Halk Eğitim Merkezi'nde, Gönüllü Maske Üretimi

Eğitim 24.04.2020 - 12:04, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3767+ kez okundu.
 

Halk Eğitim Merkezi'nde, Gönüllü Maske Üretimi

İl Millî Eğitim Müdürü Hasan BAŞYİĞİT, Halk Eğitim Merkezi'ni ziyaret ederek, gönüllü olarak görev alan usta öğreticiler tarafından gerçekleştirilen maske üretimi çalışmalarını inceledi.
İl Millî Eğitim Müdürü Hasan BAŞYİĞİT,  Halk Eğitim Merkezi'ni ziyaret ederek, gönüllü olarak görev alan usta öğreticiler tarafından gerçekleştirilen maske üretimi çalışmalarını inceledi. Ziyarette Milli Eğitim Şube Müdürleri Mustafa Ağca OKUR ve Zeki ATİK de yer aldılar.  İl Millî Eğitim Müdürümüz Hasan BAŞYİĞİT, projede gönüllü olarak görev alan usta öğreticiler başta olmak üzere emeği geçen herkese özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Milli Eğitim Müdürü BAŞYİĞİT ve beraberindeki heyete Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcıları Ahmet ÖZÇELİK, Tolgahan ÇOBANOĞLU, Nurhayat BAŞBUNAR, Cesarettin KÜRECİ nezaret ettiler. - DORUK
İl Millî Eğitim Müdürü Hasan BAŞYİĞİT, Halk Eğitim Merkezi'ni ziyaret ederek, gönüllü olarak görev alan usta öğreticiler tarafından gerçekleştirilen maske üretimi çalışmalarını inceledi.

İl Millî Eğitim Müdürü Hasan BAŞYİĞİT,  Halk Eğitim Merkezi'ni ziyaret ederek, gönüllü olarak görev alan usta öğreticiler tarafından gerçekleştirilen maske üretimi çalışmalarını inceledi.

Ziyarette Milli Eğitim Şube Müdürleri Mustafa Ağca OKUR ve Zeki ATİK de yer aldılar.  İl Millî Eğitim Müdürümüz Hasan BAŞYİĞİT, projede gönüllü olarak görev alan usta öğreticiler başta olmak üzere emeği geçen herkese özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Milli Eğitim Müdürü BAŞYİĞİT ve beraberindeki heyete Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcıları Ahmet ÖZÇELİK, Tolgahan ÇOBANOĞLU, Nurhayat BAŞBUNAR, Cesarettin KÜRECİ nezaret ettiler. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.