EGE BÖLGESİ KÜTAHYALI LAR FEDERASYONU MHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALİM IŞIK BEYİ BAĞRINA BASTI.

Siyaset 26.12.2018 - 12:16, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2719+ kez okundu.
 

EGE BÖLGESİ KÜTAHYALI LAR FEDERASYONU MHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALİM IŞIK BEYİ BAĞRINA BASTI.

Kütahya Belediye Başkan adayı IŞIK..; Kütahya göç veren değil, iş ve işçi istihdamı açısından göç alan ilk 5 il arasında yer alacaktır.
Ege Bölgesi Kütahyalılar Federasyonu tarafından İzmir’de düzenlenen destek programına katılan Kütahya Belediye Başkan adayı Sayın Prof.Dr. Alim Işık, MHP İl Başkanı Ferhan Yıldırım, Merkez İlçe Başkanı İsmail Küçük, Adaylıkları kesinleşen İlçe ve Belde adayları ile hasret gidererek,31 Mart 2019 yerel seçimleri hakkında bilgi verdiler. Gecede ilk konuşmayı MHP Kütahya İl Başkanı Ferhan Yıldırım yaptı.Yıldırım Konuşmasında'' 2004 seçimlerini çok az oy farkı ile malesef kaybetmiştik.Ama gönüllerin kazananı biz olmuştuk.Önümüzdeki seçimde yine Prof.Dr.Alim Işık Beyle seçmenlerimizin karşısındayız.Kütahyanın sorunlarına vakıf ve en iyi bilen adayımızla bu seçimlerde ipi göğüsleyen biz olacağız. Bu seçimler sadece Kütahya için değil Ülkemizin içinde bulunduğu durum itibariylede çok önemli.Siz gurbetde bulunan Kütahyalılar olarak Kütahyamızın bulunduğu sorunları dışardan objektif olarak daha iyi gözlemliyorsunuz. Bu seçimlerde Kütahyamızın makus talihini değiştirip hak ettiği yerlere gelmesi için bir arkadaşımızın dediği gibi '' Gündüz yorulmayıp,Gece uyumayıp'' Kütahyamızı hak ettiği hizmetleri alması için var gücümüzle çalışacağız ve Belediye seçimini kazarak, kütahyanın burçlarında 3 hilalli bayrağımızı dalgalandıracağız.'' diyerek geceyi düzenleyen Gurbetdeki Kütahyalılara teşekkür etti. Daha sonra konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edilen Kütahya Belediye Başkan adayı Sayın Prof.Dr.Alim Işık '' Kütahyalı hemşehrilerim Kütahyada yaşamanın keyfini süremeden ekonomik nedenlerden dolayı farklı yerlere giderek oralarda iş imkanı bulmaktadırlar.Biz istiyoruz ki Kütahyamız göç veren il değil,iş imkanı dolayısıyla göç alan il olsun.Şu an ki durumda ege bölgesinin en yaşlı nüfusuna sahip, yani emekliler şehri konumundadır.Kütahyalı hemşehrilerimiz, Allahın izniyle bize Belediye Başkanlığını nasip ederlerse Kütahyayı göç eden şehir olmakdan kurtarıp,yatırım ve istihdam yaratan Türkiyenin ilk 5.ili arasına getirmek boynumuzun borcudur.Sizlerinde katkıları, Allahın izniyle Tüm projelerimizi gerçekleştireceğimize inanıyorum.Bizleri İzmire davet ederek sahip çıkan ve kucaklayan tüm hemşehrilerimize ve MHP'ne gönül vermişlere çok teşekkür ediyorum sağ olun var olun diyerek konuşmasını bitirdi. Daha sonra konuşmasının ardından alanda bulunan Kütahyalı ve MHP ye gönül vermiş gençleri sahneye çağırarak hatıra fotoğrafı çektirdi. DORUK HABER-Hüdayim GÜLER
Kütahya Belediye Başkan adayı IŞIK..; Kütahya göç veren değil, iş ve işçi istihdamı açısından göç alan ilk 5 il arasında yer alacaktır.
Ege Bölgesi Kütahyalılar Federasyonu tarafından İzmir’de düzenlenen destek programına katılan Kütahya Belediye Başkan adayı Sayın Prof.Dr. Alim Işık, MHP İl Başkanı Ferhan Yıldırım, Merkez İlçe Başkanı İsmail Küçük, Adaylıkları kesinleşen İlçe ve Belde adayları ile hasret gidererek,31 Mart 2019 yerel seçimleri hakkında bilgi verdiler.
Gecede ilk konuşmayı MHP Kütahya İl Başkanı Ferhan Yıldırım yaptı.Yıldırım Konuşmasında'' 2004 seçimlerini çok az oy farkı ile malesef kaybetmiştik.Ama gönüllerin kazananı biz olmuştuk.Önümüzdeki seçimde yine Prof.Dr.Alim Işık Beyle seçmenlerimizin karşısındayız.Kütahyanın sorunlarına vakıf ve en iyi bilen adayımızla bu seçimlerde ipi göğüsleyen biz olacağız.
Bu seçimler sadece Kütahya için değil Ülkemizin içinde bulunduğu durum itibariylede çok önemli.Siz gurbetde bulunan Kütahyalılar olarak Kütahyamızın bulunduğu sorunları dışardan objektif olarak daha iyi gözlemliyorsunuz.
Bu seçimlerde Kütahyamızın makus talihini değiştirip hak ettiği yerlere gelmesi için bir arkadaşımızın dediği gibi '' Gündüz yorulmayıp,Gece uyumayıp'' Kütahyamızı hak ettiği hizmetleri alması için var gücümüzle çalışacağız ve Belediye seçimini kazarak, kütahyanın burçlarında 3 hilalli bayrağımızı dalgalandıracağız.'' diyerek geceyi düzenleyen Gurbetdeki Kütahyalılara teşekkür etti.
Daha sonra konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edilen Kütahya Belediye Başkan adayı Sayın Prof.Dr.Alim Işık
'' Kütahyalı hemşehrilerim Kütahyada yaşamanın keyfini süremeden ekonomik nedenlerden dolayı farklı yerlere giderek oralarda iş imkanı bulmaktadırlar.Biz istiyoruz ki Kütahyamız göç veren il değil,iş imkanı dolayısıyla göç alan il olsun.Şu an ki durumda ege bölgesinin en yaşlı nüfusuna sahip, yani emekliler şehri konumundadır.Kütahyalı hemşehrilerimiz, Allahın izniyle bize Belediye Başkanlığını nasip ederlerse Kütahyayı göç eden şehir olmakdan kurtarıp,yatırım ve istihdam yaratan Türkiyenin ilk 5.ili arasına getirmek boynumuzun borcudur.Sizlerinde katkıları, Allahın izniyle Tüm projelerimizi gerçekleştireceğimize inanıyorum.Bizleri İzmire davet ederek sahip çıkan ve kucaklayan tüm hemşehrilerimize ve MHP'ne gönül vermişlere çok teşekkür ediyorum sağ olun var olun diyerek konuşmasını bitirdi.
Daha sonra konuşmasının ardından alanda bulunan Kütahyalı ve MHP ye gönül vermiş gençleri sahneye çağırarak hatıra fotoğrafı çektirdi. DORUK HABER-Hüdayim GÜLER
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.