Gediz Belediyesi'ne Çevre Temizlik Aracı Hibe Edildi

29.09.2020 - 12:28, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 4090+ kez okundu.
 

Gediz Belediyesi'ne Çevre Temizlik Aracı Hibe Edildi

Gediz Belediye Başkanı Muharrem AKÇADURAK'ın, Gediz Belediyesi'ne hibe olarak kazandırılan temizlik aracının hizmete sunulması konusunda açıklamada bulundu.
Gediz Belediye Başkanı Muharrem AKÇADURAK'ın, Gediz Belediyesi'ne hibe olarak kazandırılan temizlik aracının hizmete sunulması konusunda açıklamada bulundu. Gediz Belediye Başkanı Muharrem AKÇADURAK: "Bilindiği gibi bütün dünya ve ülkemiz bir salgın sürecinde ciddi sıkıntılar yaşıyor ve alınacak tedbirler arasında hijyen ve temizlik olmazsa olmazlardan bir tedbir. Bu noktadan bakıldığında Gediz Belediye'mize hibe yolu ile kazandırılan aracın önemi bir kat daha artıyor. Koronavirüs tehlikesine karşı ilçe genelinde çalışmalarımıza devam ediyoruz.  "Şehrimizin Temizliği İçin Atılması Gereken, Tüm Adımları Atıyoruz" Gediz İlçesinin daha temiz, daha yaşanabilir olması için çalışan ve özellikle gelecek nesillere daha temiz, daha yaşanabilir bir Gediz bırakabilmeyi amaç ediniyoruz. Gerek hibe, gerekse kendi bütçemizden olmak üzere yeni araç takviyeleriyle araç filomuzu gençleştirerek büyütüyoruz. Öncelikli amacımız her zaman vatandaşlarımıza en hızlı ve sağlıklı hizmeti sunmak. Bu hizmetlerin başında da temizlik gelmekte. Şehrimizin temizliğine büyük önem veriyoruz. Bu doğrultuda atılması gereken tüm adımları da atıyoruz. Kendi maddi kaynaklarımızla almış olduğumuz araçlarımıza ek olarak devletimizin desteğini de kullanarak hibe araçları da Belediyemize kazandırıyoruz. Temizlik hizmetinde kullanacağımız aracımız ilçemize hayırlı olsun. Aracın ilçemize kazandırılmasında desteklerini esirgemeyen başta Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat KURUM’a, AK Parti MKYK Üyesi ve Kütahya Milletvekili Ahmet TAN’a, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Mehmet ERKAN’a ve emeği geçen herkese şahsım ve Gediz Halkı adına teşekkür ediyorum” dedi. Doruk/Nida
Gediz Belediye Başkanı Muharrem AKÇADURAK'ın, Gediz Belediyesi'ne hibe olarak kazandırılan temizlik aracının hizmete sunulması konusunda açıklamada bulundu.

Gediz Belediye Başkanı Muharrem AKÇADURAK'ın, Gediz Belediyesi'ne hibe olarak kazandırılan temizlik aracının hizmete sunulması konusunda açıklamada bulundu.

Gediz Belediye Başkanı Muharrem AKÇADURAK: "Bilindiği gibi bütün dünya ve ülkemiz bir salgın sürecinde ciddi sıkıntılar yaşıyor ve alınacak tedbirler arasında hijyen ve temizlik olmazsa olmazlardan bir tedbir. Bu noktadan bakıldığında Gediz Belediye'mize hibe yolu ile kazandırılan aracın önemi bir kat daha artıyor. Koronavirüs tehlikesine karşı ilçe genelinde çalışmalarımıza devam ediyoruz.

 "Şehrimizin Temizliği İçin Atılması Gereken, Tüm Adımları Atıyoruz"

Gediz İlçesinin daha temiz, daha yaşanabilir olması için çalışan ve özellikle gelecek nesillere daha temiz, daha yaşanabilir bir Gediz bırakabilmeyi amaç ediniyoruz.

Gerek hibe, gerekse kendi bütçemizden olmak üzere yeni araç takviyeleriyle araç filomuzu gençleştirerek büyütüyoruz. Öncelikli amacımız her zaman vatandaşlarımıza en hızlı ve sağlıklı hizmeti sunmak. Bu hizmetlerin başında da temizlik gelmekte.

Şehrimizin temizliğine büyük önem veriyoruz. Bu doğrultuda atılması gereken tüm adımları da atıyoruz. Kendi maddi kaynaklarımızla almış olduğumuz araçlarımıza ek olarak devletimizin desteğini de kullanarak hibe araçları da Belediyemize kazandırıyoruz. Temizlik hizmetinde kullanacağımız aracımız ilçemize hayırlı olsun. Aracın ilçemize kazandırılmasında desteklerini esirgemeyen başta Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat KURUM’a, AK Parti MKYK Üyesi ve Kütahya Milletvekili Ahmet TAN’a, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Mehmet ERKAN’a ve emeği geçen herkese şahsım ve Gediz Halkı adına teşekkür ediyorum” dedi. Doruk/Nida

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.