Genç Grup Şirketler Topluluğundan Geleneksel Yılsonu Birlikteliği

Spor 28.12.2021 - 15:23, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2311+ kez okundu.
 

Genç Grup Şirketler Topluluğundan Geleneksel Yılsonu Birlikteliği

Genç Grup şirketler yönetimine ait ve çalışanlarının katıldığı yemek Es Termal Otel’de gerçekleşti.
Genç Grup şirketler yönetimine ait ve çalışanlarının katıldığı yemek Es Termal Otel’de gerçekleşti. Uzun yıllardır farklı hizmet sektöründe faaliyet gösteren şirket yönetimi ve çalışanları düzenlenen yılsonu yemeğinde bir araya geldi. Geleneksel hale gelen yemek organizasyonunda şirket çalışanları yılın tüm yorgunluğunu atarak eğlenceli dakikalar geçirdi.   Düzenlenen yemek öncesi bir açıklama yapan Genç Grup Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp CİHAN  “Birbirimize saygılı, sevgili, sadık ve sevecen olarak yardımcı olmalıyız. Kimse kimseyi kırmadan, daha özverili bir şekilde işimize devam ederek başarımızı sürdüreceğiz. Şirketimizi başarıya götürmek için sizlerle beraber daha da özverili çalışmamız lazım. Sizlerle gurur duyuyorum. Çalışarak bu mertebeye ulaştık. Sizlerle birlikte bu şirket daha da yücelecektir. Sizlerden başarı bekliyorum. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kazasız belasız bir yeni yıl diliyorum.” ifadelerini kullandı. - DORUK  
Genç Grup şirketler yönetimine ait ve çalışanlarının katıldığı yemek Es Termal Otel’de gerçekleşti.

Genç Grup şirketler yönetimine ait ve çalışanlarının katıldığı yemek Es Termal Otel’de gerçekleşti.

Uzun yıllardır farklı hizmet sektöründe faaliyet gösteren şirket yönetimi ve çalışanları düzenlenen yılsonu yemeğinde bir araya geldi. Geleneksel hale gelen yemek organizasyonunda şirket çalışanları yılın tüm yorgunluğunu atarak eğlenceli dakikalar geçirdi.

 

Düzenlenen yemek öncesi bir açıklama yapan Genç Grup Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp CİHAN  “Birbirimize saygılı, sevgili, sadık ve sevecen olarak yardımcı olmalıyız. Kimse kimseyi kırmadan, daha özverili bir şekilde işimize devam ederek başarımızı sürdüreceğiz. Şirketimizi başarıya götürmek için sizlerle beraber daha da özverili çalışmamız lazım. Sizlerle gurur duyuyorum. Çalışarak bu mertebeye ulaştık. Sizlerle birlikte bu şirket daha da yücelecektir. Sizlerden başarı bekliyorum. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kazasız belasız bir yeni yıl diliyorum.” ifadelerini kullandı. - DORUK
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.