Eğitim Bir Sen'de Fatih KÖSE, Yeniden Başkan

Eğitim 08.10.2018 - 13:49, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2938+ kez okundu.
 

Eğitim Bir Sen'de Fatih KÖSE, Yeniden Başkan

Eğitim Bir-Sen Kütahya 1.nolu Şube delege seçimleri 7 Ekim pazar günü 30 Ağustos Ortaokulunda yapıldı. Fatih KÖSE: "Hep Birlikte Zirveden Yeni Ufuklara" dedi.
Eğitim Bir-Sen Kütahya 1.nolu Şube delege seçimleri 7 Ekim pazar günü 30 Ağustos Ortaokulunda yapıldı. ''Hep birlikde zirveden yeni ufuklara'' sloganı ile yeniden aday olan mevcut başkan Fatih KÖSE, Merkez İlçede 64 delegenin 63'ünün oyunu alarak büyük bir başarıya imza atmıştır. Kütahya merkezde 1171 eğitimcinin oy kullandığı delege seçimlerinde başarılı eğitimci ve sendikacı Fatih KÖSE ve ekibi oyların yaklaşık 70 ini alarak yeniden görev tazeledi. Sayım işlemlerinin tamamlanmasının ardından bir açıklama yapan Başkan KÖSE; '' Pazar günü olmasına rağmen istirahatlerinden fedakarlık yaparak Delege seçimlerine gelip oy kullanan tüm eğitimci arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.Bugün burada yapılan seçimlerde kazanan Eğitim Bir-Sen olmuştur.Eğitim camiamız olmuştur.Oy kullanmaya gelen tüm eğitimci arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Sağ olsunlar var olsunlar'' dedi.
Eğitim Bir-Sen Kütahya 1.nolu Şube delege seçimleri 7 Ekim pazar günü 30 Ağustos Ortaokulunda yapıldı. Fatih KÖSE: "Hep Birlikte Zirveden Yeni Ufuklara" dedi.

Eğitim Bir-Sen Kütahya 1.nolu Şube delege seçimleri 7 Ekim pazar günü 30 Ağustos Ortaokulunda yapıldı.

''Hep birlikde zirveden yeni ufuklara'' sloganı ile yeniden aday olan mevcut başkan Fatih KÖSE, Merkez İlçede 64 delegenin 63'ünün oyunu alarak büyük bir başarıya imza atmıştır.

Kütahya merkezde 1171 eğitimcinin oy kullandığı delege seçimlerinde başarılı eğitimci ve sendikacı Fatih KÖSE ve ekibi oyların yaklaşık 70 ini alarak yeniden görev tazeledi. Sayım işlemlerinin tamamlanmasının ardından bir açıklama yapan Başkan KÖSE; '' Pazar günü olmasına rağmen istirahatlerinden fedakarlık yaparak Delege seçimlerine gelip oy kullanan tüm eğitimci arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.Bugün burada yapılan seçimlerde kazanan Eğitim Bir-Sen olmuştur.Eğitim camiamız olmuştur.Oy kullanmaya gelen tüm eğitimci arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Sağ olsunlar var olsunlar'' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.