İl Genel Meclisinde, Yeni Dönem Çalışmaları Başladı

Spor 12.04.2019 - 00:31, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3727+ kez okundu.
 

İl Genel Meclisinde, Yeni Dönem Çalışmaları Başladı

Geçtiğimiz dönemde de Musa YILMAZ'ın Başkanlığında çok uyumlu bir çalışma sergileyen İl Genel Meclisi'nin aynı uyum içerisinde çalışmalarını sürdürerek Kütahya'mızın kalkınması için önemli projeleri hayata geçirmesi bekleniyor.
31 Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinden sonra 5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 11. maddesi ve İl Genel Meclis Yönetmeliğinin 5. maddesi gereğince İl Genel Meclisi 09.04.2019 Salı günü saat:14.00' de Kütahya İl Özel İdaresinde toplandı. Toplantı meclisin en yaşlı üyesi olan Mustafa Şimşek Başkanlığında başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından yapılan seçimler sonucunda boş çıkan 1 oy haricinde, tüm üyelerin oyunu (36) alan Musa Yılmaz üçüncü dönem İl Genel Meclisi Başkanı seçildi. Seçimin ardından meclis üyelerine hitaben bir teşekkür konuşması yapan İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz“Malumunuz üzere bir yerel seçimi daha geride bıraktık. Ülke genelinde olduğu gibi İlimizde de Kütahyalı hemşerilerimiz tercihlerini kullandılar ve bugünde ilimizin genelini temsil eden bizleri seçerek buraya gönderdiler. Öncelikle hepinize hayırlı olsun. Bu görevler gerçekten güzel olduğu kadar sorumluluğu ve vebali olan önemli görevlerdir. İnşallah yüzümüzün akıyla çıkarız. Bu vesile ile şahsıma göstermiş olduğunuz destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bu çok büyük onur, sorumluluğumuzu ve çalışma azmimizi artıran bir görev, bundan sonrasında asla meclisimizde, bölgesel, ilçe bazlı veya kişisel bir çalışma değil geçen dönemde bunun temellerini atıp oluşturduğumuz gibi Kütahya merkezli Kütahya’nın hangi noktası olursa olsun önceliklerini öne alan bir çalışma yürüteceğiz. Ben buna meclisimize yeni gelen arkadaşlarımızın da katkı vereceğine yürekten inanıyorum. Meclisimiz üçte iki oranında yenilendi. Bu bizler için çok önemli tabi ki ilk dönemde her toplantımızda peyderpey işleyişimiz ve çalışmalarımız hakkında arkadaşlarımızı bilgilendireceğiz. Birbirimizin eksikliklerini tamamlayacağız. Ben çok ümitliyim Özel idaremiz Ülke genelindeki Özel İdareler içerisinde çok iyi noktada. Hizmet ağı, personel niteliği ve çalışma esasları bakımından çok ciddi bir kurumsallık oluşturduk. Bu vesile ile tekrar şahsıma gösterdiğiniz teveccüh den dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi. İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz’ın teşekkür konuşmasının ardından Başkan vekilliklerinin ve Meclis Katip üyeliklerinin seçimleri yapıldı. Yapılan seçimler sonrası Birinci Başkan Vekilliğine Ramazan Aydemir, İkinci Başkan Vekilliği görevine Kahraman Aktay, Meclis Katip Üyeliklerine ise Aynur Koçuk Mercan ve Ali Okumuş seçildiler. Yapılan seçimlerin ardından yeni dönemin ilk toplantısı sona erdi. - DORUK
Geçtiğimiz dönemde de Musa YILMAZ'ın Başkanlığında çok uyumlu bir çalışma sergileyen İl Genel Meclisi'nin aynı uyum içerisinde çalışmalarını sürdürerek Kütahya'mızın kalkınması için önemli projeleri hayata geçirmesi bekleniyor.

31 Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinden sonra 5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 11. maddesi ve İl Genel Meclis Yönetmeliğinin 5. maddesi gereğince İl Genel Meclisi 09.04.2019 Salı günü saat:14.00' de Kütahya İl Özel İdaresinde toplandı. Toplantı meclisin en yaşlı üyesi olan Mustafa Şimşek Başkanlığında başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından yapılan seçimler sonucunda boş çıkan 1 oy haricinde, tüm üyelerin oyunu (36) alan Musa Yılmaz üçüncü dönem İl Genel Meclisi Başkanı seçildi.

Seçimin ardından meclis üyelerine hitaben bir teşekkür konuşması yapan İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz“Malumunuz üzere bir yerel seçimi daha geride bıraktık. Ülke genelinde olduğu gibi İlimizde de Kütahyalı hemşerilerimiz tercihlerini kullandılar ve bugünde ilimizin genelini temsil eden bizleri seçerek buraya gönderdiler. Öncelikle hepinize hayırlı olsun. Bu görevler gerçekten güzel olduğu kadar sorumluluğu ve vebali olan önemli görevlerdir. İnşallah yüzümüzün akıyla çıkarız.

Bu vesile ile şahsıma göstermiş olduğunuz destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bu çok büyük onur, sorumluluğumuzu ve çalışma azmimizi artıran bir görev, bundan sonrasında asla meclisimizde, bölgesel, ilçe bazlı veya kişisel bir çalışma değil geçen dönemde bunun temellerini atıp oluşturduğumuz gibi Kütahya merkezli Kütahya’nın hangi noktası olursa olsun önceliklerini öne alan bir çalışma yürüteceğiz. Ben buna meclisimize yeni gelen arkadaşlarımızın da katkı vereceğine yürekten inanıyorum. Meclisimiz üçte iki oranında yenilendi. Bu bizler için çok önemli tabi ki ilk dönemde her toplantımızda peyderpey işleyişimiz ve çalışmalarımız hakkında arkadaşlarımızı bilgilendireceğiz. Birbirimizin eksikliklerini tamamlayacağız. Ben çok ümitliyim Özel idaremiz Ülke genelindeki Özel İdareler içerisinde çok iyi noktada. Hizmet ağı, personel niteliği ve çalışma esasları bakımından çok ciddi bir kurumsallık oluşturduk. Bu vesile ile tekrar şahsıma gösterdiğiniz teveccüh den dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz’ın teşekkür konuşmasının ardından Başkan vekilliklerinin ve Meclis Katip üyeliklerinin seçimleri yapıldı. Yapılan seçimler sonrası Birinci Başkan Vekilliğine Ramazan Aydemir, İkinci Başkan Vekilliği görevine Kahraman Aktay, Meclis Katip Üyeliklerine ise Aynur Koçuk Mercan ve Ali Okumuş seçildiler.

Yapılan seçimlerin ardından yeni dönemin ilk toplantısı sona erdi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.