Eski Dostlar, Eskimeyen Dostluklar

Spor 29.11.2018 - 11:41, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3123+ kez okundu.
 

Eski Dostlar, Eskimeyen Dostluklar

Yaklaşık 50 yıl öncesi Kütahya Sanat Enstitüsünde beraber okuyan, beraber Bando Takımında görev yapan, daha sonra da iş hayatında Seyitömer ve Tunçbilek Santrallerinde çalışan iki eski dost Ahmet ARABACI ve Saffet ÖZÇINAR, DORUK Gazetesi'nde hasret giderdiler.
Yaklaşık 50 yıl öncesi Kütahya Sanat Enstitüsünde beraber okuyan, beraber Bando Takımında görev yapan, daha sonra da iş hayatında Seyitömer ve Tunçbilek Santrallerinde çalışan iki eski dost Ahmet ARABACI ve Saffet  ÖZÇINAR, DORUK Gazetesi'nde hasret giderdiler. Kendisine ziyaretinden dolayı Saffet ÖZÇINAR'a teşekkür eden Gazetemiz Kurucusu Ahmet ARABACI: "Sanki seninle 50 yıllık dost gibiyiz, hoş geldin kıymetli kardeşim, değerli arkadaşım. Seni tanımak, seninle birlikte eğitim almak, seninle birlikte sendikacılık yapmak ve seni sağlıklı görmek beni mutlu etti. Dostluklar böyle ebedileşince çok güzel oluyor. Zaman zaman bir araya gelelim ve eski hatıraları yad edelim. Çünkü o hatıralardan bugünlere dest olacak anılarımız vardı. Ziyaret için tekrar teşekkür ediyorum" dedi. Saffet ÖZÇINAR da "Uzun süredir görüşemedik, seni tekrar görmek ne güzel. Hele hele her zaman olduğu gibi aktif, üretken, çalışkan halinin devam etmesi aslında beni çok şaşırtmadı. Beraber olduğumuz zamanlarda bize yaşattığın o güzel dostluklar için ben de sana teşekkür ediyorum" dedi. - DORUK
Yaklaşık 50 yıl öncesi Kütahya Sanat Enstitüsünde beraber okuyan, beraber Bando Takımında görev yapan, daha sonra da iş hayatında Seyitömer ve Tunçbilek Santrallerinde çalışan iki eski dost Ahmet ARABACI ve Saffet ÖZÇINAR, DORUK Gazetesi'nde hasret giderdiler.

Yaklaşık 50 yıl öncesi Kütahya Sanat Enstitüsünde beraber okuyan, beraber Bando Takımında görev yapan, daha sonra da iş hayatında Seyitömer ve Tunçbilek Santrallerinde çalışan iki eski dost Ahmet ARABACI ve Saffet  ÖZÇINAR, DORUK Gazetesi'nde hasret giderdiler.

Kendisine ziyaretinden dolayı Saffet ÖZÇINAR'a teşekkür eden Gazetemiz Kurucusu Ahmet ARABACI: "Sanki seninle 50 yıllık dost gibiyiz, hoş geldin kıymetli kardeşim, değerli arkadaşım. Seni tanımak, seninle birlikte eğitim almak, seninle birlikte sendikacılık yapmak ve seni sağlıklı görmek beni mutlu etti. Dostluklar böyle ebedileşince çok güzel oluyor. Zaman zaman bir araya gelelim ve eski hatıraları yad edelim. Çünkü o hatıralardan bugünlere dest olacak anılarımız vardı. Ziyaret için tekrar teşekkür ediyorum" dedi.

Saffet ÖZÇINAR da "Uzun süredir görüşemedik, seni tekrar görmek ne güzel. Hele hele her zaman olduğu gibi aktif, üretken, çalışkan halinin devam etmesi aslında beni çok şaşırtmadı. Beraber olduğumuz zamanlarda bize yaşattığın o güzel dostluklar için ben de sana teşekkür ediyorum" dedi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.