GALİBİYETLERE DEVAM 2 - 0

17.02.2020 - 11:38, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3215+ kez okundu.
 

GALİBİYETLERE DEVAM 2 - 0

Belediye Kütahyaspor Vefaspor'u 2-0 yenerek maç eksiği ile liderliğini korudu.
  BALLİGİ 9.Grup'da şampiyonluğun en büyük adayı olan Belediye Kütahyaspor kendi saha ve seyircisi önünde rakibi Vefa spor ile karşılaştı. Karşılaşmayı başdan sona üstün götüren ev sahibi takım ilk yarıda attığı gollerle rakibinden 3 puanı bileğinin hakkı ile almasını bildi. Maçın başlaması ile birlikde rakibini kendi sahasına hapseden ev sahibi Belediye Kütahyaspor, golü erken bulup rahatlamak, rakibi Vefaspor ise ilk yarıyı golsüz tamamlamak ikinci yarıda kontra ataklarla gol bulmayı amaçlayan bir oyun anlayışını sahaya yansıtmaya başladı. Belediye Kütahyaspor özellikle sağ kanatdan yaptığı ataklarda rakip kalede tehlikeler yarattı. Maçın 25.dakikasında sağ kanatdan Enes Nalbantoğlu (17)'nun yaptığı ortada ceza sahası yayında topla buluşan Adem Denizer (8) düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Golden sonrada ataklarını kesmeyen ev sahibi takım 45.dakikada yine Aden denizer (8)'in vuruşu ile skoru 2-0'a taşıdı ve ilk yarı bu skorla sona erdi. 2.yarıya Vefaspor farkı bir'e indirip, daha sonra beraberliği yakalama çabası içerisinde sahaya çıkmasına rağmen,orta alandan rakip takımın yarı alanına geçemediği gibi geliştirdiği cılız ataklarıda Belediye Kütahyaspor'un defansı rahatlıkla önledi. Ev sahibi Belediye Kütahyaspor'unda rakip kalede atakları sonucu değiştirmeyince, maç ilk yarıda atılan gollerle 2-0 sona erdi. Bu sonuca göre Maç fazlası ile Liderliğini devam ettiren kütahyapor puanını 41'e yükseltti.En yakın takipcisi Bursa Yıldırımspor ise bir maç eksiği ile 40 puanda bulunuyor. Önümüzdeki hafta, Grupda 7. sırada yer alan Maltepe spor deplasmanına gidecek olan Belediye kütahyaspor galibiyet serisine devam etmeyi planlıyor. En yakın rakibi Bursa Yıldırımspor ise Vefaspor deplasmanına gidecek. Bundan önce 19 Şubat çarşamba günü TKİ Tavşanlıspor ile erteleme maçını oynayacak.Bu maçın sonucu grup liderliğini ve şampiyonluğu etkileyecek olması açısından önem arzetmektedir.DORUK HABER-Hüdayim GÜLER
Belediye Kütahyaspor Vefaspor'u 2-0 yenerek maç eksiği ile liderliğini korudu.

 

BALLİGİ 9.Grup'da şampiyonluğun en büyük adayı olan Belediye Kütahyaspor kendi saha ve seyircisi önünde rakibi Vefa spor ile karşılaştı.

Karşılaşmayı başdan sona üstün götüren ev sahibi takım ilk yarıda attığı gollerle rakibinden 3 puanı bileğinin hakkı ile almasını bildi.

Maçın başlaması ile birlikde rakibini kendi sahasına hapseden ev sahibi Belediye Kütahyaspor, golü erken bulup rahatlamak, rakibi Vefaspor ise ilk yarıyı golsüz tamamlamak ikinci yarıda kontra ataklarla gol bulmayı amaçlayan bir oyun anlayışını sahaya yansıtmaya başladı.

Belediye Kütahyaspor özellikle sağ kanatdan yaptığı ataklarda rakip kalede tehlikeler yarattı. Maçın 25.dakikasında sağ kanatdan Enes Nalbantoğlu (17)'nun yaptığı ortada ceza sahası yayında topla buluşan Adem Denizer (8) düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

Golden sonrada ataklarını kesmeyen ev sahibi takım 45.dakikada yine Aden denizer (8)'in vuruşu ile skoru 2-0'a taşıdı ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

2.yarıya Vefaspor farkı bir'e indirip, daha sonra beraberliği yakalama çabası içerisinde sahaya çıkmasına rağmen,orta alandan rakip takımın yarı alanına geçemediği gibi geliştirdiği cılız ataklarıda Belediye Kütahyaspor'un defansı rahatlıkla önledi.

Ev sahibi Belediye Kütahyaspor'unda rakip kalede atakları sonucu değiştirmeyince, maç ilk yarıda atılan gollerle 2-0 sona erdi.

Bu sonuca göre Maç fazlası ile Liderliğini devam ettiren kütahyapor puanını 41'e yükseltti.En yakın takipcisi Bursa Yıldırımspor ise bir maç eksiği ile 40 puanda bulunuyor.

Önümüzdeki hafta, Grupda 7. sırada yer alan Maltepe spor deplasmanına gidecek olan Belediye kütahyaspor galibiyet serisine devam etmeyi planlıyor.

En yakın rakibi Bursa Yıldırımspor ise Vefaspor deplasmanına gidecek. Bundan önce 19 Şubat çarşamba günü TKİ Tavşanlıspor ile erteleme maçını oynayacak.Bu maçın sonucu grup liderliğini ve şampiyonluğu etkileyecek olması açısından önem arzetmektedir.DORUK HABER-Hüdayim GÜLER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.