İYİ Parti'de Görev Bölümü Yapıldı

Siyaset 25.06.2020 - 16:38, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2868+ kez okundu.
 

İYİ Parti'de Görev Bölümü Yapıldı

Geçtiğimiz günlerde yapılan 2. Olağan İl Kongresinde genel kurul İl Başkanı olarak Erol ERTÜRK ile devam edileceğini belirledi.
Geçtiğimiz günlerde yapılan 2. Olağan İl Kongresinde genel kurul İl Başkanı olarak Erol ERTÜRK ile devam edileceğini belirledi. 585 üyeden 433 üyenin oy kullandığı genel kurulda Erol ERTÜRK ile birlikte Nurhan SUNEL, Hüseyin KIZILARSLAN ve Şenol KOCAMAN'ın da İl Başkan adayı olarak katıldı. Yapılan oylama sonucu 209 oy ile en çok oyu olan Erol ERTÜRK yeniden İl Başkanı seçilmiş oldu. Başkan ERTÜRK, genel kurul sonrası; "İYİ PARTİ' yi çocuklarının geleceği iyi olsun diye, bu davayı vatan ve millet aşkı için seçmiş dava arkadaşlarım, inanın ki seçtiğiniz bu kutlu yolda hep birlikte yürüyeceğiz. Kimse dışlanmadan, birlikte çalışarak İYİ Parti'yi iktidar, Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER'i  Cumhurbaşkanı yapıncaya kadar, yılmadan, usanmadan çalışacağız. Ülkemizin ve milletimizin geleceği İYİ Parti iktidarı ile mümkün olacaktır. Bu anlayışla tüm Kütahyalı hemşehrilerimizi İYİ Parti saflarında birleşmeye, partimize üye olmaya davet ediyorum. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!" dedi. Genel kurul sonrası mazbatalarını alan Başkan ve Yönetim Kurulu ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirerek görev bölümü yaptı. Buna göre; İl Yönetim Kurulu Üyeleri Mummer Kanat - Sekreter Pervin Kocakalay - Sekreter Yrd. Yavuz Bülbül - Muhasip Adnan Yılmaz - Muhasip Yrd. Necati Mincür - Teşkilat Başkanı Şeref Aşkaroğlu - Teşkilat Başkan Yrd. Hakan Oturmaz - Hukuk ve Seçim İşleri Bşk. Sümeyye Kıncı - Hukuk ve Seçim İşleri Bşk. Yrd. Sıtkı Özer - Siyasi İşler Başkanı 10.Halil Gencer - Siyasi İşler Başkanı Yrd. 11.İbrahim Seyman - Uluslararası İlişkiler Başkanı 12.Metin Çınar- Uluslararası İlişkiler Bşk. Yrd. 13.Mehmet Sab - Kalkınma Politikaları Bşk. 14.Ahmet Yağman - Kalkınma Politikaları Bşk. Yrd. 15.Abdülkadir Ergün - Yerel Yönetimler Bşk. 16.Talha Karabacak - Ekonomi ve Politika Bşk. 17.Ümit Kamil Selçuk - Ekonomi ve Politika Bşk. Yrd. 18.Tacettin Ağar - Milli Güvenlik Politikalar Başkanı 19.Arif Saruhan- Milli Güvenlik Politikalar Bşk. Yrd. 20.Sülbiye Yüksel - Parti Sözcüsü 21.Erdem Özbek- Parti Sözcü Yrd. 22.Şerife Tırnova - Kadın Politikaları Başkanı 23.Güler Yılan - Kadın Politikaları Bşk. Yrd. 24.Ramazan Kula - Gençlik Politikaları Başkanı 25.Murat Dumlu - Gençlik Politikaları Bşk. Yrd. 26.Sibel Çandır Yakar - STK ile İlişkiler Başkanı 27.Ümit Eşgin - STK ile İlişkiler Bşk. Yrd. 28.Mustafa Uçak - Siyaset Akademisi Başkanı 29.Nezahat Keskin - Siyaset Akademisi Bşk. Yrd. 30.Cemal Aydın - Toplumsal Politikalar Başkanı 31.İrfan Emirdağlıoğlu - Toplumsal Politikalar Bşk. Yrd. Olarak belirlendi. İl Disiplin Kurulu Üyeleri Ekrem Oturmaz M. Tevfik Kabadayı Servet Yılmaz Nihat Akıncı Saadet Yılmaz Mürvet Mincür Ramazan Manay Muradiye Saltık Osman Şenol Kurultay Delegeleri Erol Ertürk Sümeyye Kıncı R. Uğur Öğüt Zeki Erdinç Ethem Çelik Ramazan Tuncel Kesber Kuş Beyner Yılmaz Aynur Kırçay Okur      10.Mehmet Sönmez Şeklinde oluştu. DORUK Gazetesi olarak İYİ Parti İl Başkanı Erol ERTÜRK ve yönetimini başarılar dileriz. - DORUK 
Geçtiğimiz günlerde yapılan 2. Olağan İl Kongresinde genel kurul İl Başkanı olarak Erol ERTÜRK ile devam edileceğini belirledi.

