Gençliğine Doyamadı

Asayiş 30.04.2021 - 22:28, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3725+ kez okundu.
 

Gençliğine Doyamadı

Kütahya'da dün akşam saatlerinde Atatürk Bulvarında berbere traş olmak için bekleyen İsmail Emeksiz, bilinmeyen bir nedenden dolayı kavgaya karışarak bir grubun saldırısına uğradığı, daha sonra da kalbinin altından bıçaklandığı öğrenildi. Olay yerine çağrılan ambulansla KSBÜ Evliya Çelebi Eğitim Araştırma Hastanesi ana binaya kaldırılan Emeksiz'e hastanede müdahale edilmiş, yoğun bakıma alınarak tedavi ediliyordu. Yoğun kan kaybeden Emeksiz'e kan aranarak bulunmuş, fakat tüm müdahalelere rağmen öğleden sonra hayatını kaybetmiştir. Bıçaklayan 18 yaşındaki İ. B. M. Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince yakalanan zanlı, emniyetteki işlemlerin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Kütahya Lisesi 12. sınıf öğrencisi Merhum İsmail Emeksiz'e Allah' tan rahmet; Ailesine, sevenlerine başsağlığı dileriz. - DORUK

Kütahya'da dün akşam saatlerinde Atatürk Bulvarında berbere traş olmak için bekleyen İsmail Emeksiz, bilinmeyen bir nedenden dolayı kavgaya karışarak bir grubun saldırısına uğradığı, daha sonra da kalbinin altından bıçaklandığı öğrenildi.

Olay yerine çağrılan ambulansla KSBÜ Evliya Çelebi Eğitim Araştırma Hastanesi ana binaya kaldırılan Emeksiz'e hastanede müdahale edilmiş, yoğun bakıma alınarak tedavi ediliyordu. Yoğun kan kaybeden Emeksiz'e kan aranarak bulunmuş, fakat tüm müdahalelere rağmen öğleden sonra hayatını kaybetmiştir.

Bıçaklayan 18 yaşındaki İ. B. M. Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince yakalanan zanlı, emniyetteki işlemlerin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Kütahya Lisesi 12. sınıf öğrencisi Merhum İsmail Emeksiz'e Allah' tan rahmet; Ailesine, sevenlerine başsağlığı dileriz. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.