AK Parti’den Bayramın İlk Günü Mesaisi

Siyaset 21.04.2023 - 21:58, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3894+ kez okundu.
 

AK Parti’den Bayramın İlk Günü Mesaisi

AK Parti heyeti bayram namazından itibaren bayramlaşma programı
AK Parti heyeti bayram namazından itibaren bayramlaşma programı Ulu Cami’de kılınan bayram namazından sonra, bayramlaşmanın akabinde, geleneksel teşkilat bayramlaşması yapıldı ve Siteler Buhara Camiinde Cuma namazı kılındıktan sonra Dumlupınar Mahallesi sakinleriyle bir araya gelindi.     Teşkilat bayramlaşmasına önceki dönem il başkanları, milletvekili adayları, teşkilat mensupları ve Milletvekilleri Ahmet Tan, İshak Gazel katılırken; Ceyda Çetin Erenler katılmadı. AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, Milletvekili Adayları İsmail Çağlar Bayırcı ve M. Altuğ Atalay ile il, ilçe yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet Tepeköy, Göçeri, Demirözü, Yeşilbayır, Fincanburnu, Doğarslan, Elmalı, Körs, Kızılcaören, Karacaören, Doğalar, Anasultan, Çifteoluklar, Yenice köylerini ziyaret ederek; vatandaşlarla bayramlaştılar. – DORUK Fatma
AK Parti heyeti bayram namazından itibaren bayramlaşma programı

AK Parti heyeti bayram namazından itibaren bayramlaşma programı

Ulu Cami’de kılınan bayram namazından sonra, bayramlaşmanın akabinde, geleneksel teşkilat bayramlaşması yapıldı ve Siteler Buhara Camiinde Cuma namazı kılındıktan sonra Dumlupınar Mahallesi sakinleriyle bir araya gelindi.  

 

Teşkilat bayramlaşmasına önceki dönem il başkanları, milletvekili adayları, teşkilat mensupları ve Milletvekilleri Ahmet Tan, İshak Gazel katılırken; Ceyda Çetin Erenler katılmadı.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, Milletvekili Adayları İsmail Çağlar Bayırcı ve M. Altuğ Atalay ile il, ilçe yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet Tepeköy, Göçeri, Demirözü, Yeşilbayır, Fincanburnu, Doğarslan, Elmalı, Körs, Kızılcaören, Karacaören, Doğalar, Anasultan, Çifteoluklar, Yenice köylerini ziyaret ederek; vatandaşlarla bayramlaştılar. – DORUK Fatma

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.