Halk Eğitim, Maske Üreterek, Halkın Yanında

Spor 15.05.2020 - 22:19, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2890+ kez okundu.
 

Halk Eğitim, Maske Üreterek, Halkın Yanında

Kütahya Halk Eğitimi Merkezi maske üretimine devam ediyor.
Kütahya Halk Eğitimi Merkezinde gönüllü usta öğretici ve kursiyerler COVID-19 salgınında önleyici tedbirler kapsamında medikal maske üretimi gerçekleştiriyor. Tüm dünyanın zor bir dönemden geçtiği bu süreçte kamunun ihtiyacı olan medikal yüz maskesi üretme konusunda Kütahya Halk Eğitimi Merkezi toplumumuza bu konuda da destek olmaktadır.  Konu ile ilgili bilgi almak ve iletişime geçmek için 0274 2236154 numaralı telefondan Kütahya Halk Eğitimi Merkezine ulaşım sağlanabilmektedir. Piyasaya da maske üretiminin başladığı öğrenildi. Kütahya Halk Eğitimi Merkezi Usta Öğreticileri ile Maske Üretimine Devam Ediyor! Emeği geçen herkese DORUK Gazetesi olarak teşekkür ediyoruz. - DORUK
Kütahya Halk Eğitimi Merkezi maske üretimine devam ediyor.

Kütahya Halk Eğitimi Merkezinde gönüllü usta öğretici ve kursiyerler COVID-19 salgınında önleyici tedbirler kapsamında medikal maske üretimi gerçekleştiriyor.

Tüm dünyanın zor bir dönemden geçtiği bu süreçte kamunun ihtiyacı olan medikal yüz maskesi üretme konusunda Kütahya Halk Eğitimi Merkezi toplumumuza bu konuda da destek olmaktadır. 

Konu ile ilgili bilgi almak ve iletişime geçmek için 0274 2236154 numaralı telefondan Kütahya Halk Eğitimi Merkezine ulaşım sağlanabilmektedir. Piyasaya da maske üretiminin başladığı öğrenildi.

Kütahya Halk Eğitimi Merkezi Usta Öğreticileri ile Maske Üretimine Devam Ediyor! Emeği geçen herkese DORUK Gazetesi olarak teşekkür ediyoruz. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.