Fırıncılarda Muharrem KARTAL Başkanlığa Aday

Spor 05.12.2021 - 08:55, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2157+ kez okundu.
 

Fırıncılarda Muharrem KARTAL Başkanlığa Aday

2022 yılı Ocak ayında yapılacak Kütahya Fırıncılar ve Büfeciler Esnaf Odası seçimlerde Özkardeşler Maltepe Fırını işletmecisi Muharrem Kartal başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Kütahya’nın başarılı işletmecileri arasında saygınlığını koruyan Özkardeşler Maltepe Fırını işletmecisi Muharrem Kartal Ocak ayında yapılacak Kütahya Fırıncılar ve Büfeciler Esnaf Odası seçimlerinde başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Sektördeki hizmet yarışında eksikliklerin giderileceğini, taze kan ve dinamik yapı ile tüm gönül dostlarıyla yaptığı istişareler neticesinde esnaf için çok güzel projeler hazırladıklarını ifade eden Muharrem Kartal “ Kütahya’da ki fırıncılık sektöründe daha iyi hizmet edebilmek için başkanlık görevine talibiz.  Sıkıntı ve sorunlara yönelik çözümler üreten bir yönetim kurduk. Eli sıkılmadık, hatırı sorulmadık, kapısı çalınmadık esnafımız kalmayacak. Esnaf arası eşitlik ilkesi öncelikli hedefimiz olacaktır. Tüm gönül dostları ile istişareler ederek Kütahya ve esnafımızı bulunduğu yerden daha ileriye götürmeyi hedefliyoruz. Esnafımızın birlikteliğini ve dayanışmasını korumak, bürokrasi içerisinde boğulmadan birbiriyle iletişim halinde mesleki faaliyetleri kolaylaştıracak çalışmaların fitilini ateşlemek istiyoruz. Esnaflarımızın birbirleriyle ve halkla iletişimini engelleyecek her türlü sorunla müdahale edilecek odamızda, yeni dönemde sorumluluk almak ve hedeflere omuz omuza yürümek istiyoruz. Bu vazifenin yerine getirilebilmesinin en önemli şartı fikir alışverişinde bulunabilmek, yani istişare yolunu açık tutabilmektir. Ben ve yönetimimin en büyük projesi ise meslekte birlik ve dirliğin tesis edilmesi olacak. Bu duygu ve düşüncelerimle adaylığımı ilan eder ve hayırlara vesile olmasını dilerim. Yönetim kurulumuzdaki değerli kardeşlerim ve ağabeylerime de bana güvenip inandıkları için ayrıca teşekkür ederim.” dedi. İşletmeci Muharrem Kartal 1987 yılında Kütahya’da doğdu. Fırıncılık sektörü ile küçük yaşlarında tanışan Kartal, 10 senedir Maltepe Mahallesinde ki Özkardeşler Maltepe Fırının işletmeciliğini sürdürmektedir. - DORUK

2022 yılı Ocak ayında yapılacak Kütahya Fırıncılar ve Büfeciler Esnaf Odası seçimlerde Özkardeşler Maltepe Fırını işletmecisi Muharrem Kartal başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Kütahya’nın başarılı işletmecileri arasında saygınlığını koruyan Özkardeşler Maltepe Fırını işletmecisi Muharrem Kartal Ocak ayında yapılacak Kütahya Fırıncılar ve Büfeciler Esnaf Odası seçimlerinde başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Sektördeki hizmet yarışında eksikliklerin giderileceğini, taze kan ve dinamik yapı ile tüm gönül dostlarıyla yaptığı istişareler neticesinde esnaf için çok güzel projeler hazırladıklarını ifade eden Muharrem Kartal “ Kütahya’da ki fırıncılık sektöründe daha iyi hizmet edebilmek için başkanlık görevine talibiz.  Sıkıntı ve sorunlara yönelik çözümler üreten bir yönetim kurduk. Eli sıkılmadık, hatırı sorulmadık, kapısı çalınmadık esnafımız kalmayacak. Esnaf arası eşitlik ilkesi öncelikli hedefimiz olacaktır. Tüm gönül dostları ile istişareler ederek Kütahya ve esnafımızı bulunduğu yerden daha ileriye götürmeyi hedefliyoruz. Esnafımızın birlikteliğini ve dayanışmasını korumak, bürokrasi içerisinde boğulmadan birbiriyle iletişim halinde mesleki faaliyetleri kolaylaştıracak çalışmaların fitilini ateşlemek istiyoruz. Esnaflarımızın birbirleriyle ve halkla iletişimini engelleyecek her türlü sorunla müdahale edilecek odamızda, yeni dönemde sorumluluk almak ve hedeflere omuz omuza yürümek istiyoruz. Bu vazifenin yerine getirilebilmesinin en önemli şartı fikir alışverişinde bulunabilmek, yani istişare yolunu açık tutabilmektir. Ben ve yönetimimin en büyük projesi ise meslekte birlik ve dirliğin tesis edilmesi olacak. Bu duygu ve düşüncelerimle adaylığımı ilan eder ve hayırlara vesile olmasını dilerim. Yönetim kurulumuzdaki değerli kardeşlerim ve ağabeylerime de bana güvenip inandıkları için ayrıca teşekkür ederim.” dedi.

İşletmeci Muharrem Kartal 1987 yılında Kütahya’da doğdu. Fırıncılık sektörü ile küçük yaşlarında tanışan Kartal, 10 senedir Maltepe Mahallesinde ki Özkardeşler Maltepe Fırının işletmeciliğini sürdürmektedir. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.