Emet'teki Kick Boks Ekibi, Türkiye Şampiyonasından Madalyayla Döndü

23.07.2019 - 15:44, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2642+ kez okundu.
 

Emet'teki Kick Boks Ekibi, Türkiye Şampiyonasından Madalyayla Döndü

Emet Kaymakamı Hasan ÇİÇEK, Kick Boks’ta Türkiye üçüncüsü olan sporcumuz Gamze Nur ÖZER’ e ödülünü takdim etti.
Emet Kaymakamı Hasan ÇİÇEK, Kick Boks’ta Türkiye üçüncüsü olan sporcumuz Gamze Nur ÖZER’ e ödülünü takdim etti. Emet Kaymakamlığı koordinesinde, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün işbirliği sonucu düzenlenen Kick Boks kursunda Antrenör Mehmet Ali DÜLGER tarafından eğitim alan sporculardan Gamze Nur ÖZER, ilimizi temsilen katılmış olduğu 01 - 08 Temmuz tarihleri arasında Erzurum’ da düzenlenen Türkiye Kick Boks şampiyonasında Genç Bayanlar Full Contact branşında Türkiye üçüncüsü olarak, büyük bir başarıya imza atmıştı. Kaymakam ÇİÇEK, yapmış olduğu konuşmalarında ; “Göreve geldiğimiz andan itibaren çeşitli spor dallarında vermiş olduğumuz kurslara Kick Boksu da ekledik. Böyle bir deneyim daha önceden yaşanmamış. Kick Boks İl Temsilciliğimiz, ilgili kurum amirlerimiz, Antrenörümüz Mehmet Ali DÜLGER ve öğrenci ailelerinin katkıları ile elde ettiğimiz bu başarı, spora yaptığımız yatırımların birer meyvesidir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kaymakamlık olarak sosyal, sanatsal, kültürel ve sporsal alanda her türlü faaliyete destek veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. “ ifadelerini kullandı. Bu başarıda katkıları olan Kütahya Kick Boks İl Temsilcisi Ahmet ARABACI, Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Umut IŞIK, Kick Boks Antrenörü Mehmet Ali DÜLGER’ e plaket takdim eden Kaymakam ÇİÇEK, Türkiye üçüncüsü olan sporcumuz Gamze Nur ÖZER’ e de başarılarından dolayı üçüncülük madalyasını ve ödülünü takdim etti. Ödül takdiminin bitiminde, Kütahya Kick Boks İl Temsilcisi Ahmet ARABACI, Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Umut IŞIK, Kick Boks Antrenörü Mehmet Ali DÜLGER, Umut YASAN ve Türkiye üçüncüsü olan Gamze Nur ÖZER, Kaymakam Hasan ÇİÇEK’ e spora verdikleri destek ve katkıdan dolayı teşekkür ettiler. - DORUK
Emet Kaymakamı Hasan ÇİÇEK, Kick Boks’ta Türkiye üçüncüsü olan sporcumuz Gamze Nur ÖZER’ e ödülünü takdim etti.

Emet Kaymakamı Hasan ÇİÇEK, Kick Boks’ta Türkiye üçüncüsü olan sporcumuz Gamze Nur ÖZER’ e ödülünü takdim etti.

Emet Kaymakamlığı koordinesinde, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün işbirliği sonucu düzenlenen Kick Boks kursunda Antrenör Mehmet Ali DÜLGER tarafından eğitim alan sporculardan Gamze Nur ÖZER, ilimizi temsilen katılmış olduğu 01 - 08 Temmuz tarihleri arasında Erzurum’ da düzenlenen Türkiye Kick Boks şampiyonasında Genç Bayanlar Full Contact branşında Türkiye üçüncüsü olarak, büyük bir başarıya imza atmıştı.

Kaymakam ÇİÇEK, yapmış olduğu konuşmalarında ; “Göreve geldiğimiz andan itibaren çeşitli spor dallarında vermiş olduğumuz kurslara Kick Boksu da ekledik. Böyle bir deneyim daha önceden yaşanmamış. Kick Boks İl Temsilciliğimiz, ilgili kurum amirlerimiz, Antrenörümüz Mehmet Ali DÜLGER ve öğrenci ailelerinin katkıları ile elde ettiğimiz bu başarı, spora yaptığımız yatırımların birer meyvesidir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Kaymakamlık olarak sosyal, sanatsal, kültürel ve sporsal alanda her türlü faaliyete destek veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. “ ifadelerini kullandı.

Bu başarıda katkıları olan Kütahya Kick Boks İl Temsilcisi Ahmet ARABACI, Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Umut IŞIK, Kick Boks Antrenörü Mehmet Ali DÜLGER’ e plaket takdim eden Kaymakam ÇİÇEK, Türkiye üçüncüsü olan sporcumuz Gamze Nur ÖZER’ e de başarılarından dolayı üçüncülük madalyasını ve ödülünü takdim etti.

Ödül takdiminin bitiminde, Kütahya Kick Boks İl Temsilcisi Ahmet ARABACI, Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Umut IŞIK, Kick Boks Antrenörü Mehmet Ali DÜLGER, Umut YASAN ve Türkiye üçüncüsü olan Gamze Nur ÖZER, Kaymakam Hasan ÇİÇEK’ e spora verdikleri destek ve katkıdan dolayı teşekkür ettiler. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.