Kütahya Porselen Mayıs’ta 3 Kıtada

Ekonomi 06.05.2023 - 04:04, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 4040+ kez okundu.
 

Kütahya Porselen Mayıs’ta 3 Kıtada

KÜTAHYA PORSELEN Mayıs ayında 3 kıtada birden katılacağı fuarlarla uluslararası pazardaki payını daha da artıracak. Trendleri belirleyen tasarımlarıyla şık ve kullanışlı koleksiyonlara imzasını atan Kütahya Porselen,
KÜTAHYA PORSELEN Mayıs ayında 3 kıtada birden katılacağı fuarlarla uluslararası pazardaki payını daha da artıracak.  Trendleri belirleyen tasarımlarıyla şık ve kullanışlı koleksiyonlara imzasını atan Kütahya Porselen, “Let’s Shape The Future Together” sloganıyla katılacağı önemli uluslararası fuarlar ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Amerika, Asya ve Afrika kıtalarındaki üç önemli fuar ile ihracattaki payını daha da genişletmeyi hedefleyen Kütahya Porselen, 20-23 Mayıs’ta Chicago’da National Restaurant Show 2023’de, 23-25 Mayıs’ta Dubai’de Horeca sektörüne yönelik fuarlarda The Hotel Show Dubai 2023’de ve 29 Mayıs-1 Haziran tarihlerinde ise Libya Bingazi Türk İhraç Ürünleri Fuarı’nda yerini alacak. Küresel ticaretten aldığı payı her geçen gün artıran Kütahya Porselen,  20-23 Mayıs tarihlerinde Chicago’da gerçekleşecek National Restaurant Show 2023’de ve 23-25 Mayıs tarihlerinde Dubai’de düzenlenecek The Hotel Show Dubai 2023’de yerini alarak en yeni koleksiyonlarını Horeca sektörü ile buluşturuyor.   Kütahya Porselen “Let’s Shape The Future Together” sloganıyla müşterilerin beklentilerini çağdaş tasarım anlayışı ile ele alarak sektörün geleceğine birlikte yön vermeyi vadediyor. National Restaurant Show 2023 Altı kıtada 70 ülkeye ihracat gerçekleştiren ve farklı ülkelere yönelik ihracat çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Kütahya Porselen, 20-23 Mayıs tarihlerinde McCormick Place’de gerçekleşecek National Restaurant Association Show 2023 fuarındaki standında en yeni koleksiyonları olan Wabi Sabi, Panio, Crouton, Organik koleksiyonlarını ve bunların yanı sıra 1400 Mitterteich Defne Koz koleksiyonu, Colorx, Galaxy, Chef Taste Of, Raisu, Porflame, Corendon, Tavola serilerini katılımcıların beğenisine sunuyor.   The Hotel Show Dubai 2023 Tasarımlarıyla dünya mutfaklarına imzasını atan Kütahya Porselen, The Hotel Show Dubai 2023’de Organik, Wabi Sabi, Panio koleksiyonları ve bunların yanı sıra Corendon, Bone Horeca, Color x, Moderna, Capri, Galaxy, Osmanlı Sanat Evi gibi en iddialı koleksiyonlarını katılımcılarla buluşturacak; ardından da 29 Mayıs-1 Haziran tarihlerinde  Libya Bingazi Türk İhraç Ürünleri Fuarı’nda yerini alacak. “Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli: “Ülkemizin tasarım ve üretim gücünü daha geniş kitlelere duyurmayı hedefliyoruz” Profesyonel mutfaklarda yalın ve sade ürünlerle sunumlara zenginlik kattıklarını ve şeflerin kendine özgü tabaklama yapabileceği ürünleri çeşitlendirdiklerini dile getiren Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli fuar katılımlarına ilişkin olarak şunları kaydetti: “Bu yıl ilk kez katılım sağlayacağımız The Hotel Show Dubai 2023 ve National Restaurant Show 2023 için oldukça heyecanlıyız. Bu fuarlar ile Horeca sektöründe hem yeni iş bağlantıları gerçekleştirmeyi hem de ülkemizin tasarım ve üretim gücünü daha geniş kitlelere duyurarak geleceği birlikte tasarlamayı hedefliyoruz.” dedi. - DORUK
KÜTAHYA PORSELEN Mayıs ayında 3 kıtada birden katılacağı fuarlarla uluslararası pazardaki payını daha da artıracak. Trendleri belirleyen tasarımlarıyla şık ve kullanışlı koleksiyonlara imzasını atan Kütahya Porselen,

KÜTAHYA PORSELEN Mayıs ayında 3 kıtada birden katılacağı fuarlarla uluslararası pazardaki payını daha da artıracak. 

