HALI YIKAMACILARI YENİ ADRESLERİNE TAŞINIYOR.

Güncel 12.09.2019 - 10:35, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3365+ kez okundu.
 

HALI YIKAMACILARI YENİ ADRESLERİNE TAŞINIYOR.

Halı yıkamacıları Belediye Tarafından tahsis edilen yeni iş yerlerinde hizmet verecek.
Kütahya Belediye Meclisi, 1. Dönem 5. Olağan Meclis toplantısı,Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK’ın Başkanlığında gerçekleşmiş olup, Meclis toplantısına; Cumhuriyet Halk Partisi Kütahya İl Başkanı Zeliha Aksaz ŞAHBAZ, Belediye Başkan Yardımcıları Salih ÖZDEN, Abdullah DAMCI, Murat ARIK, Fatih GÖLGELİ, Ali İhsan ERTAŞ, Meclis Üyeleri ile Birim Müdürleri katılımları ile gerçekleşti. 1. Dönem 5. Olağan Meclis toplantısında alınan karar gereğince.; İlimiz mücavir alanı içerisinde dağınık olarak faaliyet gösteren halı yıkama firmalarının, yapımı ve alt yapı çalışmaları tamamlanan Kütahya-Eskişehir yolu Azot Fabrikası karşısında bulunan Kütahya Temizlikçiler ve Kimyacılar Sanayi sitesine 01.11.20I9 tarihine kadar taşınmaları konusu gündeme gelerek görüşülmüştür. Bu tarihden itibaren halı ve benzeri ürün yıkatmak isteyen vatandaşlar, halı yıkamacıları için öngörülen Kütahya-Eskişehir Karayolu Azot Fabrikası karşısındaki Kütahya Temizlikçiler ve Kimyacılar Sanayi Sitesinde halılarını yıkatabileceklerdir. DORUK HABER-Hüdayim GÜLER
Halı yıkamacıları Belediye Tarafından tahsis edilen yeni iş yerlerinde hizmet verecek.
Kütahya Belediye Meclisi, 1. Dönem 5. Olağan Meclis toplantısı,Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK’ın Başkanlığında gerçekleşmiş olup, Meclis toplantısına; Cumhuriyet Halk Partisi Kütahya İl Başkanı Zeliha Aksaz ŞAHBAZ, Belediye Başkan Yardımcıları Salih ÖZDEN, Abdullah DAMCI, Murat ARIK, Fatih GÖLGELİ, Ali İhsan ERTAŞ, Meclis Üyeleri ile Birim Müdürleri katılımları ile gerçekleşti.
1. Dönem 5. Olağan Meclis toplantısında alınan karar gereğince.;
İlimiz mücavir alanı içerisinde dağınık olarak faaliyet gösteren halı yıkama firmalarının, yapımı ve alt yapı çalışmaları tamamlanan Kütahya-Eskişehir yolu Azot Fabrikası karşısında bulunan Kütahya Temizlikçiler ve Kimyacılar Sanayi sitesine 01.11.20I9 tarihine kadar taşınmaları konusu gündeme gelerek görüşülmüştür.
Bu tarihden itibaren halı ve benzeri ürün yıkatmak isteyen vatandaşlar, halı yıkamacıları için öngörülen Kütahya-Eskişehir Karayolu Azot Fabrikası karşısındaki Kütahya Temizlikçiler ve Kimyacılar Sanayi Sitesinde halılarını yıkatabileceklerdir. DORUK HABER-Hüdayim GÜLER
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.