Kütahya Sizi Hep Hatırlayacak, Sayın Valimiz Ali ÇELİK

Güncel 10.08.2023 - 03:19, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 4989+ kez okundu.
 

Kütahya Sizi Hep Hatırlayacak, Sayın Valimiz Ali ÇELİK

Kütahya Sizi Hep Hatırlayacak, Sayın Valimiz Ali ÇELİK
Şehrimizde başarılı çalışmaları ile hemşehrilerimizin gönlünde taht kuran, Rahmetli Recep Yazıcıoğlu'na benzetilen, halkla bütünleşen kıymetli Valimiz Ali Çelik, Cumhurbaşkanı kararnamesi ile Hakkari Valisi olarak atanmıştır. Birleştirici rolü olan, Kütahyamızın önünü açıp, başarılı projelere imza atan Sayın Valimiz Ali Çelik'e yeni görev yerinde başarılar dileriz. Kütahya Valiliği'ne ise Musa Işın atandı. Cumhurbaşkanı kararnamesi ile 52 Vali ataması yapılırken; 16 Vali - Mülkiye Başmüfettişi atandı. 1968 Bingöl doğumlu Musa Işın, Türk İdareciler Derneği’nce, Zonguldak Çaycuma İlçesinde tarımsal kalkınma, alt yapı hizmetleri, eğitim, sosyal hizmetler ile diğer alanlarda yapmış olduğu başarılı çalışmalarından dolayı, 2003 Yılının Başarılı Mülki İdare Amiri seçilerek 2003 Yılı Meslek Başarı Ödülünü 10/01/2004 tarihinde İçişleri Bakanı’ndan almıştır. 2005 yılında Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından, bu alanda yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı, Altın Madalya Beratı ile ödüllendirilmiştir. - Doruk #vali #kütahya #aliçelik #hakkari #ağrı #bingöl #musaışın
Kütahya Sizi Hep Hatırlayacak, Sayın Valimiz Ali ÇELİK

Şehrimizde başarılı çalışmaları ile hemşehrilerimizin gönlünde taht kuran, Rahmetli Recep Yazıcıoğlu'na benzetilen, halkla bütünleşen kıymetli Valimiz Ali Çelik, Cumhurbaşkanı kararnamesi ile Hakkari Valisi olarak atanmıştır.

Birleştirici rolü olan, Kütahyamızın önünü açıp, başarılı projelere imza atan Sayın Valimiz Ali Çelik'e yeni görev yerinde başarılar dileriz. Kütahya Valiliği'ne ise Musa Işın atandı. Cumhurbaşkanı kararnamesi ile 52 Vali ataması yapılırken; 16 Vali - Mülkiye Başmüfettişi atandı.

1968 Bingöl doğumlu Musa Işın, Türk İdareciler Derneği’nce, Zonguldak Çaycuma İlçesinde tarımsal kalkınma, alt yapı hizmetleri, eğitim, sosyal hizmetler ile diğer alanlarda yapmış olduğu başarılı çalışmalarından dolayı, 2003 Yılının Başarılı Mülki İdare Amiri seçilerek 2003 Yılı Meslek Başarı Ödülünü 10/01/2004 tarihinde İçişleri Bakanı’ndan almıştır. 2005 yılında Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından, bu alanda yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı, Altın Madalya Beratı ile ödüllendirilmiştir. - Doruk

#vali #kütahya #aliçelik #hakkari #ağrı #bingöl #musaışın

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.