İstanbul'da Avukatlık Yapan, Genç Hemşerimiz Gazetemizi Ziyaret Etti

Spor 23.11.2019 - 15:00, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2227+ kez okundu.
 

İstanbul'da Avukatlık Yapan, Genç Hemşerimiz Gazetemizi Ziyaret Etti

İlimizin tanınmış mekanlarından Sadettin Lokantasından Nuri ustanın oğlu olan ve İstanbul'da serbest Avukatlık yapan genç Avukatlarımızdan Kenan YILMAZ, DORUK Gazetesini ziyaret etti.
İlimizin tanınmış mekanlarından Sadettin Lokantasından Nuri ustanın oğlu olan ve İstanbul'da serbest Avukatlık yapan genç Avukatlarımızdan Kenan YILMAZ, yine İstanbul'da Bezmialem Vakıf Hastanesi'ndeyken Anestezi Teknikeri olarak görev yapan, eski arkadaşı Harun ÇAKIR ile birlikte gazetemizi ziyaret etti. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Fatma ÇAKIR ile sohbet eden genç hemşerilerimizden İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Av. Kenan YILMAZ halen Galatasaray Üniversitesinde Özel Hukuk üzerine Yüksek Lisans yaptığını ve Kuştepe Mah. İnönü Cad. İzmen Sitesi A1 Blok No:8 Daire: 50 Mecidiyeköy, Şişli / İstanbul adresindeki serbest avukatlık ofisinde çalışmakta olduğunu ve kısa zamanda iyi bir müşteri portföyü oluşturabildiğini belirtti. - DORUK
İlimizin tanınmış mekanlarından Sadettin Lokantasından Nuri ustanın oğlu olan ve İstanbul'da serbest Avukatlık yapan genç Avukatlarımızdan Kenan YILMAZ, DORUK Gazetesini ziyaret etti.

İlimizin tanınmış mekanlarından Sadettin Lokantasından Nuri ustanın oğlu olan ve İstanbul'da serbest Avukatlık yapan genç Avukatlarımızdan Kenan YILMAZ, yine İstanbul'da Bezmialem Vakıf Hastanesi'ndeyken Anestezi Teknikeri olarak görev yapan, eski arkadaşı Harun ÇAKIR ile birlikte gazetemizi ziyaret etti.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Fatma ÇAKIR ile sohbet eden genç hemşerilerimizden İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Av. Kenan YILMAZ halen Galatasaray Üniversitesinde Özel Hukuk üzerine Yüksek Lisans yaptığını ve Kuştepe Mah. İnönü Cad. İzmen Sitesi A1 Blok No:8 Daire: 50 Mecidiyeköy, Şişli / İstanbul adresindeki serbest avukatlık ofisinde çalışmakta olduğunu ve kısa zamanda iyi bir müşteri portföyü oluşturabildiğini belirtti. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.