Güral Porselen Gastronomi Tutkunları İle Gastromasa’da Buluştu

10.11.2021 - 16:46, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 1539+ kez okundu.
 

Güral Porselen Gastronomi Tutkunları İle Gastromasa’da Buluştu

Gastromasa’da Güral Porselen kusursuz porselen tasarımları ile fark yarattı
Her yıl gastronominin dünyaca ünlü isimlerini, Michelin yıldızlı şeflerini ve dünyanın en önemli pastry chef’lerini Türkiye’de ağırlayan Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı kapılarını açtı. Köklü kurum kültürü ve modern üretim tekniklerini aynı anda kullanarak sektöründe fark yaratan Güral Porselen, gastronomideki başarısını ziyaretçileri ile paylaştı. Dünyaca ünlü şefleri ve gastronomi meraklılarını her yıl İstanbul’da buluşturan Gastromasa Türk mutfağının dünyaya açılan kapısı olmaya devam ediyor. İhracattaki başarısı, köklü kurum kültürü, modern üretim teknikleri ve kusursuz porselen anlayışı ile dünyada ve Türkiye’de sektörünün öncülüğünü üstlenen Güral Porselen benzersiz ürünlerini gastronomi meraklılarının beğenisine sundu. Bu yıl tasarım konsepti ile gastronomi meraklılarını ağırlayan konferansta dünyadaki porselen endüstrisinin geldiği en üst noktada konumlanan Güral Porselen, birbirinden güzel ve etkili tasarımları ile dikkat çekti. Çarpıcı sofraların ve hayran bırakan masaların başrolünde, modern ya da klasik davet sofralarında, sıradan bir akşam yemeği ya da saatler süren bir aile sofrasında, her sofraya eşlik eden Güral Porselen göz alıcı, büyüleyici ve asil tasarımı ile sofralara zarafeti taşıyor. Gastronomi dünyasında heyecan ile beklenen, dünyaca ünlü şefleri İstanbul’da buluşturan ve gastronomiye dair bakış açısına yeni bir soluk getiren dev organizasyon Gastromasa 7 Kasım tarihinde Haliç Kongre Merkezi’nde kapılarını açtı. Konuklarına benzersiz bir gastronomi deneyimi yaşatan Gastromasa’da Güral Porselen, zanaat ve sanatı modern üretim teknikleriyle birleştirdiği koleksiyonları ile boy gösterdi. Dünyanın çeşitli ülkelerinde Türk mutfağını başarılı ile temsil eden, katılmış olduğu yerli ve yabancı yemek yarışmalarında 100 den fazla madalya, kupa ve ödül kazanan deneyimli şef Eyüp Kemal Sevinç Güral Porselen’e Gastromasa’da eşlik etti. 2015 yılından itibaren düzenlenen Uluslararası Gastromasa Konferansı, Türkiye’nin önemli turizm ve gastronomi destinasyonları arasında yer alması amacı ile gerçekleştiriliyor.        Gastromasa bu yılda Türkiye ve Türk kültürünü dünyaya tanıtmak için sektör profesyonellerini, gastronomi uzmanlarını, yerel ve uluslararası şefleri birleştirdi. - DORUK
Gastromasa’da Güral Porselen kusursuz porselen tasarımları ile fark yarattı

Her yıl gastronominin dünyaca ünlü isimlerini, Michelin yıldızlı şeflerini ve dünyanın en önemli pastry chef’lerini Türkiye’de ağırlayan Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı kapılarını açtı. Köklü kurum kültürü ve modern üretim tekniklerini aynı anda kullanarak sektöründe fark yaratan Güral Porselen, gastronomideki başarısını ziyaretçileri ile paylaştı.

Dünyaca ünlü şefleri ve gastronomi meraklılarını her yıl İstanbul’da buluşturan Gastromasa Türk mutfağının dünyaya açılan kapısı olmaya devam ediyor. İhracattaki başarısı, köklü kurum kültürü, modern üretim teknikleri ve kusursuz porselen anlayışı ile dünyada ve Türkiye’de sektörünün öncülüğünü üstlenen Güral Porselen benzersiz ürünlerini gastronomi meraklılarının beğenisine sundu.

Bu yıl tasarım konsepti ile gastronomi meraklılarını ağırlayan konferansta dünyadaki porselen endüstrisinin geldiği en üst noktada konumlanan Güral Porselen, birbirinden güzel ve etkili tasarımları ile dikkat çekti.

Çarpıcı sofraların ve hayran bırakan masaların başrolünde, modern ya da klasik davet sofralarında, sıradan bir akşam yemeği ya da saatler süren bir aile sofrasında, her sofraya eşlik eden Güral Porselen göz alıcı, büyüleyici ve asil tasarımı ile sofralara zarafeti taşıyor.

Gastronomi dünyasında heyecan ile beklenen, dünyaca ünlü şefleri İstanbul’da buluşturan ve gastronomiye dair bakış açısına yeni bir soluk getiren dev organizasyon Gastromasa 7 Kasım tarihinde Haliç Kongre Merkezi’nde kapılarını açtı. Konuklarına benzersiz bir gastronomi deneyimi yaşatan Gastromasa’da Güral Porselen, zanaat ve sanatı modern üretim teknikleriyle birleştirdiği koleksiyonları ile boy gösterdi.

Dünyanın çeşitli ülkelerinde Türk mutfağını başarılı ile temsil eden, katılmış olduğu yerli ve yabancı yemek yarışmalarında 100 den fazla madalya, kupa ve ödül kazanan deneyimli şef Eyüp Kemal Sevinç Güral Porselen’e Gastromasa’da eşlik etti.

2015 yılından itibaren düzenlenen Uluslararası Gastromasa Konferansı, Türkiye’nin önemli turizm ve gastronomi destinasyonları arasında yer alması amacı ile gerçekleştiriliyor.        Gastromasa bu yılda Türkiye ve Türk kültürünü dünyaya tanıtmak için sektör profesyonellerini, gastronomi uzmanlarını, yerel ve uluslararası şefleri birleştirdi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.