Geçmiş Dönem Başkanı İÇA’dan Başkan IŞIK’a Ziyaret

Spor 29.09.2021 - 00:57, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2678+ kez okundu.
 

Geçmiş Dönem Başkanı İÇA’dan Başkan IŞIK’a Ziyaret

2004-2014 yılları arasında iki dönem Kütahya Belediye Başkanlığı görevini yürüten Mustafa İça, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ı ziyaret etti. Başkan Işık, Mustafa İça’nın önerilerine her zaman açık olduğunu ifade ederek, ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Kütahya Belediye başkanlığı görevini yapmış eski başkanları Kütahya Belediye Meclisinde ağırlayan Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, 2 dönem Kütahya Belediye başkanlığı görevini yapan Mustafa İça’yı, pandemi döneminde meclise katılamadığı için makamında ağırladı. İça’nın öneri ve eleştirilerine her zaman açık olduğunu vurgulayan Başkan Işık; “Şehrimize 2004-2014 yılları arasında iki dönem belediye başkanlığı yapmış değerli Belediye Başkanımız Mustafa İça, pandemi süreci nedeniyle meclis toplantımıza davet ettiğimizde gelemedi. Kendisi için hazırlamış olduğumuz plaketimiz vardı. Bugüne kısmet oldu ve ziyareti nedeniyle hazırladığımız plaketi kendisine takdim ediyoruz. Rabbim hayırlı uzun ömür versin. Kendisinin her zaman önerilerine, eleştirilerine açığız. Söz hakkınız baki olmak üzere tüm hemşerilerim adına bu plaketi size takdim ediyorum” dedi. BU PLAKET BENİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ Başkan Işık’ı makamında ziyaret eden eski Belediye Başkanı Mustafa İça ise; “Bu plaket benim için çok kıymetli. Bu güzel şehirde 10 yıl hizmet etmenin vermiş olduğu huzurla, bu şekilde anılmak bana büyük bir zevk verdi. Çok teşekkür ederim. Pandemi sürecinde aşıların olmadığı dönemde risk grubunda olduğum için meclis toplantısına gelemedim. Bugün aşılarımızı olduk ve daha huzurlu bir ortam içindeyiz. Her şey geçici ama, Kütahya’ya hizmet kalıcıdır. Tecrübelerimizi mutlaka hiçbir art niyet göstermeden, sadece ve sadece Kütahya’nın gelişimi için mutlaka paylaşmak zorundayız. Her bir tecrübenin ayrı bir bedeli vardır. Bu bedeli yeni arkadaşlarımızın ödememesi lazım. El ve gönül birliği ile halkımızın seçtiği başkanımıza destek ve yardımcı olmalıyız” dedi.

2004-2014 yılları arasında iki dönem Kütahya Belediye Başkanlığı görevini yürüten Mustafa İça, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ı ziyaret etti. Başkan Işık, Mustafa İça’nın önerilerine her zaman açık olduğunu ifade ederek, ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Kütahya Belediye başkanlığı görevini yapmış eski başkanları Kütahya Belediye Meclisinde ağırlayan Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, 2 dönem Kütahya Belediye başkanlığı görevini yapan Mustafa İça’yı, pandemi döneminde meclise katılamadığı için makamında ağırladı. İça’nın öneri ve eleştirilerine her zaman açık olduğunu vurgulayan Başkan Işık; “Şehrimize 2004-2014 yılları arasında iki dönem belediye başkanlığı yapmış değerli Belediye Başkanımız Mustafa İça, pandemi süreci nedeniyle meclis toplantımıza davet ettiğimizde gelemedi. Kendisi için hazırlamış olduğumuz plaketimiz vardı. Bugüne kısmet oldu ve ziyareti nedeniyle hazırladığımız plaketi kendisine takdim ediyoruz. Rabbim hayırlı uzun ömür versin. Kendisinin her zaman önerilerine, eleştirilerine açığız. Söz hakkınız baki olmak üzere tüm hemşerilerim adına bu plaketi size takdim ediyorum” dedi.

BU PLAKET BENİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ

Başkan Işık’ı makamında ziyaret eden eski Belediye Başkanı Mustafa İça ise; “Bu plaket benim için çok kıymetli. Bu güzel şehirde 10 yıl hizmet etmenin vermiş olduğu huzurla, bu şekilde anılmak bana büyük bir zevk verdi. Çok teşekkür ederim. Pandemi sürecinde aşıların olmadığı dönemde risk grubunda olduğum için meclis toplantısına gelemedim. Bugün aşılarımızı olduk ve daha huzurlu bir ortam içindeyiz. Her şey geçici ama, Kütahya’ya hizmet kalıcıdır. Tecrübelerimizi mutlaka hiçbir art niyet göstermeden, sadece ve sadece Kütahya’nın gelişimi için mutlaka paylaşmak zorundayız. Her bir tecrübenin ayrı bir bedeli vardır. Bu bedeli yeni arkadaşlarımızın ödememesi lazım. El ve gönül birliği ile halkımızın seçtiği başkanımıza destek ve yardımcı olmalıyız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.