Hediye GÜRAL GÜR, TTGA Adayı

Güncel 21.12.2019 - 15:43, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2698+ kez okundu.
 

Hediye GÜRAL GÜR, TTGA Adayı

Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB), 29 Aralık'ta Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nın (TTGA) yönetimini belirlemek için yapılacak seçimlerdeki adaylarını açıkladı.
Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB), 29 Aralık'ta Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nın (TTGA) yönetimini belirlemek için yapılacak seçimlerdeki adaylarını açıkladı. Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nın (TTGA) yönetimini belirlemek için 29 Aralık'ta seçim yapılacak. Ajans yönetiminde konaklama sektörünü temsilen 9 üye yer alacak. Bunlardan ikişer tanesi Marmara ve Akdeniz, 5'i ise diğer bölgelerden olacak. TÜROB'un Yönetim Kurulu toplantısında TTGA Marmara bölgesi seçimleri için 4 aday belirlendi. Adayların isimleri şöyle: TÜROB Yönetim Kurulu üyesi ve Titanic Otelleri Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Temel AYGÜN, TÜROB Başkan Yardımcısı ve Yaşmak Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Taner YALLAGÖZ, TÜROB Başkan Yardımcısı ve NG Güral Hotel İcra Kurulu Başkanı Hediye GÜRAL GÜR ile TÜROB Yönetim Kurulu üyesi ve Barın Otel'in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayhan HACIBEKTAŞOĞLU.  30 Kasım – 1 Aralık 2019 tarihleri arasında gerçekleşen TÜRSAB 24. Genel Kurulu’nda İbrahim Halil KALAY, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nın Yönetim Kurulu’nda TÜRSAB’ı temsil edecek isim olarak seçilmişti. NG Hotels İcra Kurulu Başkanı Hediye GÜRAL GÜR,  Koç Üniversitesi Uluslar Arası İlişkiler Bölümü öğreniminin ardından, YEDİTEPE MBA- İşletme Yönetimi Yüksek Lisans Programını tamamladı. 1999 yılında Kütahya Porselen İnsan Kaynakları Yöneticiliği görevini üstenen Hediye Güral Gür, 2006 yılında atandığı NG Güral Hotel İcra Kurulu Başkanlığı görevine devam etmektedir. NG Eğitim Vakfı, Skal, One Derneği, Chaine Des Rotısseurs, TİKAD Yönetim Kurulu Üyesi olan Hediye Güral Gür, İngilizce biliyor. - DORUK
Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB), 29 Aralık'ta Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nın (TTGA) yönetimini belirlemek için yapılacak seçimlerdeki adaylarını açıkladı.

Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB), 29 Aralık'ta Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nın (TTGA) yönetimini belirlemek için yapılacak seçimlerdeki adaylarını açıkladı.

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nın (TTGA) yönetimini belirlemek için 29 Aralık'ta seçim yapılacak. Ajans yönetiminde konaklama sektörünü temsilen 9 üye yer alacak. Bunlardan ikişer tanesi Marmara ve Akdeniz, 5'i ise diğer bölgelerden olacak.

TÜROB'un Yönetim Kurulu toplantısında TTGA Marmara bölgesi seçimleri için 4 aday belirlendi. Adayların isimleri şöyle: TÜROB Yönetim Kurulu üyesi ve Titanic Otelleri Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Temel AYGÜN, TÜROB Başkan Yardımcısı ve Yaşmak Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Taner YALLAGÖZ, TÜROB Başkan Yardımcısı ve NG Güral Hotel İcra Kurulu Başkanı Hediye GÜRAL GÜR ile TÜROB Yönetim Kurulu üyesi ve Barın Otel'in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayhan HACIBEKTAŞOĞLU.

 30 Kasım – 1 Aralık 2019 tarihleri arasında gerçekleşen TÜRSAB 24. Genel Kurulu’nda İbrahim Halil KALAY, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nın Yönetim Kurulu’nda TÜRSAB’ı temsil edecek isim olarak seçilmişti.

NG Hotels İcra Kurulu Başkanı Hediye GÜRAL GÜR,  Koç Üniversitesi Uluslar Arası İlişkiler Bölümü öğreniminin ardından, YEDİTEPE MBA- İşletme Yönetimi Yüksek Lisans Programını tamamladı.

1999 yılında Kütahya Porselen İnsan Kaynakları Yöneticiliği görevini üstenen Hediye Güral Gür, 2006 yılında atandığı NG Güral Hotel İcra Kurulu Başkanlığı görevine devam etmektedir.

NG Eğitim Vakfı, Skal, One Derneği, Chaine Des Rotısseurs, TİKAD Yönetim Kurulu Üyesi olan Hediye Güral Gür, İngilizce biliyor. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.