Halk Eğitim'de Görev Değişikliği

Eğitim 23.07.2019 - 13:18, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2510+ kez okundu.
 

Halk Eğitim'de Görev Değişikliği

Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu'nda Müdür  olarak görev yapmakta olan Davut EZEN'in İsmet İnönü Ortaokul Müdürlüğü'ne atanmasıyla birlikte, eski İsmet İnönü Ortaokulu Müdürü Mustafa OK da Halk Eğitim Müdürlüğü'ne atanmış ve görevine başlamıştır. Milli Eğitim Camiasında uzun yıllar çeşitli görevlerde hizmet veren Mustafa OK hocamıza yeni görevinde başarılar dilerken; yine eski Halk Eğitim Müdürü ve İsmet İnönü Ortaokul Müdürü Davut EZEN hocamıza da DORUK Gazetesi olarak ayrıca başarılar dileriz. - DORUK

Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu'nda Müdür  olarak görev yapmakta olan Davut EZEN'in İsmet İnönü Ortaokul Müdürlüğü'ne atanmasıyla birlikte, eski İsmet İnönü Ortaokulu Müdürü Mustafa OK da Halk Eğitim Müdürlüğü'ne atanmış ve görevine başlamıştır.

Milli Eğitim Camiasında uzun yıllar çeşitli görevlerde hizmet veren Mustafa OK hocamıza yeni görevinde başarılar dilerken; yine eski Halk Eğitim Müdürü ve İsmet İnönü Ortaokul Müdürü Davut EZEN hocamıza da DORUK Gazetesi olarak ayrıca başarılar dileriz. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.