ÖNSAY: Hemşerilerimizin En İyi Hizmeti Alabilmesi İçin Takipteyiz

Siyaset 02.10.2023 - 15:06, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2701+ kez okundu.
 

ÖNSAY: Hemşerilerimizin En İyi Hizmeti Alabilmesi İçin Takipteyiz

AK Parti İl Başkanı Mustafa ÖNSAY, Zafertepe akıllı sinyalize kavşak, şehir hastanesi ve köyden mahalleye dönüşen 20 mahalle TKDK destekleri ile ilgili açıklamalar yaptı.
AK Parti İl Başkanı Mustafa ÖNSAY, Zafertepe akıllı sinyalize kavşak, şehir hastanesi ve köyden mahalleye dönüşen 20 mahalle TKDK destekleri ile ilgili açıklamalar yaptı.     Ebediyete İntikâl Edenler Unutulmadı AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, AK Parti Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı ve parti yöneticileri ‘Haydi Şimdi Sıra Sende’ projesi kapsamında Ulu Camii'de AK Partinin kuruluşundan bugüne çeşitli görevlerde bulunup ebediyete intikâl etmiş tüm dava kardeşleri adına mevlid-i şerif okutarak, lokma dağıttı. Vefat eden AK Parti yöneticilerinin ailelerine plaket takdimi yapıldı. Ahde Vefa Sırası Sende diyerek yapılan programda Abdullah Aykın, Abdullah Uçan, Ahmet Sever, Ahmet Alpaslan, Ahmet Yiğit, Ali Rıza Gümüş, Bülent Derin, Elmas Özbey, Halil Tuna, Halil İbrahim Yılmaz, Hikmet Demir, İsmail Hakkı Kara, İlyas Kılıçaslan, Mehmet Tekin, Mustafa Topçu, Mustafa Turgut, Murat Göksu, Nejat Özturan, Sadık Ceylan, Sertel Ayla, Şaban Yalınkılıç, Turabi Aslan, Vahit Altuğ, Yusuf Teke, Yuzuf Atay ve AK Parti’nini kuruluşundan bugüne görev almış, gönül vermiş ve ahirete irtihal etmiş olan isimli, isimsiz, resimli, resimsiz tüm dava kardeşlerinin ruhuna mevlid okunup, lokma dağıtıldı. Başkan ÖNSAY: Zafertepe Akıllı Sinyalize Kavşak Bitmek Üzere Türkiye' de 2. uygulama olan akıllı sinyalize kavşakta sona yaklaşıldığını belirten AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay: “AK Parti Milletvekilleri Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı, Mehmet Demir ve Karayolları Bölge Müdürü Umut Akyazı ile bu hafta açılışı yapılacak olan Zafertepe Kavşağında incelemelerde bulunduk. Türkiye’de 2. Uygulama olan Akıllı Sinyalize Kavşağımızın bağlantı yollarını da 1 ay içinde açacağız inşaallah. Hemşehrilerimizin en iyi şekilde hizmet alabilmeleri için sürecin takipçisiyiz” dedi. “Açılışa Gün Sayıyoruz…” Başkan ÖNSAY Şehir Hastanesinin açılışına gün saydıklarını belirterek: “Milletvekillerimiz Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı, Mehmet Demir ve İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ertuğrul Ünkoç ile birlikte Kütahyalı hemşehrilerimizin hizmetine sunmak adına yoğun çaba sarf ettiğimiz Şehir Hastanesi’nde incelemelerde bulunduk. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Şehir Hastanemiz konusunda ilimize destekleri için şükranlarımızı arz ediyoruz” “Köyden Mahalleye Dönüşen 20 Mahallemize Müjde!” Uzun bir dönemdir önemli sorunlarımızdan biri daha çözüldüğünü belirten İl Başkanı ÖNSAY: “Ağaçköy, Alayunt, Andız, Aydoğdu, Civli, Çalca, Enne, Geven, Güveççi, Hacıazizler, İkizüyük, İshak Seydi, Kırgıllı, Kirazpınar, Kumarı, Okçu, Perli, Sofu, Şair Şeyhi Dumlupınar, Yeni Bosna mahallelerimizde yaşayıp tarımla, toprakla ilişkisi kesmeden üretime devam eden çiftçilerimiz artık TKDK desteklerinden yararlanabilecek... Çiftçilerimize hayırlı olsun....” dedi. - DORUK Fatma
AK Parti İl Başkanı Mustafa ÖNSAY, Zafertepe akıllı sinyalize kavşak, şehir hastanesi ve köyden mahalleye dönüşen 20 mahalle TKDK destekleri ile ilgili açıklamalar yaptı.

