Hemşerimiz Ömer ULU, Odunpazarı Kaymakamlığı'na Atandı

Güncel 22.08.2021 - 21:38, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2808+ kez okundu.
 

Hemşerimiz Ömer ULU, Odunpazarı Kaymakamlığı'na Atandı

Hemşerimiz Ömer ULU, Eskişehir ili Odunpazarı Kaymakamı olarak atanmıştır.
20 Ağustos 2021 tarih 31574 sayılı resmi gazetenin Cumhurbaşkanlığı'nın 2021/412 karar nolu 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2. Ve 3. Maddeleri gereğince Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nde Hukuk Müşaviri olarak görev yapıp, Kırıkkale Vali Yardımcısı olarak görevlendirilmesi yapılan hemşerimiz Ömer ULU, Eskişehir ili Odunpazarı Kaymakamı olarak atanmıştır. Odunpazarı Kaymakamlığına atanan Ömer ULU, 10 Şubat 1966 tarihinde Kütahya İli Gediz İlçesi Erdoğmuş Köyünde dünyaya geldi. İlk ve ortaokulu köyünde; liseyi Gediz Lisesinde tamamladı. 1988 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu. Yüksek Lisansını Trakya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünde 1999 yılında tamamladı. 1989 yılında Kaymakamlık mesleğine Edirne Kaymakam Adayı olarak intisap etti. 1993 yılında Edirne-Lalapaşa Kaymakamı olarak atandı. Daha sonra sırasıyla; Adıyaman-Sincik, Çanakkale-Yenice, Kastamonu-Araç, Mardin-Nusaybin ve Isparta-Eğirdir Kaymakamlıklarında görev yaptı. 2007 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü görevine atandı. 2011 yılından beri İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşaviri olarak görev yaptı. 24.06.2015 tarihli Olurla İçişleri Bakanlığı Kaçakçılık İstihbarat Harekât ve Bilgi Toplama Dairesi Başkanlığına görevlendirildi. Evli ve iki çocuk babası olan Ömer ULU, İngilizce bilmektedir. Odunpazarı Kaymakamlığı görevine atanan kıymetli hemşerimiz Ömer ULU'ya DORUK Gazetesi olarak başarılı çalışmalarının devamını dileriz. - DORUK Fatma
Hemşerimiz Ömer ULU, Eskişehir ili Odunpazarı Kaymakamı olarak atanmıştır.

20 Ağustos 2021 tarih 31574 sayılı resmi gazetenin Cumhurbaşkanlığı'nın 2021/412 karar nolu 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2. Ve 3. Maddeleri gereğince Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nde Hukuk Müşaviri olarak görev yapıp, Kırıkkale Vali Yardımcısı olarak görevlendirilmesi yapılan hemşerimiz Ömer ULU, Eskişehir ili Odunpazarı Kaymakamı olarak atanmıştır.

Odunpazarı Kaymakamlığına atanan Ömer ULU, 10 Şubat 1966 tarihinde Kütahya İli Gediz İlçesi Erdoğmuş Köyünde dünyaya geldi.


İlk ve ortaokulu köyünde; liseyi Gediz Lisesinde tamamladı. 1988 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu. Yüksek Lisansını Trakya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünde 1999 yılında tamamladı.


1989 yılında Kaymakamlık mesleğine Edirne Kaymakam Adayı olarak intisap etti. 1993 yılında Edirne-Lalapaşa Kaymakamı olarak atandı. Daha sonra sırasıyla; Adıyaman-Sincik, Çanakkale-Yenice, Kastamonu-Araç, Mardin-Nusaybin ve Isparta-Eğirdir Kaymakamlıklarında görev yaptı.

2007 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü görevine atandı. 2011 yılından beri İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşaviri olarak görev yaptı.
24.06.2015 tarihli Olurla İçişleri Bakanlığı Kaçakçılık İstihbarat Harekât ve Bilgi Toplama Dairesi Başkanlığına görevlendirildi.
Evli ve iki çocuk babası olan Ömer ULU, İngilizce bilmektedir.

Odunpazarı Kaymakamlığı görevine atanan kıymetli hemşerimiz Ömer ULU'ya DORUK Gazetesi olarak başarılı çalışmalarının devamını dileriz. - DORUK Fatma

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.