İş Adamları, İl Özel İdareye 13 Araç Hibe Etti

Yerel (DORUK) - DORUK GAZETESİ | 07.03.2024 - 06:59, Güncelleme: 07.03.2024 - 06:59 7681+ kez okundu.
 

İş Adamları, İl Özel İdareye 13 Araç Hibe Etti

İl Özel İdaresine 75 Milyon TL değerinde iş makinesi ve araç hibe edildi.
İl Özel İdaresine 75 Milyon TL değerinde iş makinesi ve araç hibe edildi. Kütahya İl Özel İdaresi, altyapı hizmetlerini iyileştirmek ve daha verimli hale getirmek amacıyla yeni iş makinelerini araç parkına dahil etti. Yapılan törende iş makineleri ve araçlar tanıtıldı.   “13 YENİ ARAÇ KAZANDIRILDI” Hibe olarak araç parkına kazandırılan 1 adet greyder, 1 adet forklift, 1 adet silindir, 2 adet beko loder ve 1 adet yükleyici olmak üzere toplam 6 araç ve Devlet Malzeme Ofisinden alınan 6 adet ticari araç ve 1 adet greyder törende tanıtıldı.     “75 MİLYON TL BAĞIŞLANDI” Kütahya Valisi Musa Işın, hizmete alınan araçların ve gelecek olan araçların toplam değerinin 75 milyon TL olduğunu ve araçların bağışlandığını belirtti. Müteşebbislere ve iş insanlarına katkılarından dolayı teşekkür eden Vali Işın: “Müteşebbislerimize teşekkür ediyorum. İş adamlarımıza şükranlarımı arz ediyorum. Gerek yaptıkları işlerle gerek istihdamla gerek ürettikleri ürünlerle dış ticaretle ve yaptıkları iç ticaretle ilimize katkıları son derece önemlidir. Bu manada kendilerini tebrik ediyorum" dedi. “BU ÜLKE İÇİN KİM NE YAPIYORSA HALK TARAFINDAN BİLİNMESİNDE FAYDA VAR” Bağışların toplum nezdinde takdir görmesi ve iş dünyasının katkılarının kamuoyu tarafından bilinmesinin önemine dikkat çeken Vali Işın: “Bu ülke için kim ne yapıyorsa halk tarafından bilinmesi fayda var. Bir çivi çakanın başımızın üstünde yeri vardır. Kimin küçük bir gayreti varsa, dahli varsa, heyecanı varsa, bu ülke için, bu halk için bir şey yapıyorsa, biz onu sırtımızda taşırız. Yeter ki ülkemiz adına, milletimiz adına her şey yapılsın” diye konuştu.  İl Genel Meclisi Başkanı Muammer Özcura ise geçmiş yıllarda filolarını büyük çapta yenilediklerini ve güçlendirdiklerini, güçlü ve sürdürülebilir olmasını sağladıklarını söyledi. Bağışta bulunan firmaların yetkililerine teşekkür plaketi takdim eden Kütahya Valisi Işın; Ceylan İşletme Turizm Yat. Nak. Gıd. İç. San. Tic. A.Ş., Solar Freme Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Zenit Madencilik San. Tic. A.Ş., SKT Yedek Parça ve Mak. San. Tic. A.Ş., Lepo Teknik Müh. Mak. San. Tic. Ltd. Şti., Kastamonu Entegre Ağaç San. Tic. A.Ş. firmalarına katkılarından dolayı teşekkür etti. Törene; Kütahya Valisi Musa Işın, milletvekilleri Adil Biçer ve İsmail Çağlar Bayırcı ile İl Genel Meclisi üyeleri ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay katıldı. - DORUK
İl Özel İdaresine 75 Milyon TL değerinde iş makinesi ve araç hibe edildi.

İl Özel İdaresine 75 Milyon TL değerinde iş makinesi ve araç hibe edildi.

Kütahya İl Özel İdaresi, altyapı hizmetlerini iyileştirmek ve daha verimli hale getirmek amacıyla yeni iş makinelerini araç parkına dahil etti. Yapılan törende iş makineleri ve araçlar tanıtıldı.

 

“13 YENİ ARAÇ KAZANDIRILDI”
Hibe olarak araç parkına kazandırılan 1 adet greyder, 1 adet forklift, 1 adet silindir, 2 adet beko loder ve 1 adet yükleyici olmak üzere toplam 6 araç ve Devlet Malzeme Ofisinden alınan 6 adet ticari araç ve 1 adet greyder törende tanıtıldı. 

 


 “75 MİLYON TL BAĞIŞLANDI”

Kütahya Valisi Musa Işın, hizmete alınan araçların ve gelecek olan araçların toplam değerinin 75 milyon TL olduğunu ve araçların bağışlandığını belirtti. Müteşebbislere ve iş insanlarına katkılarından dolayı teşekkür eden Vali Işın: “Müteşebbislerimize teşekkür ediyorum. İş adamlarımıza şükranlarımı arz ediyorum. Gerek yaptıkları işlerle gerek istihdamla gerek ürettikleri ürünlerle dış ticaretle ve yaptıkları iç ticaretle ilimize katkıları son derece önemlidir. Bu manada kendilerini tebrik ediyorum" dedi.


“BU ÜLKE İÇİN KİM NE YAPIYORSA HALK TARAFINDAN BİLİNMESİNDE FAYDA VAR”


Bağışların toplum nezdinde takdir görmesi ve iş dünyasının katkılarının kamuoyu tarafından bilinmesinin önemine dikkat çeken Vali Işın: “Bu ülke için kim ne yapıyorsa halk tarafından bilinmesi fayda var. Bir çivi çakanın başımızın üstünde yeri vardır. Kimin küçük bir gayreti varsa, dahli varsa, heyecanı varsa, bu ülke için, bu halk için bir şey yapıyorsa, biz onu sırtımızda taşırız. Yeter ki ülkemiz adına, milletimiz adına her şey yapılsın” diye konuştu. 


İl Genel Meclisi Başkanı Muammer Özcura ise geçmiş yıllarda filolarını büyük çapta yenilediklerini ve güçlendirdiklerini, güçlü ve sürdürülebilir olmasını sağladıklarını söyledi.


Bağışta bulunan firmaların yetkililerine teşekkür plaketi takdim eden Kütahya Valisi Işın; Ceylan İşletme Turizm Yat. Nak. Gıd. İç. San. Tic. A.Ş., Solar Freme Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Zenit Madencilik San. Tic. A.Ş., SKT Yedek Parça ve Mak. San. Tic. A.Ş., Lepo Teknik Müh. Mak. San. Tic. Ltd. Şti., Kastamonu Entegre Ağaç San. Tic. A.Ş. firmalarına katkılarından dolayı teşekkür etti.


Törene; Kütahya Valisi Musa Işın, milletvekilleri Adil Biçer ve İsmail Çağlar Bayırcı ile İl Genel Meclisi üyeleri ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay katıldı. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.