FTR Hastanesi Bünyesine Ruh Sağlığı Merkezi de Yapılacak

Sağlık 27.10.2021 - 15:34, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2606+ kez okundu.
 

FTR Hastanesi Bünyesine Ruh Sağlığı Merkezi de Yapılacak

Kütahya Toplum Ruh Sağlığı Merkezi üyeleri tarafından, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesinde (KSBÜ) sanat etkinliği düzenlendi.
Kütahya Toplum Ruh Sağlığı Merkezi üyeleri tarafından, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesinde (KSBÜ) sanat etkinliği düzenlendi. KSBÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezi üyelerinin düzenlediği etkinliğe Kütahya Valisi Ali Çelik, Hava Er Eğt. Tugay ve Garnizon Komutanı Hv. Tuğg. Necati GÜNDÜZ, KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, diğer protokol üyeleri, akademik ve idari personel ile birlikte öğrenciler ve davetliler katıldı.   Tıp Fakültesinde düzenlenen etkinlikte üyelerin ürettikleri sanat eserleri görücüye çıktı. Toplamda 170 eser sergilendi. Ayrıca “Ayna” isimli kitap çalışması imzalanarak, davetlilerle paylaşıldı. Kitapta, sanatçıların renkli iç dünyalarını yansıttıkları eserler bulunuyor.    Vali ÇELİK: KSBÜ’de Çok Ciddi Bir Emek Sarf Ediliyor Vali Çelik yaptığı konuşmada merkezin öneminden bahsederek, “Vural Hocamla KSBÜ’de çok ciddi bir emek sarf ediliyor. Toplum Ruh Sağlığı Merkezi başarılı çalışmalar yapıyor. Başta kadına şiddet konusunda olmak üzere. Devletimiz adına teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Bugünkü etkinlikten dolayı değerli sanatkarlarımız, ressamlarımızı tebrik ediyorum.” dedi.   Tavşanlı FTR Hastanesinin Bir Bölümü Ruh Sağlığı Merkezi Olarak Planlanıyor Rektör Kavuncu ise gerçekleştirdiği konuşmada, sosyal sağlığın önemine vurgu yaparak, “Genel olarak sosyal sağlık kavramını çok iyi algılayamıyoruz. Bugünkü etkinlik bu alanı desteklemektedir. Başta Volkan Hocamız olmak üzere tüm üyelerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Bu arada Kütahya, afiliasyon alanında en uyumlu çalışan illerden bir tanesidir. Tavşanlı’daki FTR Hastanesinin bir bölümü de ruh sağlığı merkezi olarak planlanmaktadır. Yalnız bunun gerçekleşmesi için personel ihtiyacı bulunmaktadır. En kısa zamanda buranın faaliyete geçeceğini umuyorum.” diye konuştu. Proje Sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi İsmail Volkan Şahiner, Kütahya Toplum Ruh Sağlığı Merkezi üyeleriyle birlikte bir aile oluşturduklarını ifade ederek, sanatsal çalışmalarının sergilendiğinden dolayı mutlu olduklarını paylaştı. - DORUK
Kütahya Toplum Ruh Sağlığı Merkezi üyeleri tarafından, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesinde (KSBÜ) sanat etkinliği düzenlendi.

Kütahya Toplum Ruh Sağlığı Merkezi üyeleri tarafından, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesinde (KSBÜ) sanat etkinliği düzenlendi.

KSBÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezi üyelerinin düzenlediği etkinliğe Kütahya Valisi Ali Çelik, Hava Er Eğt. Tugay ve Garnizon Komutanı Hv. Tuğg. Necati GÜNDÜZ, KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, diğer protokol üyeleri, akademik ve idari personel ile birlikte öğrenciler ve davetliler katıldı.

 

Tıp Fakültesinde düzenlenen etkinlikte üyelerin ürettikleri sanat eserleri görücüye çıktı. Toplamda 170 eser sergilendi. Ayrıca “Ayna” isimli kitap çalışması imzalanarak, davetlilerle paylaşıldı. Kitapta, sanatçıların renkli iç dünyalarını yansıttıkları eserler bulunuyor. 

 

Vali ÇELİK: KSBÜ’de Çok Ciddi Bir Emek Sarf Ediliyor

Vali Çelik yaptığı konuşmada merkezin öneminden bahsederek, “Vural Hocamla KSBÜ’de çok ciddi bir emek sarf ediliyor. Toplum Ruh Sağlığı Merkezi başarılı çalışmalar yapıyor. Başta kadına şiddet konusunda olmak üzere. Devletimiz adına teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Bugünkü etkinlikten dolayı değerli sanatkarlarımız, ressamlarımızı tebrik ediyorum.” dedi.

 

Tavşanlı FTR Hastanesinin Bir Bölümü Ruh Sağlığı Merkezi Olarak Planlanıyor

Rektör Kavuncu ise gerçekleştirdiği konuşmada, sosyal sağlığın önemine vurgu yaparak, “Genel olarak sosyal sağlık kavramını çok iyi algılayamıyoruz. Bugünkü etkinlik bu alanı desteklemektedir. Başta Volkan Hocamız olmak üzere tüm üyelerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Bu arada Kütahya, afiliasyon alanında en uyumlu çalışan illerden bir tanesidir. Tavşanlı’daki FTR Hastanesinin bir bölümü de ruh sağlığı merkezi olarak planlanmaktadır. Yalnız bunun gerçekleşmesi için personel ihtiyacı bulunmaktadır. En kısa zamanda buranın faaliyete geçeceğini umuyorum.” diye konuştu.

Proje Sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi İsmail Volkan Şahiner, Kütahya Toplum Ruh Sağlığı Merkezi üyeleriyle birlikte bir aile oluşturduklarını ifade ederek, sanatsal çalışmalarının sergilendiğinden dolayı mutlu olduklarını paylaştı. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.