Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan SAĞLAM: Bizlerin Yanında Duran Herkese Teşekkür Ederiz

Güncel 10.01.2021 - 10:25, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 4022+ kez okundu.
 

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan SAĞLAM: Bizlerin Yanında Duran Herkese Teşekkür Ederiz

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 10 Ocak, Dayanışma Günüdür Basın çalışanlarının haklarını düzenleyen yasanın kabul tarihi olan 10 Ocak’ın sektörde yaşanan sıkıntılar sebebiyle bayram değil dayanışma günü olarak kutlandığına dikkat çeken Başkan Sağlam, “10 Ocak 1961, basında çalışanların haklarına ilişkin 212 sayılı yasanın uygulanmaya başlandığı gündür. Günümüzde meslektaşlarımız çalışma ve yaşama koşulları ile mesleki yeteneklerini geliştirme ve mesleklerini özgürce yapma imkanları bakımından 10 Ocak 1961’den daha iyi haklara sahip değildirler. Bu yüzden meslektaşlarımız açısından bir bayramdan da söz edemeyiz” dedi. Salgın Bizleri De Derinden Etkilemiştir Pandemi süreci nedeniyle basının yaşadıkları sıkıntılara da değinen Başkan Sağlam "salgın birçok sektörde olduğu gibi bizleri de derinden etkilemiştir. Bu zorlu süreçte Kütahya'da görev yapan tüm meslektaşlarımız görevlerini en iyi şekilde yapmaya devam etmektedirler. Bu nedenle tüm basın mensuplarımıza bir kez daha teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı. Bizlerin Yanında Duran Herkese Teşekkür Ederiz "Toplumun aydınlatılması, bilinçlendirilmesi, halkın talep ve beklentilerinin kamuya iletilmesi, ilimizin ve ülkemizin tanıtılması gibi birçok konuda önemli görevler üstlenen yerel basının aynı özveriyle görevini yerine getirmeye devam edeceğine inanıyorum" diyen Başkan Sağlam şöyle devam etti; "Yerel basınımız son yıllarda ayakta durmakta zorlanırken, pandemi döneminde sorunlar giderek büyümüştür. Bu sorunları birlik beraberlik içinde çözmek için mücadelemize devam etmekteyiz. Bu dönemde bizlerin yanında duran başta devlet büyüklerimiz ve iş insanları olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz. İnanıyoruz ki hep birlikte bu sorunların da üstesinden geleceğiz." Sağlam, Çalışan Gazeteciler gününü kutlayarak "Gazeteciler Cemiyeti Yönetim kurulu adına tüm meslektaşlarımızın Çalışan Gazeteciler gününüzü kutlar, Sağlıklı, başarılı ve huzurlu günler dilerim. Bu vesileyle vefat etmiş tüm büyüklerimizi ve meslektaşlarımızı rahmetle anıyoruz" dedi. - DORUK
Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

10 Ocak, Dayanışma Günüdür

Basın çalışanlarının haklarını düzenleyen yasanın kabul tarihi olan 10 Ocak’ın sektörde yaşanan sıkıntılar sebebiyle bayram değil dayanışma günü olarak kutlandığına dikkat çeken Başkan Sağlam, “10 Ocak 1961, basında çalışanların haklarına ilişkin 212 sayılı yasanın uygulanmaya başlandığı gündür. Günümüzde meslektaşlarımız çalışma ve yaşama koşulları ile mesleki yeteneklerini geliştirme ve mesleklerini özgürce yapma imkanları bakımından 10 Ocak 1961’den daha iyi haklara sahip değildirler. Bu yüzden meslektaşlarımız açısından bir bayramdan da söz edemeyiz” dedi.

Salgın Bizleri De Derinden Etkilemiştir

Pandemi süreci nedeniyle basının yaşadıkları sıkıntılara da değinen Başkan Sağlam "salgın birçok sektörde olduğu gibi bizleri de derinden etkilemiştir. Bu zorlu süreçte Kütahya'da görev yapan tüm meslektaşlarımız görevlerini en iyi şekilde yapmaya devam etmektedirler. Bu nedenle tüm basın mensuplarımıza bir kez daha teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Bizlerin Yanında Duran Herkese Teşekkür Ederiz

"Toplumun aydınlatılması, bilinçlendirilmesi, halkın talep ve beklentilerinin kamuya iletilmesi, ilimizin ve ülkemizin tanıtılması gibi birçok konuda önemli görevler üstlenen yerel basının aynı özveriyle görevini yerine getirmeye devam edeceğine inanıyorum" diyen Başkan Sağlam şöyle devam etti; "Yerel basınımız son yıllarda ayakta durmakta zorlanırken, pandemi döneminde sorunlar giderek büyümüştür. Bu sorunları birlik beraberlik içinde çözmek için mücadelemize devam etmekteyiz. Bu dönemde bizlerin yanında duran başta devlet büyüklerimiz ve iş insanları olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz. İnanıyoruz ki hep birlikte bu sorunların da üstesinden geleceğiz."

Sağlam, Çalışan Gazeteciler gününü kutlayarak "Gazeteciler Cemiyeti Yönetim kurulu adına tüm meslektaşlarımızın Çalışan Gazeteciler gününüzü kutlar, Sağlıklı, başarılı ve huzurlu günler dilerim. Bu vesileyle vefat etmiş tüm büyüklerimizi ve meslektaşlarımızı rahmetle anıyoruz" dedi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.