İl Genel Meclisinden Gençlere ve Spora Destek

28.04.2021 - 11:16, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 4443+ kez okundu.
 

İl Genel Meclisinden Gençlere ve Spora Destek

Kütahya İl Özel İdaresi ilçelerimizde ve köylerimizde alt yapı çalışmaları ve diğer faaliyetlerinin yanında sentetik çim saha kazandırma çalışmalarını da tüm hızıyla devam ettiriyor.
Kütahya İl Özel İdaresi ilçelerimizde ve köylerimizde alt yapı çalışmaları ve diğer faaliyetlerinin yanında sentetik çim saha kazandırma çalışmalarını da tüm hızıyla devam ettiriyor. Yapımı tamamlanan ve yapımı devam eden çalışmalar hakkında bilgiler veren İl Genel Meclisi Başkanı Musa YILMAZ: “Kütahya İl Özel İdaresi gençlerimizin ve çocuklarımızın gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla İlçelerimize ve köylerimize sentetik çim futbol sahası kazandırma çalışmalarını sürdürüyor.   Bu kapsamda 17-21 Ekim 2020 tarihlerinde yer teslimleri yapılan 20x40 boyutlarındaki 20 adet sentetik çim sahanın 6 tanesi tamamlanırken 14 sahanın yapım çalışması devam ediyor. Merkez ilçe İhsaniye köyü, Pazarlar Spor Lisesi, Simav Beyceköyü Anadolu İmam Hatip Lisesi, Simav Güzelyurt köyü, Simav Yemişliköyü, Şaphane Meslek Yüksekokulu sentetik çim sahaları tamamlanarak hizmete hazır hale getirildi. Simav Hisarbey İlkokulu, Simav Gümüşköy, Simav 19 Mayıs ilk ve ortaokulu, Gediz Altınkent köyü, Kütahya Merkez ilçe Kızılcaören köyü, Altıntaş Sevdiğin köyü, Dumlupınar Gazi ilkokulu, Aslanapa Örenköyü, Çavdarhisar Yenice armutcuk köyü, Hisarcık Karbasan köyü, Emet Sarıayak köyü, Tavşanlı Aliköy, Domaniç Çukurca Beldesi, Simav İMKB ortaokulunda ise çalışmalar kesintisiz devam ediyor. Yapımı devam eden 14 sentetik çim sahanın 27 Haziran 2021 tarihine kadar tamamlanması hedefleniyor.” İfadelerini kullandı. - DORUK
Kütahya İl Özel İdaresi ilçelerimizde ve köylerimizde alt yapı çalışmaları ve diğer faaliyetlerinin yanında sentetik çim saha kazandırma çalışmalarını da tüm hızıyla devam ettiriyor.

Kütahya İl Özel İdaresi ilçelerimizde ve köylerimizde alt yapı çalışmaları ve diğer faaliyetlerinin yanında sentetik çim saha kazandırma çalışmalarını da tüm hızıyla devam ettiriyor. Yapımı tamamlanan ve yapımı devam eden çalışmalar hakkında bilgiler veren İl Genel Meclisi Başkanı Musa YILMAZ: “Kütahya İl Özel İdaresi gençlerimizin ve çocuklarımızın gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla İlçelerimize ve köylerimize sentetik çim futbol sahası kazandırma çalışmalarını sürdürüyor.

 

Bu kapsamda 17-21 Ekim 2020 tarihlerinde yer teslimleri yapılan 20x40 boyutlarındaki 20 adet sentetik çim sahanın 6 tanesi tamamlanırken 14 sahanın yapım çalışması devam ediyor.

Merkez ilçe İhsaniye köyü, Pazarlar Spor Lisesi, Simav Beyceköyü Anadolu İmam Hatip Lisesi, Simav Güzelyurt köyü, Simav Yemişliköyü, Şaphane Meslek Yüksekokulu sentetik çim sahaları tamamlanarak hizmete hazır hale getirildi.

Simav Hisarbey İlkokulu, Simav Gümüşköy, Simav 19 Mayıs ilk ve ortaokulu, Gediz Altınkent köyü, Kütahya Merkez ilçe Kızılcaören köyü, Altıntaş Sevdiğin köyü, Dumlupınar Gazi ilkokulu, Aslanapa Örenköyü, Çavdarhisar Yenice armutcuk köyü, Hisarcık Karbasan köyü, Emet Sarıayak köyü, Tavşanlı Aliköy, Domaniç Çukurca Beldesi, Simav İMKB ortaokulunda ise çalışmalar kesintisiz devam ediyor.

Yapımı devam eden 14 sentetik çim sahanın 27 Haziran 2021 tarihine kadar tamamlanması hedefleniyor.” İfadelerini kullandı. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.