İl Genel Meclisi, 2021'in İlk Toplantısını Yaptı

Spor 05.01.2021 - 14:48, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3221+ kez okundu.
 

İl Genel Meclisi, 2021'in İlk Toplantısını Yaptı

2021 yılının ilk İl Genel Meclisi toplantısı İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz Başkanlığında yapıldı.
2021 yılının ilk İl Genel Meclisi toplantısı İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz Başkanlığında yapıldı. "Pandemi Sürecini En İyi Yöneten Ülkelerden Olduk" İl Genel Meclisi başkanı Musa Yılmaz toplantı gündemine geçmeden önce bazı değerlendirme, temenni ve uyarılarda bulundu. Meclis Başkanı Yılmaz öncelikle 2021 yılının ilimize, bölgemize, ülkemize ve tüm insanlığa iyilik ve güzellikler getirmesi temennisinde bulundu. Yılmaz sözlerinin devamında 2020 yılına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Yılmaz yaptığı değerlendirmede;”2020 yılının ülkemiz için ve dünya için oldukça sıkıntılı bir yıl olduğunu ancak her şeye rağmen pandemi ile mücadelede başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sağlık Bakanlığımızın aldığı kararlar ve güçlü sağlık altyapısıyla bu süreci en iyi şekilde yöneten ülkelerden birisi olduk.  Tabii bu arada bütün dünyada olduğu gibi hem kişisel özgürlükler yanında hem ekonomik kayıplarımız hem de can kayıplarımız oldu. Fakat ülkemiz bu konuda da süreci çok başarılı bir şekilde yönetti. Süreç içerisinde birçok tecrübe edindiğimiz gibi sağlık sistemimiz ve çalışanları açısından da önemli gelişmeler yaşandı. Meclisimiz adına bir kez daha sağlık çalışanlarımıza teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyorum.” Dedi. "2020 Hedeflerimizi Gerçekleştirdik" Yılmaz,  Kütahya İl Özel İdaresi açısından ise bu kadar ağır bir süreçte karantinaya alınan arkadaşlarımızın ekiplerde oluşturduğu kısmi sıkıntılar haricinde büyük bir dayanışma örneği sergileyerek 2020 hedeflerimizin tamamını gerçekleştirdik. Buradan tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.” Dedi. Denetim Komisyonu Seçildi Konuşmanın ardından Denetim Komisyonu oluşturulması için seçimler yapıldı. Yapılan seçim sonunda Ahmet Şimşek, Recep Toy, Şaban Türk, İbrahim Kılıç, Ömer Aşman Denetim Komisyonuna seçildiler. Seçim sonrası gündemdeki maddelerin görüşülmesinin ardından 2021 yılının ilk İl Genel Meclisi sona erdi. - DORUK
2021 yılının ilk İl Genel Meclisi toplantısı İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz Başkanlığında yapıldı.

2021 yılının ilk İl Genel Meclisi toplantısı İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz Başkanlığında yapıldı.

"Pandemi Sürecini En İyi Yöneten Ülkelerden Olduk"

İl Genel Meclisi başkanı Musa Yılmaz toplantı gündemine geçmeden önce bazı değerlendirme, temenni ve uyarılarda bulundu. Meclis Başkanı Yılmaz öncelikle 2021 yılının ilimize, bölgemize, ülkemize ve tüm insanlığa iyilik ve güzellikler getirmesi temennisinde bulundu. Yılmaz sözlerinin devamında 2020 yılına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Yılmaz yaptığı değerlendirmede;”2020 yılının ülkemiz için ve dünya için oldukça sıkıntılı bir yıl olduğunu ancak her şeye rağmen pandemi ile mücadelede başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sağlık Bakanlığımızın aldığı kararlar ve güçlü sağlık altyapısıyla bu süreci en iyi şekilde yöneten ülkelerden birisi olduk.  Tabii bu arada bütün dünyada olduğu gibi hem kişisel özgürlükler yanında hem ekonomik kayıplarımız hem de can kayıplarımız oldu. Fakat ülkemiz bu konuda da süreci çok başarılı bir şekilde yönetti. Süreç içerisinde birçok tecrübe edindiğimiz gibi sağlık sistemimiz ve çalışanları açısından da önemli gelişmeler yaşandı. Meclisimiz adına bir kez daha sağlık çalışanlarımıza teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyorum.” Dedi.

"2020 Hedeflerimizi Gerçekleştirdik"

Yılmaz,  Kütahya İl Özel İdaresi açısından ise bu kadar ağır bir süreçte karantinaya alınan arkadaşlarımızın ekiplerde oluşturduğu kısmi sıkıntılar haricinde büyük bir dayanışma örneği sergileyerek 2020 hedeflerimizin tamamını gerçekleştirdik. Buradan tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.” Dedi.

Denetim Komisyonu Seçildi

Konuşmanın ardından Denetim Komisyonu oluşturulması için seçimler yapıldı. Yapılan seçim sonunda Ahmet Şimşek, Recep Toy, Şaban Türk, İbrahim Kılıç, Ömer Aşman Denetim Komisyonuna seçildiler.

Seçim sonrası gündemdeki maddelerin görüşülmesinin ardından 2021 yılının ilk İl Genel Meclisi sona erdi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.