İş Adamımız, MHP'de Hedefi 12'den Vurmaya Aday

Siyaset 29.11.2018 - 13:32, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 1765+ kez okundu.
 

İş Adamımız, MHP'de Hedefi 12'den Vurmaya Aday

MHP'de Aday Adaylığı müracaatları devam ediyor. Halil KURU da Genel Merkez'e başvurusunu yaptı. Kütahya Germiyan Geleneksel Ata Sporları Kulübü Derneğinin Kurucusu ve Mütevelli Heyeti Başkanı olan Halil KURU, hedefi 12'den vurarak, hizmet etmeye aday.
31 Mart'da yapılacak yerel yönetimler seçimlerinde Kütahya Belediye Başkanlığı için MHP'den bugüne kadar Selim ERDUĞAN, Nurcan DUYGU, Abdullah DAMCI, Ahmet KURDAŞ, Kenan UZMAN Belediye Başkan A. Adayı olarak MHP Genel Merkez'ine müracaatlarını tamamlaştı. Dün de İş adamlarından Halil KURU, MHP Genel Merkezi'ne müracaat ederek, adaylık işlemlerini tamamladı. Önümüzdeki günlerde Halil KURU'nun ilimizde de bir basın açıklaması yapması bekleniyor. Halil KURU Kimdir? 1977 yılında Kütahya’da doğan Halil KURU, ilköğrenimini Hürriyet İlkokulu’nda, ortaokul ve lise öğrenimini Ali Güral Anadolu Lisesinde tamamladı. Yüksek öğrenimini Konya Selçuk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Filoloji bölümünde tamamladı. Yüksek Lisans eğitimime Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde devam etmektedir. İyi derecede İngilizce ve Urduca orta düzeyde Almanca bilmektedir. Bunun yanında tarihimize olan ilgimden dolayı Osmanlıca üzerinde çalışmalar yapmaktadır. 2001 yılında Fikriye KURU ile evlendi, Murat Teoman Şanyu, Hüseyin Metehan ve İbrahim Kürşad isimlerinde 3 evlatları vardır. 2000 yılında 1 yıl sözleşmeli İngilizce Öğretmenliği yaptı. 2001 yılından itibaren ticaret hayatına başladı. Farklı hizmet sektörlerinde işler yaptı. 2006 yılından itibaren işlerini Mete Grup Ltd. Şti. olarak topladı. Halen hizmet sektörleri ve taahhüt sektörlerinde faaliyetleri devam etmektedir. Çeşitli sivil toplum kuruluşunda görev aldı. Üniversite dönemimden bugüne kadar etrafında yaşananlara duyarsız kalmadan, suni gündemlerin dışında öz kültürümüz inandığımız değer ve gelecek nesiller adına sosyal sorumluluk projelerinin içerisinde bulunmaya çalıştı. Tüm sanayici ve işadamları derneği (TÜMSİAD) Kütahya şubesinde Teşkilat Komisyon Başkanlığı, Dış İlişkiler Komisyon Başkanlığı ve Başkan Yardımcılığı görevlerini yürüttü, halen yönetim kurulu üyesi olarak devam etmekte. Uluslararası Germiyan Kültür ve Sanat Derneğinin kurucu yönetim kurulu üyesi ve başkan yardımcılığı görevini yürütmekte. Kütahya gelişim derneğinin kurucu yönetim kurulu üyesi. Kütahya Germiyan Geleneksel Ata Sporları Kulübü derneğinin kurucusu ve mütevelli heyeti başkanı. Geleneksel Türk Okçuluğu Federasyonunun kurucu yönetim kurulu üyesidir. (TASCA) Türk Arap Ekonomi ve Stratejik İş birliği derneği üyesidir. Tüm aday adayları ile birlikte, Halil KURU'ya da, DORUK Gazetesi olarak başarılar dileriz. - DORUK
MHP'de Aday Adaylığı müracaatları devam ediyor. Halil KURU da Genel Merkez'e başvurusunu yaptı. Kütahya Germiyan Geleneksel Ata Sporları Kulübü Derneğinin Kurucusu ve Mütevelli Heyeti Başkanı olan Halil KURU, hedefi 12'den vurarak, hizmet etmeye aday.

31 Mart'da yapılacak yerel yönetimler seçimlerinde Kütahya Belediye Başkanlığı için MHP'den bugüne kadar Selim ERDUĞAN, Nurcan DUYGU, Abdullah DAMCI, Ahmet KURDAŞ, Kenan UZMAN Belediye Başkan A. Adayı olarak MHP Genel Merkez'ine müracaatlarını tamamlaştı. Dün de İş adamlarından Halil KURU, MHP Genel Merkezi'ne müracaat ederek, adaylık işlemlerini tamamladı. Önümüzdeki günlerde Halil KURU'nun ilimizde de bir basın açıklaması yapması bekleniyor.

Halil KURU Kimdir?

1977 yılında Kütahya’da doğan Halil KURU, ilköğrenimini Hürriyet İlkokulu’nda, ortaokul ve lise öğrenimini Ali Güral Anadolu Lisesinde tamamladı. Yüksek öğrenimini Konya Selçuk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Filoloji bölümünde tamamladı. Yüksek Lisans eğitimime Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde devam etmektedir. İyi derecede İngilizce ve Urduca orta düzeyde Almanca bilmektedir. Bunun yanında tarihimize olan ilgimden dolayı Osmanlıca üzerinde çalışmalar yapmaktadır.

2001 yılında Fikriye KURU ile evlendi, Murat Teoman Şanyu, Hüseyin Metehan ve İbrahim Kürşad isimlerinde 3 evlatları vardır.

2000 yılında 1 yıl sözleşmeli İngilizce Öğretmenliği yaptı. 2001 yılından itibaren ticaret hayatına başladı. Farklı hizmet sektörlerinde işler yaptı. 2006 yılından itibaren işlerini Mete Grup Ltd. Şti. olarak topladı. Halen hizmet sektörleri ve taahhüt sektörlerinde faaliyetleri devam etmektedir.

Çeşitli sivil toplum kuruluşunda görev aldı. Üniversite dönemimden bugüne kadar etrafında yaşananlara duyarsız kalmadan, suni gündemlerin dışında öz kültürümüz inandığımız değer ve gelecek nesiller adına sosyal sorumluluk projelerinin içerisinde bulunmaya çalıştı.

Tüm sanayici ve işadamları derneği (TÜMSİAD) Kütahya şubesinde Teşkilat Komisyon Başkanlığı, Dış İlişkiler Komisyon Başkanlığı ve Başkan Yardımcılığı görevlerini yürüttü, halen yönetim kurulu üyesi olarak devam etmekte.

Uluslararası Germiyan Kültür ve Sanat Derneğinin kurucu yönetim kurulu üyesi ve başkan yardımcılığı görevini yürütmekte. Kütahya gelişim derneğinin kurucu yönetim kurulu üyesi. Kütahya Germiyan Geleneksel Ata Sporları Kulübü derneğinin kurucusu ve mütevelli heyeti başkanı. Geleneksel Türk Okçuluğu Federasyonunun kurucu yönetim kurulu üyesidir. (TASCA) Türk Arap Ekonomi ve Stratejik İş birliği derneği üyesidir.

Tüm aday adayları ile birlikte, Halil KURU'ya da, DORUK Gazetesi olarak başarılar dileriz. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.