Haydı Yatırımcılar! Destek Başkanlardan, Yatırım Sizden

Ekonomi 13.10.2021 - 23:35, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2054+ kez okundu.
 

Haydı Yatırımcılar! Destek Başkanlardan, Yatırım Sizden

Başkanlardan Emet-Hisarcık Sanayi Bölgesine Yatırım Daveti
          Bölgesel Kalkınma adına ortak bir sanayi oluşturmaya karar veren 2 ilçe yönetimleri Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan, Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan önderliğinde çalışmalarını kooperatif kurmaya yönlendirirken, Başkanlardan yatırımcılara açık çağrı geldi.           Emet ve  Hisarcık arasında  Yenice Yenimahalle mevkiinde yeni alımlarla 750 dönüm alanı kapsayan sanayi bölgesinin hızlandırılması adına çalışmalar sürerken, bölgeye yatırım yapmak isteyen tüm yatırımcılara iki belediyeden gerekli desteğin verileceği ifade edildi.           Tavşanlı ticaret odasının da lojistik destek sağlayacağı sanayi alanına yatırım yapan firmaların bölgeyle bir kazanacağına dikkat çeken Başkanlar yeni kurulan sanayi alanında ilklerden olmanın her zaman yatırımcılara avantaj sağlayacağına dikkat çektiler.           Gerek Kütahya gerek Tavşanlı, gerekse Simav, Gediz gibi ilçelerde yatırımları bulunan iş adamlarına, işlerini büyütme ve ek entegre tesisler kurma adına, Emet - Hisarcık bölgesi sanayi alanının avantaj sağlayacağını ifade eden Emet belediye Başkanı Hüseyin Doğan;” Sanayileşme çalışmalarımız hızla sürüyor. Bölgemize yatırım düşünen tüm yatırımcılarımıza kapılarımız her zaman açık. Uygun yer teminleri ve her türlü lojistik destekle 2 ilçe Belediyesinin imkanlarını arkasına alabilecek işletmelere desteğe hazırız. Güney Marmara ile ülkemizin güneyini bağlama açısından, Tavşanlı – Emet- Hisarcık – Simav yolumuz tamamlanmak üzere. Gediz yolumuz ise ihalesi yapıldı. Bölgemize yatırım düşünürlerse Yatırımcılarımızın yolları da, bahtları da açık olsun. Amacımız bölgemizde sanayiyi geliştirilerek bölgemiz halkının istihdamına katkı sağlamaktır.” dedi.           Emet ve Hisarcık’ın bölgesel kalkınma adına sanayi girişimlerinde kararlı olduklarını vurgulayan Hisarcık Belediye başkanı Fatih Çalışkan ise; ”Bölgemizde doğup büyüyen yöre halkımızın kendi doğdukları yerlerdeki iş imkanlarını artırma, bölgesel kalkınmayı sağlayarak, büyüme adına  orta ölçekli sanayi  hedefimize adım adım ilerliyoruz. Başta sanayici olmak üzere tüm yatırımcılarımızı bölgemize davet ediyoruz. Gelin sanayi alanımızı ve sizlere sunacağımız imkanları yerinde görün. Hem sizler kazanın, hem bölgelerimiz ve bölge halklarımız, dolayısı ile ülkemiz kazansın. Hep birlikte kazanalım” dedi. - DORUK
Başkanlardan Emet-Hisarcık Sanayi Bölgesine Yatırım Daveti

          Bölgesel Kalkınma adına ortak bir sanayi oluşturmaya karar veren 2 ilçe yönetimleri Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan, Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan önderliğinde çalışmalarını kooperatif kurmaya yönlendirirken, Başkanlardan yatırımcılara açık çağrı geldi.

          Emet ve  Hisarcık arasında  Yenice Yenimahalle mevkiinde yeni alımlarla 750 dönüm alanı kapsayan sanayi bölgesinin hızlandırılması adına çalışmalar sürerken, bölgeye yatırım yapmak isteyen tüm yatırımcılara iki belediyeden gerekli desteğin verileceği ifade edildi.

          Tavşanlı ticaret odasının da lojistik destek sağlayacağı sanayi alanına yatırım yapan firmaların bölgeyle bir kazanacağına dikkat çeken Başkanlar yeni kurulan sanayi alanında ilklerden olmanın her zaman yatırımcılara avantaj sağlayacağına dikkat çektiler.

          Gerek Kütahya gerek Tavşanlı, gerekse Simav, Gediz gibi ilçelerde yatırımları bulunan iş adamlarına, işlerini büyütme ve ek entegre tesisler kurma adına, Emet - Hisarcık bölgesi sanayi alanının avantaj sağlayacağını ifade eden Emet belediye Başkanı Hüseyin Doğan;” Sanayileşme çalışmalarımız hızla sürüyor. Bölgemize yatırım düşünen tüm yatırımcılarımıza kapılarımız her zaman açık. Uygun yer teminleri ve her türlü lojistik destekle 2 ilçe Belediyesinin imkanlarını arkasına alabilecek işletmelere desteğe hazırız. Güney Marmara ile ülkemizin güneyini bağlama açısından, Tavşanlı – Emet- Hisarcık – Simav yolumuz tamamlanmak üzere. Gediz yolumuz ise ihalesi yapıldı. Bölgemize yatırım düşünürlerse Yatırımcılarımızın yolları da, bahtları da açık olsun. Amacımız bölgemizde sanayiyi geliştirilerek bölgemiz halkının istihdamına katkı sağlamaktır.” dedi.

          Emet ve Hisarcık’ın bölgesel kalkınma adına sanayi girişimlerinde kararlı olduklarını vurgulayan Hisarcık Belediye başkanı Fatih Çalışkan ise;

”Bölgemizde doğup büyüyen yöre halkımızın kendi doğdukları yerlerdeki iş imkanlarını artırma, bölgesel kalkınmayı sağlayarak, büyüme adına  orta ölçekli sanayi  hedefimize adım adım ilerliyoruz. Başta sanayici olmak üzere tüm yatırımcılarımızı bölgemize davet ediyoruz. Gelin sanayi alanımızı ve sizlere sunacağımız imkanları yerinde görün. Hem sizler kazanın, hem bölgelerimiz ve bölge halklarımız, dolayısı ile ülkemiz kazansın. Hep birlikte kazanalım” dedi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.