İLK YENİLGİMİZİ ALDIK... 0-1

02.02.2020 - 22:14, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3585+ kez okundu.
 

İLK YENİLGİMİZİ ALDIK... 0-1

BAL LİGİ 9.grup'da haftanın en kritik maçının galibi Bursa Yıldırımspor oldu.
Grubumuzun iddialı ekibi Bursa Yıldırımspor'a kendi sahasında 1-0 yenilen Belediye Kütahyaspor, hem liderliği, hem de yenilmezlik ünvanını kaybetti. Kütahya Halil Akkaş stadyumunda seyircisiz oynanan maçda, Lider Belediye Kütahyaspor liderliğini devam ettirmek ve aynı zamanda namağlup ünvanını korumak amacıyla sahaya çıkarken, rakip Bursa Yıldırımspor liderin bir puan gerisinde ve bu maçı alarak lider dönme hesaplarını yaparak sahaya çıktı. Maça her iki takımda hızlı başladı.Maçın daha 5. dakikasında defansın yaptığı hatayı affetmeyen Bursa Yıldırımspor'un başarılı orta saha  oyuncusu Murat Mercan (8) ceza sahası önünde kaptığı topu kalecinin solundan filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Golün erken gelmesi şokunu anlatma çabasına giren ev sahibi takım ataklarını sıklaştırdığı 17. dakikada, ara pasına atak yapan Enes Nalbantoğlu (17)'nun ceza sahasında düşürülmesine, maçın orta hakemi devam dedi. Belediye Kütahyaspor'un almış olduğu ceza nedeniyle maçın seyircisiz oynanmasına rağmen taraftarların stadın tel örgüleri arkasında ve stad yakınında bulunan inşaatdan takımlarını desteklemesi görülmeye değerdi. karşılıklı atakların başka bir sonuç getirmediği maçın ilk yarısı misafir takımın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. Maçın 2. yarısına daha atak ve hızlı başlayan ev sahibi Belediye Kütahyaspor ikinci yarının ilk 20 dakikasında oyunu Bursa Yıldırımsporun sahasına yıkmasına karşılık misafir takımın çok iyi savunma yapması ve kapanan defansın Kütahyasporlu ileri uç oyuncularının beceriksizliği sayesinde bir türlü açılamaması skoru etkileyecek pozisyonların hoyratca harcanması ve maçın 85.dakikasında Bursa Yıldırımsporlu Emir Akay (77)’ın 2. sarı kartdan kırmızı kartla 10 kişi kalmasına rağmen sonuç deyişmeyince maç ilk yarıda atılan golle 1-0 misafir takımın üstünlüğü ile sona erdi. Maçın bu sonuçla bitmesi sonucunda Lider Belediye Kütahyaspor liderliliğini Bursa Yıldırımspora kaptırırken 16 maçdır yenilmezlik ünvanınıda kaybetti. BAL LİGİ 9. grubun lideri 37 puanla Bursa Yıldırımspor olurken, 2. sıradaki Belediye Kütahayspor'un puanı 35' de kaldı. Önümüzdeki hafta grubun kaderini belirleyecek maç TKİ Tavşanlı Linyitspor ile Bursa Yıldırımspor arasında oynanacak.Belediye Kütahyaspor ise Pamukova 1968 spor depleasmanına gidecek.                                      DORUK HABER-Hüdayim GÜLER  
BAL LİGİ 9.grup'da haftanın en kritik maçının galibi Bursa Yıldırımspor oldu.

Grubumuzun iddialı ekibi Bursa Yıldırımspor'a kendi sahasında 1-0 yenilen Belediye Kütahyaspor, hem liderliği, hem de yenilmezlik ünvanını kaybetti.

Kütahya Halil Akkaş stadyumunda seyircisiz oynanan maçda, Lider Belediye Kütahyaspor liderliğini devam ettirmek ve aynı zamanda namağlup ünvanını korumak amacıyla sahaya çıkarken, rakip Bursa Yıldırımspor liderin bir puan gerisinde ve bu maçı alarak lider dönme hesaplarını yaparak sahaya çıktı.

Maça her iki takımda hızlı başladı.Maçın daha 5. dakikasında defansın yaptığı hatayı affetmeyen Bursa Yıldırımspor'un başarılı orta saha  oyuncusu Murat Mercan (8) ceza sahası önünde kaptığı topu kalecinin solundan filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

Golün erken gelmesi şokunu anlatma çabasına giren ev sahibi takım ataklarını sıklaştırdığı 17. dakikada, ara pasına atak yapan Enes Nalbantoğlu (17)'nun ceza sahasında düşürülmesine, maçın orta hakemi devam dedi.

Belediye Kütahyaspor'un almış olduğu ceza nedeniyle maçın seyircisiz oynanmasına rağmen taraftarların stadın tel örgüleri arkasında ve stad yakınında bulunan inşaatdan takımlarını desteklemesi görülmeye değerdi.

karşılıklı atakların başka bir sonuç getirmediği maçın ilk yarısı misafir takımın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın 2. yarısına daha atak ve hızlı başlayan ev sahibi Belediye Kütahyaspor ikinci yarının ilk 20 dakikasında oyunu Bursa Yıldırımsporun sahasına yıkmasına karşılık misafir takımın çok iyi savunma yapması ve kapanan defansın Kütahyasporlu ileri uç oyuncularının beceriksizliği sayesinde bir türlü açılamaması skoru etkileyecek pozisyonların hoyratca harcanması ve maçın 85.dakikasında Bursa Yıldırımsporlu Emir Akay (77)’ın 2. sarı kartdan kırmızı kartla 10 kişi kalmasına rağmen sonuç deyişmeyince maç ilk yarıda atılan golle 1-0 misafir takımın üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın bu sonuçla bitmesi sonucunda Lider Belediye Kütahyaspor liderliliğini Bursa Yıldırımspora kaptırırken 16 maçdır yenilmezlik ünvanınıda kaybetti.

BAL LİGİ 9. grubun lideri 37 puanla Bursa Yıldırımspor olurken, 2. sıradaki Belediye Kütahayspor'un puanı 35' de kaldı.

Önümüzdeki hafta grubun kaderini belirleyecek maç TKİ Tavşanlı Linyitspor ile Bursa Yıldırımspor arasında oynanacak.Belediye Kütahyaspor ise Pamukova 1968 spor depleasmanına gidecek.                                      DORUK HABER-Hüdayim GÜLER

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.