Harika GÜRAL, 40 Yaş Altı Güçlü CEO Ödülünü Aldı

Güncel 23.11.2019 - 15:05, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2751+ kez okundu.
 

Harika GÜRAL, 40 Yaş Altı Güçlü CEO Ödülünü Aldı

40 yaş altı 40 güçlü CEO ödülünü geçen sene olduğu gibi bu sene de Harika GÜRAL aldı.
Güral Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Harika GÜRAL'ın DORUK Gazetesi'ne yapmış olduğu açıklamada "Ne kadar büyük bir gururdu, 40 yaş altı 40 Genç CEO‘dan ödül alıp kadın istihdamı ile ilgili konuşmak. Türkiye Cumhuriyeti’nin güçlü kadınları, bizlere çok iş düşüyor. Bu ülke bizlerin omuzlarında yükselecek. Benimle birlikte aynı hayali kurup hiç durmadan çalışan Güral Porselen, Güral Vit, Güral Premier ekibime çok teşekkür ediyorum" dedi.   Ailede Fark Yaratanlar panelinin moderatörlüğünü Capital Yayın Yönetmeni Sedef Seçkin Büyük yaptı. Güral Porselen CEO’su Harika Güral panelde konuşmacı olarak yer aldı. Türkiye’nin genç liderleri geçtiğimiz günlerde düzenlenen ödül töreninde bir araya geldi. Bu yıl ikincisi düzenlenen ve renkli görüntülere sahne olan 40 Yaş Altı 40 CEO ödül töreni iki önemli oturuma da ev sahipliği yaptı. Genç liderler gerçekleşen iki oturumda gelecek vizyonlarını ve deneyimlerini paylaştı. Türkiye’nin önde gelen şirketlerinde yöneticilik yapan 40 Yaş Altı 40 CEO Ekonomist Dergisi tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenen ödül töreniyle bir araya geldi. 4 firma ile birlikte Güral Porselen’in destek sponsor olduğu ödül töreni, iki önemli oturuma da ev sahipliği yaptı. 40 Yaş Altı 40 CEO araştırmamızda yer alan ve 52 milyar TL’lik ciro ile 69 bin kişiyi yöneten genç yöneticiler gelecek vizyonlarını paylaştı. - DORUK
40 yaş altı 40 güçlü CEO ödülünü geçen sene olduğu gibi bu sene de Harika GÜRAL aldı.

Güral Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Harika GÜRAL'ın DORUK Gazetesi'ne yapmış olduğu açıklamada "Ne kadar büyük bir gururdu, 40 yaş altı 40 Genç CEO‘dan ödül alıp kadın istihdamı ile ilgili konuşmak. Türkiye Cumhuriyeti’nin güçlü kadınları, bizlere çok iş düşüyor. Bu ülke bizlerin omuzlarında yükselecek. Benimle birlikte aynı hayali kurup hiç durmadan çalışan Güral Porselen, Güral Vit, Güral Premier ekibime çok teşekkür ediyorum" dedi.  

Ailede Fark Yaratanlar panelinin moderatörlüğünü Capital Yayın Yönetmeni Sedef Seçkin Büyük yaptı. Güral Porselen CEO’su Harika Güral panelde konuşmacı olarak yer aldı. Türkiye’nin genç liderleri geçtiğimiz günlerde düzenlenen ödül töreninde bir araya geldi.

Bu yıl ikincisi düzenlenen ve renkli görüntülere sahne olan 40 Yaş Altı 40 CEO ödül töreni iki önemli oturuma da ev sahipliği yaptı. Genç liderler gerçekleşen iki oturumda gelecek vizyonlarını ve deneyimlerini paylaştı.

Türkiye’nin önde gelen şirketlerinde yöneticilik yapan 40 Yaş Altı 40 CEO Ekonomist Dergisi tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenen ödül töreniyle bir araya geldi.

4 firma ile birlikte Güral Porselen’in destek sponsor olduğu ödül töreni, iki önemli oturuma da ev sahipliği yaptı. 40 Yaş Altı 40 CEO araştırmamızda yer alan ve 52 milyar TL’lik ciro ile 69 bin kişiyi yöneten genç yöneticiler gelecek vizyonlarını paylaştı. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.