Enerji Verimliliği İçin, Kütahya Porselen Ziyaret Edildi

Ekonomi 14.10.2021 - 15:12, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2476+ kez okundu.
 

Enerji Verimliliği İçin, Kütahya Porselen Ziyaret Edildi

Enerji Tabi Kaynaklar Bakanlığı (ETKB) Enerji Verimliliği ve Çevre Dairesi Başkanlığı heyeti ile Danimarka heyeti Kütahya Porselen'in organize sanayi bölgesindeki tesisini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Danimarka ve Enerji Bakanlığı heyeti düşük karbon ve verimli enerji kullanımıyla ilgili bölgesel ısıtma ve soğutma konusunda, Kütahya Porselen fabrikası tesislerinde yapılabilecek çalışmalarla ilgili ön inceleme gerçekleştirdi. - DORUK Fatma

Enerji Tabi Kaynaklar Bakanlığı (ETKB) Enerji Verimliliği ve Çevre Dairesi Başkanlığı heyeti ile Danimarka heyeti Kütahya Porselen'in organize sanayi bölgesindeki tesisini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Danimarka ve Enerji Bakanlığı heyeti düşük karbon ve verimli enerji kullanımıyla ilgili bölgesel ısıtma ve soğutma konusunda, Kütahya Porselen fabrikası tesislerinde yapılabilecek çalışmalarla ilgili ön inceleme gerçekleştirdi. - DORUK Fatma

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.