KSBÜ Rektörü KAVUNCU'dan, Hemşerimiz Rektör ÖZTÜRK'e Ziyaret

Eğitim 05.03.2023 - 18:08, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3508+ kez okundu.
 

KSBÜ Rektörü KAVUNCU'dan, Hemşerimiz Rektör ÖZTÜRK'e Ziyaret

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk'ü ziyaret etti.
Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Hitit Üniversitesi Rektörü Kütahya'lı hemşerimiz Prof. Dr. Ali Osman Öztürk'ü ziyaret etti. Ziyarette KSBÜ Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Bahar Çelik ile Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Sinan Darcan yer aldı. Ziyaret kapsamında yapılan çalışmalardan bahsedilerek karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Üniversiteler ve işbirliği konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.  Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Öztürk nazik ziyaretleri için Rektör Prof. Dr. Kavuncu ve ekibine teşekkür etti. - DORUK
Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk'ü ziyaret etti.

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Hitit Üniversitesi Rektörü Kütahya'lı hemşerimiz Prof. Dr. Ali Osman Öztürk'ü ziyaret etti.

Ziyarette KSBÜ Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Bahar Çelik ile Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Sinan Darcan yer aldı.

Ziyaret kapsamında yapılan çalışmalardan bahsedilerek karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Üniversiteler ve işbirliği konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. 

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Öztürk nazik ziyaretleri için Rektör Prof. Dr. Kavuncu ve ekibine teşekkür etti. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.