 2020 Pazar günü yapılacak olan Kütahya İYİ Parti İl Kongresinde Şenol KOCAMAN, İl Başkanlığına aday olacağını açıkladı.

Gazetemize açıklamada bulunan İYİ Parti Kütahya İl Başkan adayı Şenol KOCAMAN: "Ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılı dönemden geçişte İYİ Partimiz, önemli bir misyon üstlenmek durumundadır. İYİ Parti olmadan içinde bulunduğumuz sıkıntıların çözümü mümkün görünmemektedir. İYİ Parti'nin vereceği bu büyük sınavda Kütahya il teşkilatımıza da önemli görevler düşmektedir.

Son genel seçimler olan 2018'de İYİ Parti, Ege bölgesinde Kütahya dışında tüm illerde milletvekili çıkardı. Donanımlı, birikimli, kültürlü, mert, saygın bir Milletvekili adayımız var iken, Kütahya'da niçin milletvekili çıkaramadık? Sorusunun cevabı çok önemli. Bu başarısızlığa damga vuran insanlar partimizden elini çeksin, işlerine baksınlar. İYİ Parti'ye daha fazla kötülük yapmasınlar.

Bu anlayışla bu görevlere talip olmak, bu yükü sırtımızda taşıyabilmek için İl Başkanlığına arkadaşlarımla birlikte talip oldum. İlçe teşkilatlarımızın ve delegelerimizin sağduyusuna, bana verecekleri desteğe inancım tam. Onların bu destekleri sonucu üstleneceğim görevi Kütahya'mız ve memleketimiz için hiç bir fedakârlıktan kaçınmadan son noktasına kadar en iyi şekilde yerine getireceğime şimdiden söz veriyorum" dedi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.