EBEOĞLUGİL’den DORUK Gazetesi’ne Ziyaret

Spor 13.11.2020 - 15:41, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2428+ kez okundu.
 

EBEOĞLUGİL’den DORUK Gazetesi’ne Ziyaret

Dumlupınar Üniversitesi Kariyer ve Mezun Merkezi Koordinatörü Öğr. Gör. Hüseyin Feyyaz EBEOĞLUGİL, DORUK Gazetesini ziyaret etti.
Dumlupınar Üniversitesi Kariyer ve Mezun Merkezi Koordinatörü Öğr. Gör. Hüseyin Feyyaz EBEOĞLUGİL, DORUK Gazetesini ziyaret etti. Pazarlama, Hizmet Pazarlaması, Sigortacılık-Sigorta Acenteleri, Sigorta Teknik Personeli, İnsan Kaynakları Uzmanlığı gibi alanlarda da çalışmaları bulunan; Dumlupınar Üniversitesi, Kariyer ve Mezun Merkezi Kurucu Koordinatörü Öğr. Gör. Hüseyin Feyyaz EBEOĞLUGİL Gazetemize yapmış olduğu ziyaretinde Üniversite’nin ve KAMER’in yapmış oldukları faaliyetlerde sunmuş olduğumuz katkılardan dolayı teşekkürlerini belirterek; KAMER hakkında bilgiler verdi. KAMER Koordinatörü EBEOĞLUGİL: “Üniversitemiz bünyesinde Rektörlüğe bağlı olarak kurulan KAMER’in en önemli faaliyeti; kariyer planlamasıdır. Çünkü üniversiteleri tercih eden öğrencilerin geldiği bölümlerle ilgili ne kadar belli başlı fikirleri olsa da, üniversiteye geldikten sonra KAMER olarak öğrencilerimizin üniversite sonrasında ki kariyer planlamalarına yardımcı olmayı hedefliyoruz. Dolayısıyla en önemli işimiz kariyer danışmanlığı ve kariyer planlamasıdır. KAMER’in önemli paydaşları vardır, bunların en önemlisi de öğrencilerimizdir. KAMER olarak biz Mezunlarımıza ve üniversitemize değer katacak çalışmaların yapılabilmesine imkân sağlamak üzere, Üniversite ile mezun öğrenciler arasında; bir iletişim birimi olmak ve iletişim kanalları oluşturmak için çalışıyoruz. Ayrıca mezunlarımızla kurulacak iletişim ve işbirliği için sosyal medya araçları üzerinden çalışmalar yapmaktayız.”dedi. DORUK Gazetesi İmtiyaz Sahibi Fatma ÇAKIR ise EBEOĞLUGİL’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Şehrimizin ve ülkemizin iyi yetişmiş, kendini geliştirmiş, vatanına milletine sahip çıkan, kendini dünyayla yarıştıran, yetenekli gençlere ihtiyacı var. KAMER olarak yapmış olduğunuz faaliyetleri takip ediyoruz. Gazetecilik diliyle anlatmak gerekirse okul hayatları boyunca gençlerimiz fragman kısmındalar, mezun olduktan sonra asıl film başlıyor. Gençlerimizin kendilerini okurken de donanımlı hale getirmeleri gerekir ki; hayata daha kolay adapte olabilsinler.”dedi. DORUK Nida
Dumlupınar Üniversitesi Kariyer ve Mezun Merkezi Koordinatörü Öğr. Gör. Hüseyin Feyyaz EBEOĞLUGİL, DORUK Gazetesini ziyaret etti.

Dumlupınar Üniversitesi Kariyer ve Mezun Merkezi Koordinatörü Öğr. Gör. Hüseyin Feyyaz EBEOĞLUGİL, DORUK Gazetesini ziyaret etti.

Pazarlama, Hizmet Pazarlaması, Sigortacılık-Sigorta Acenteleri, Sigorta Teknik Personeli, İnsan Kaynakları Uzmanlığı gibi alanlarda da çalışmaları bulunan; Dumlupınar Üniversitesi, Kariyer ve Mezun Merkezi Kurucu Koordinatörü Öğr. Gör. Hüseyin Feyyaz EBEOĞLUGİL Gazetemize yapmış olduğu ziyaretinde Üniversite’nin ve KAMER’in yapmış oldukları faaliyetlerde sunmuş olduğumuz katkılardan dolayı teşekkürlerini belirterek; KAMER hakkında bilgiler verdi.

KAMER Koordinatörü EBEOĞLUGİL: “Üniversitemiz bünyesinde Rektörlüğe bağlı olarak kurulan KAMER’in en önemli faaliyeti; kariyer planlamasıdır. Çünkü üniversiteleri tercih eden öğrencilerin geldiği bölümlerle ilgili ne kadar belli başlı fikirleri olsa da, üniversiteye geldikten sonra KAMER olarak öğrencilerimizin üniversite sonrasında ki kariyer planlamalarına yardımcı olmayı hedefliyoruz. Dolayısıyla en önemli işimiz kariyer danışmanlığı ve kariyer planlamasıdır.

KAMER’in önemli paydaşları vardır, bunların en önemlisi de öğrencilerimizdir.

KAMER olarak biz Mezunlarımıza ve üniversitemize değer katacak çalışmaların yapılabilmesine imkân sağlamak üzere, Üniversite ile mezun öğrenciler arasında; bir iletişim birimi olmak ve iletişim kanalları oluşturmak için çalışıyoruz. Ayrıca mezunlarımızla kurulacak iletişim ve işbirliği için sosyal medya araçları üzerinden çalışmalar yapmaktayız.”dedi.

DORUK Gazetesi İmtiyaz Sahibi Fatma ÇAKIR ise EBEOĞLUGİL’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Şehrimizin ve ülkemizin iyi yetişmiş, kendini geliştirmiş, vatanına milletine sahip çıkan, kendini dünyayla yarıştıran, yetenekli gençlere ihtiyacı var. KAMER olarak yapmış olduğunuz faaliyetleri takip ediyoruz. Gazetecilik diliyle anlatmak gerekirse okul hayatları boyunca gençlerimiz fragman kısmındalar, mezun olduktan sonra asıl film başlıyor. Gençlerimizin kendilerini okurken de donanımlı hale getirmeleri gerekir ki; hayata daha kolay adapte olabilsinler.”dedi. DORUK Nida

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.