İş Yerine, Saldırdılar

Asayiş 13.01.2021 - 14:47, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3165+ kez okundu.
 

İş Yerine, Saldırdılar

Cemalettin Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki; iş yerinde meydana gelen, iş yerine ve aracına zarar veren ve silah ile tehdit eden şüpheliler yakalandılar.
  Cemalettin Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki; işyerinde meydana gelen, iş yerine ve  aracına zarar veren ve silah ile tehdit eden şüpheliler yakalandılar. 12.01.2021 Günü saat:19.45 sıralarında, Cemalettin Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı  üzerindeki işyerinde meydana gelen kasten yaralama, mala zarar verme, tehdit ve hakaret olayları ile ilgili olarak; iş yerine ve  aracına  zarar veren ve silah ile tehdit eden, E. S. (23) ve M.K. (23) isimli şüpheliler yakalandı. Şüphelilerden; 9 mm çaplı SIGSAUER marka tabanca ve bu tabancaya ait 3 adet dolu fişek ele geçirilmiştir. Şüpheliler gerekli işlemler için S.M.K. Polis Merkezi Amirliğine teslim edilmişlerdir. -DORUK
Cemalettin Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki; iş yerinde meydana gelen, iş yerine ve aracına zarar veren ve silah ile tehdit eden şüpheliler yakalandılar.
 

Cemalettin Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki; işyerinde meydana gelen, iş yerine ve  aracına zarar veren ve silah ile tehdit eden şüpheliler yakalandılar.

12.01.2021 Günü saat:19.45 sıralarında, Cemalettin Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı  üzerindeki işyerinde meydana gelen kasten yaralama, mala zarar verme, tehdit ve hakaret olayları ile ilgili olarak; iş yerine ve  aracına  zarar veren ve silah ile tehdit eden, E. S. (23) ve M.K. (23) isimli şüpheliler yakalandı. Şüphelilerden; 9 mm çaplı SIGSAUER marka tabanca ve bu tabancaya ait 3 adet dolu fişek ele geçirilmiştir. Şüpheliler gerekli işlemler için S.M.K. Polis Merkezi Amirliğine teslim edilmişlerdir. -DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.