Gazeteniz DORUK, 8 Yaşında

Güncel 30.01.2021 - 14:55, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2490+ kez okundu.
 

Gazeteniz DORUK, 8 Yaşında

31 Ocak 2014 tarihinde kurulan ve yerel medyamızda Kütahya DORUK Gazetesi adıyla yayın hayatını başlatan aktüel, siyasi gazetemiz 8 yaşına girdi.
31 Ocak 2014 tarihinde kurulan ve yerel medyamızda Kütahya DORUK Gazetesi adıyla yayın hayatını başlatan aktüel, siyasi gazetemiz 8 yaşına girdi. İlkesi halkın haber alma hakkını en yalın biçimde halka sunmak, tarafsız, ilkeli herkese eşit mesafede bir yayın anlayışı ile vatandaşımıza ulaşan gazetemiz bu yönleriyle pek çok kurum, kuruluşun ve hemşerilerimizin beğenisi ve takdirini kazanmıştır. Büyük emek verilerek gelinen bu süreçte gazetemize katkılarını asla yadsıyamayacağımızı değerli köşe yazarlarımızı, muhabirlerimiz olan Av. M. Sabit ÖZDOĞLAR, Hüdayim GÜLER, Yeminli Mali Müşavir Muttalip KORKMAZ, Tüketici Hareketi Başkanı Cüneyt KÖŞE, Eğitmen Mustafa UYSAL, Öğretim Görevlisi H. Feyyaz EBEOĞLUGİL, Nida KOCAMAN, Sümeyye KORKMAZ ile geçmişte destek veren Ruhsen KUMDALI, Ismahan ÇERİBAŞI'na teşekkür eder, bu arada aramızdan ayrılarak ebedi hayata intikal eden Osman AVCI'ya Allah'tan rahmet dileriz.   Gazetemizi ilan ve reklamları ile destekleyen kurum, kuruluş, işadamlarımız ve abonelerimize de verdikleri katkılardan dolayı şükranlarımızı ve teşekkürlerimizi sunarız. İnşallah nice 8 yıllara, yolun açık olsun DORUK Gazetesi.... Ahmet ARABACI - Fatma ÇAKIR
31 Ocak 2014 tarihinde kurulan ve yerel medyamızda Kütahya DORUK Gazetesi adıyla yayın hayatını başlatan aktüel, siyasi gazetemiz 8 yaşına girdi.

31 Ocak 2014 tarihinde kurulan ve yerel medyamızda Kütahya DORUK Gazetesi adıyla yayın hayatını başlatan aktüel, siyasi gazetemiz 8 yaşına girdi.

İlkesi halkın haber alma hakkını en yalın biçimde halka sunmak, tarafsız, ilkeli herkese eşit mesafede bir yayın anlayışı ile vatandaşımıza ulaşan gazetemiz bu yönleriyle pek çok kurum, kuruluşun ve hemşerilerimizin beğenisi ve takdirini kazanmıştır. Büyük emek verilerek gelinen bu süreçte gazetemize katkılarını asla yadsıyamayacağımızı değerli köşe yazarlarımızı, muhabirlerimiz olan Av. M. Sabit ÖZDOĞLAR, Hüdayim GÜLER, Yeminli Mali Müşavir Muttalip KORKMAZ, Tüketici Hareketi Başkanı Cüneyt KÖŞE, Eğitmen Mustafa UYSAL, Öğretim Görevlisi H. Feyyaz EBEOĞLUGİL, Nida KOCAMAN, Sümeyye KORKMAZ ile geçmişte destek veren Ruhsen KUMDALI, Ismahan ÇERİBAŞI'na teşekkür eder, bu arada aramızdan ayrılarak ebedi hayata intikal eden Osman AVCI'ya Allah'tan rahmet dileriz.  

Gazetemizi ilan ve reklamları ile destekleyen kurum, kuruluş, işadamlarımız ve abonelerimize de verdikleri katkılardan dolayı şükranlarımızı ve teşekkürlerimizi sunarız. İnşallah nice 8 yıllara, yolun açık olsun DORUK Gazetesi....

Ahmet ARABACI - Fatma ÇAKIR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.