Geçtiğimiz günlerde yapılan 2. Olağan İl Kongresinde genel kurul İl Başkanı olarak Erol ERTÜRK ile devam edileceğini belirledi.

585 üyeden 433 üyenin oy kullandığı genel kurulda Erol ERTÜRK ile birlikte Nurhan SUNEL, Hüseyin KIZILARSLAN ve Şenol KOCAMAN'ın da İl Başkan adayı olarak katıldı. Yapılan oylama sonucu 209 oy ile en çok oyu olan Erol ERTÜRK yeniden İl Başkanı seçilmiş oldu.

Başkan ERTÜRK, genel kurul sonrası; "İYİ PARTİ' yi çocuklarının geleceği iyi olsun diye, bu davayı vatan ve millet aşkı için seçmiş dava arkadaşlarım, inanın ki seçtiğiniz bu kutlu yolda hep birlikte yürüyeceğiz. Kimse dışlanmadan, birlikte çalışarak İYİ Parti'yi iktidar, Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER'i  Cumhurbaşkanı yapıncaya kadar, yılmadan, usanmadan çalışacağız. Ülkemizin ve milletimizin geleceği İYİ Parti iktidarı ile mümkün olacaktır.

Bu anlayışla tüm Kütahyalı hemşehrilerimizi İYİ Parti saflarında birleşmeye, partimize üye olmaya davet ediyorum. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!" dedi.

Genel kurul sonrası mazbatalarını alan Başkan ve Yönetim Kurulu ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirerek görev bölümü yaptı. Buna göre;

İl Yönetim Kurulu Üyeleri

  1. Mummer Kanat - Sekreter
  2. Pervin Kocakalay - Sekreter Yrd.
  3. Yavuz Bülbül - Muhasip
  4. Adnan Yılmaz - Muhasip Yrd.
  5. Necati Mincür - Teşkilat Başkanı
  6. Şeref Aşkaroğlu - Teşkilat Başkan Yrd.
  7. Hakan Oturmaz - Hukuk ve Seçim İşleri Bşk.
  8. Sümeyye Kıncı - Hukuk ve Seçim İşleri Bşk. Yrd.
  9. Sıtkı Özer - Siyasi İşler Başkanı

10.Halil Gencer - Siyasi İşler Başkanı Yrd.

11.İbrahim Seyman - Uluslararası İlişkiler Başkanı

12.Metin Çınar- Uluslararası İlişkiler Bşk. Yrd.

13.Mehmet Sab - Kalkınma Politikaları Bşk.

14.Ahmet Yağman - Kalkınma Politikaları Bşk. Yrd.

15.Abdülkadir Ergün - Yerel Yönetimler Bşk.

16.Talha Karabacak - Ekonomi ve Politika Bşk.

17.Ümit Kamil Selçuk - Ekonomi ve Politika Bşk. Yrd.

18.Tacettin Ağar - Milli Güvenlik Politikalar Başkanı

19.Arif Saruhan- Milli Güvenlik Politikalar Bşk. Yrd.

20.Sülbiye Yüksel - Parti Sözcüsü

21.Erdem Özbek- Parti Sözcü Yrd.

22.Şerife Tırnova - Kadın Politikaları Başkanı

23.Güler Yılan - Kadın Politikaları Bşk. Yrd.

24.Ramazan Kula - Gençlik Politikaları Başkanı

25.Murat Dumlu - Gençlik Politikaları Bşk. Yrd.

26.Sibel Çandır Yakar - STK ile İlişkiler Başkanı

27.Ümit Eşgin - STK ile İlişkiler Bşk. Yrd.

28.Mustafa Uçak - Siyaset Akademisi Başkanı

29.Nezahat Keskin - Siyaset Akademisi Bşk. Yrd.

30.Cemal Aydın - Toplumsal Politikalar Başkanı

31.İrfan Emirdağlıoğlu - Toplumsal Politikalar Bşk. Yrd.

Olarak belirlendi.

İl Disiplin Kurulu Üyeleri

  1. Ekrem Oturmaz
  2. M. Tevfik Kabadayı
  3. Servet Yılmaz
  4. Nihat Akıncı
  5. Saadet Yılmaz
  6. Mürvet Mincür
  7. Ramazan Manay
  8. Muradiye Saltık
  9. Osman Şenol

Kurultay Delegeleri

  1. Erol Ertürk
  2. Sümeyye Kıncı
  3. R. Uğur Öğüt
  4. Zeki Erdinç
  5. Ethem Çelik
  6. Ramazan Tuncel
  7. Kesber Kuş
  8. Beyner Yılmaz
  9. Aynur Kırçay Okur

     10.Mehmet Sönmez

Şeklinde oluştu.

DORUK Gazetesi olarak İYİ Parti İl Başkanı Erol ERTÜRK ve yönetimini başarılar dileriz. - DORUK 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.