Trendleri belirleyen tasarımlarıyla şık ve kullanışlı koleksiyonlara imzasını atan Kütahya Porselen, “Let’s Shape The Future Together” sloganıyla katılacağı önemli uluslararası fuarlar ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

Amerika, Asya ve Afrika kıtalarındaki üç önemli fuar ile ihracattaki payını daha da genişletmeyi hedefleyen Kütahya Porselen, 20-23 Mayıs’ta Chicago’da National Restaurant Show 2023’de, 23-25 Mayıs’ta Dubai’de Horeca sektörüne yönelik fuarlarda The Hotel Show Dubai 2023’de ve 29 Mayıs-1 Haziran tarihlerinde ise Libya Bingazi Türk İhraç Ürünleri Fuarı’nda yerini alacak.

Küresel ticaretten aldığı payı her geçen gün artıran Kütahya Porselen,  20-23 Mayıs tarihlerinde Chicago’da gerçekleşecek National Restaurant Show 2023’de ve 23-25 Mayıs tarihlerinde Dubai’de düzenlenecek The Hotel Show Dubai 2023’de yerini alarak en yeni koleksiyonlarını Horeca sektörü ile buluşturuyor.

 

Kütahya Porselen “Let’s Shape The Future Together” sloganıyla müşterilerin beklentilerini çağdaş tasarım anlayışı ile ele alarak sektörün geleceğine birlikte yön vermeyi vadediyor.


National Restaurant Show 2023

Altı kıtada 70 ülkeye ihracat gerçekleştiren ve farklı ülkelere yönelik ihracat çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Kütahya Porselen, 20-23 Mayıs tarihlerinde McCormick Place’de gerçekleşecek National Restaurant Association Show 2023 fuarındaki standında en yeni koleksiyonları olan Wabi Sabi, Panio, Crouton, Organik koleksiyonlarını ve bunların yanı sıra 1400 Mitterteich Defne Koz koleksiyonu, Colorx, Galaxy, Chef Taste Of, Raisu, Porflame, Corendon, Tavola serilerini katılımcıların beğenisine sunuyor.

 

The Hotel Show Dubai 2023

Tasarımlarıyla dünya mutfaklarına imzasını atan Kütahya Porselen, The Hotel Show Dubai 2023’de Organik, Wabi Sabi, Panio koleksiyonları ve bunların yanı sıra Corendon, Bone Horeca, Color x, Moderna, Capri, Galaxy, Osmanlı Sanat Evi gibi en iddialı koleksiyonlarını katılımcılarla buluşturacak; ardından da 29 Mayıs-1 Haziran tarihlerinde  Libya Bingazi Türk İhraç Ürünleri Fuarı’nda yerini alacak.

“Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli: “Ülkemizin tasarım ve üretim gücünü daha geniş kitlelere duyurmayı hedefliyoruz”

Profesyonel mutfaklarda yalın ve sade ürünlerle sunumlara zenginlik kattıklarını ve şeflerin kendine özgü tabaklama yapabileceği ürünleri çeşitlendirdiklerini dile getiren Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli fuar katılımlarına ilişkin olarak şunları kaydetti: “Bu yıl ilk kez katılım sağlayacağımız The Hotel Show Dubai 2023 ve National Restaurant Show 2023 için oldukça heyecanlıyız. Bu fuarlar ile Horeca sektöründe hem yeni iş bağlantıları gerçekleştirmeyi hem de ülkemizin tasarım ve üretim gücünü daha geniş kitlelere duyurarak geleceği birlikte tasarlamayı hedefliyoruz.” dedi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.