Halk Eğitim'de Gönüllü Uzaktan Eğitim

Eğitim 08.04.2020 - 11:57, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 4185+ kez okundu.
 

Halk Eğitim'de Gönüllü Uzaktan Eğitim

Kütahya Halk Eğitim Merkezi, Üniversiteye Hazırlık Kursları öğretmenleri, öğrencilere uzaktan eğitimle destek oldu.
Kütahya Halk Eğitim Merkezi, Üniversiteye Hazırlık Kursları öğretmenleri,  öğrencilere uzaktan eğitimle destek oldu. Halk Eğitim Merkezi öğretmenleri, Üniversiteye Hazırlık (Mezun Öğrencilere Yönelik Destekleme ve Yetiştirme) kurslarına gelen öğrencilerine evlerinde kurdukları sistemler aracılığı ile öğrencilerin sorularını cevaplıyor ve konu anlatıyor. Gönüllü olarak yürüttükleri bu çalışmalar için Öğretmenlerimize, DORUK Gazetesi olarak teşekkür ederiz. Ayrıca Halk Eğitim Merkezi'ni arayan vatandaşları, Kütahya Milli Eğitim Müdürlüğü'nün 26.03.2020 ve 5893657 sayılı yazısı gereği, COVİD-19 virüs salgını konusunda bilgilendirme anonsu ile karşılıyor. Covid 19 önlemleri kapsamında kursiyerler katıldıkları kursların sertifikalarını https://turkiye.gov.tr adresindeki "Yaygın Eğitim Sertifika Belgesi Sorgulama" bölümünden de alabilirler - DORUK Fatma Çakır
Kütahya Halk Eğitim Merkezi, Üniversiteye Hazırlık Kursları öğretmenleri, öğrencilere uzaktan eğitimle destek oldu.

Kütahya Halk Eğitim Merkezi, Üniversiteye Hazırlık Kursları öğretmenleri,  öğrencilere uzaktan eğitimle destek oldu.

Halk Eğitim Merkezi öğretmenleri, Üniversiteye Hazırlık (Mezun Öğrencilere Yönelik Destekleme ve Yetiştirme) kurslarına gelen öğrencilerine evlerinde kurdukları sistemler aracılığı ile öğrencilerin sorularını cevaplıyor ve konu anlatıyor. Gönüllü olarak yürüttükleri bu çalışmalar için Öğretmenlerimize, DORUK Gazetesi olarak teşekkür ederiz.

Ayrıca Halk Eğitim Merkezi'ni arayan vatandaşları, Kütahya Milli Eğitim Müdürlüğü'nün 26.03.2020 ve 5893657 sayılı yazısı gereği, COVİD-19 virüs salgını konusunda bilgilendirme anonsu ile karşılıyor.

Covid 19 önlemleri kapsamında kursiyerler katıldıkları kursların sertifikalarını https://turkiye.gov.tr adresindeki "Yaygın Eğitim Sertifika Belgesi Sorgulama" bölümünden de alabilirler - DORUK Fatma Çakır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.