Altıntaş Zafer OSB’ye Çevre Dostu Uygulamalar

Ekonomi 15.10.2023 - 21:52, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 1711+ kez okundu.
 

Altıntaş Zafer OSB’ye Çevre Dostu Uygulamalar

Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu, Kütahya Valisi Musa Işın’ın başkanlığında bir araya geldi. Toplantıda atık su arıtma projesi ve peyzaj altyapı yapım işleri ihalesi gerçekleştirildi.
Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu, Kütahya Valisi Musa Işın’ın başkanlığında bir araya geldi. Toplantıda atık su arıtma projesi ve peyzaj altyapı yapım işleri ihalesi gerçekleştirildi.  Vali Musa Işın, Altıntaş Zafer OSB'nin ekonomik faaliyetlerinin yanı sıra çevreye duyarlı uygulamalarıyla da öne çıkan bir sanayi bölgesi olma hedefini kararlılıkla sürdürdüğünü belirtti.  Bölgenin çevre dostu uygulamalarıyla örnek olmayı hedeflediğini dile getiren Kütahya Valisi Işın, atık su arıtma projesi ve peyzaj altyapı yapım işleri ihalesinin tamamlanmasıyla birlikte çevre kaynaklarının korunması ve sürdürülebilirlik konusunda da önemli bir adım atıldığını kaydetti. Toplantıya; Altıntaş Belediye Başkanı Arif Teke, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KÜTSO) Başkanı Esin Güral Argat, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak, KÜTSO Başkan Yardımcısı Mustafa Selman Hatipoğlu ve Zafer OSB Müdürü Göksel Ilgaz katıldı. - DORUK
Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu, Kütahya Valisi Musa Işın’ın başkanlığında bir araya geldi. Toplantıda atık su arıtma projesi ve peyzaj altyapı yapım işleri ihalesi gerçekleştirildi.

Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu, Kütahya Valisi Musa Işın’ın başkanlığında bir araya geldi. Toplantıda atık su arıtma projesi ve peyzaj altyapı yapım işleri ihalesi gerçekleştirildi. 


Vali Musa Işın, Altıntaş Zafer OSB'nin ekonomik faaliyetlerinin yanı sıra çevreye duyarlı uygulamalarıyla da öne çıkan bir sanayi bölgesi olma hedefini kararlılıkla sürdürdüğünü belirtti. 


Bölgenin çevre dostu uygulamalarıyla örnek olmayı hedeflediğini dile getiren Kütahya Valisi Işın, atık su arıtma projesi ve peyzaj altyapı yapım işleri ihalesinin tamamlanmasıyla birlikte çevre kaynaklarının korunması ve sürdürülebilirlik konusunda da önemli bir adım atıldığını kaydetti.


Toplantıya; Altıntaş Belediye Başkanı Arif Teke, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KÜTSO) Başkanı Esin Güral Argat, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak, KÜTSO Başkan Yardımcısı Mustafa Selman Hatipoğlu ve Zafer OSB Müdürü Göksel Ilgaz katıldı. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.