AK Parti İl Başkanı Mustafa ÖNSAY, Zafertepe akıllı sinyalize kavşak, şehir hastanesi ve köyden mahalleye dönüşen 20 mahalle TKDK destekleri ile ilgili açıklamalar yaptı.  

 

Ebediyete İntikâl Edenler Unutulmadı

AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, AK Parti Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı ve parti yöneticileri ‘Haydi Şimdi Sıra Sende’ projesi kapsamında Ulu Camii'de AK Partinin kuruluşundan bugüne çeşitli görevlerde bulunup ebediyete intikâl etmiş tüm dava kardeşleri adına mevlid-i şerif okutarak, lokma dağıttı. Vefat eden AK Parti yöneticilerinin ailelerine plaket takdimi yapıldı.

Ahde Vefa Sırası Sende diyerek yapılan programda Abdullah Aykın, Abdullah Uçan, Ahmet Sever, Ahmet Alpaslan, Ahmet Yiğit, Ali Rıza Gümüş, Bülent Derin, Elmas Özbey, Halil Tuna, Halil İbrahim Yılmaz, Hikmet Demir, İsmail Hakkı Kara, İlyas Kılıçaslan, Mehmet Tekin, Mustafa Topçu, Mustafa Turgut, Murat Göksu, Nejat Özturan, Sadık Ceylan, Sertel Ayla, Şaban Yalınkılıç, Turabi Aslan, Vahit Altuğ, Yusuf Teke, Yuzuf Atay ve AK Parti’nini kuruluşundan bugüne görev almış, gönül vermiş ve ahirete irtihal etmiş olan isimli, isimsiz, resimli, resimsiz tüm dava kardeşlerinin ruhuna mevlid okunup, lokma dağıtıldı.

Başkan ÖNSAY: Zafertepe Akıllı Sinyalize Kavşak Bitmek Üzere

Türkiye' de 2. uygulama olan akıllı sinyalize kavşakta sona yaklaşıldığını belirten AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay: “AK Parti Milletvekilleri Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı, Mehmet Demir ve Karayolları Bölge Müdürü Umut Akyazı ile bu hafta açılışı yapılacak olan Zafertepe Kavşağında incelemelerde bulunduk.

Türkiye’de 2. Uygulama olan Akıllı Sinyalize Kavşağımızın bağlantı yollarını da 1 ay içinde açacağız inşaallah. Hemşehrilerimizin en iyi şekilde hizmet alabilmeleri için sürecin takipçisiyiz” dedi.

“Açılışa Gün Sayıyoruz…”

Başkan ÖNSAY Şehir Hastanesinin açılışına gün saydıklarını belirterek: “Milletvekillerimiz Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı, Mehmet Demir ve İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ertuğrul Ünkoç ile birlikte Kütahyalı hemşehrilerimizin hizmetine sunmak adına yoğun çaba sarf ettiğimiz Şehir Hastanesi’nde incelemelerde bulunduk.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Şehir Hastanemiz konusunda ilimize destekleri için şükranlarımızı arz ediyoruz”

“Köyden Mahalleye Dönüşen 20 Mahallemize Müjde!”

Uzun bir dönemdir önemli sorunlarımızdan biri daha çözüldüğünü belirten İl Başkanı ÖNSAY: “Ağaçköy, Alayunt, Andız, Aydoğdu, Civli, Çalca, Enne, Geven, Güveççi, Hacıazizler, İkizüyük, İshak Seydi, Kırgıllı, Kirazpınar, Kumarı, Okçu, Perli, Sofu, Şair Şeyhi Dumlupınar, Yeni Bosna mahallelerimizde yaşayıp tarımla, toprakla ilişkisi kesmeden üretime devam eden çiftçilerimiz artık TKDK desteklerinden yararlanabilecek...

Çiftçilerimize hayırlı olsun....” dedi. - DORUK Fatma

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.