Dostlarla, Kütahya Konuşuldu

Spor 26.02.2019 - 17:34, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3898+ kez okundu.
 

Dostlarla, Kütahya Konuşuldu

Değerli dostumuz 24. Dönem AK Parti Bingöl Milletvekili, Siirt Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Eşref TAŞ, Maliye Bakanlığı'nda Müfettiş Süleyman MUSLU beraberinde Ziraat Mühendisi Ayhan BOZKURT ile birlikte gazetemizi ziyaret ettiler.
Değerli dostumuz 24. Dönem AK Parti Bingöl Milletvekili, Siirt Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Eşref TAŞ,  Maliye Bakanlığı'nda Müfettiş Süleyman MUSLU beraberinde Ziraat Mühendisi Ayhan BOZKURT ile birlikte gazetemizi ziyaret ettiler. Kendileriyle içinde bulunduğumuz gündemi, Kütahya'nın sorunlarını, Ankara'dan Kütahya'ya bakış açısını, o pencereden Kütahya'nın nasıl göründüğünü değerlendirdik. Prof. Dr. Eşref TAŞ, Kütahya'nın gündemini DORUK Gazetesi vasıtasıyla yakından takip ettiklerini keza Kütahya'ya kız verdiği için kendisinin de sık sık Kütahya'yı ziyaret ettiğini belirterek; "Kütahya'daki dinamik güçler ve kurum kuruluşlar koordineli bir şekilde çalışma yapabilirlerse Kütahya bölgenin cazibe merkezi olacak bir ilimiz. Gerek termal kaynakları, yeraltı yer üstü zenginlikleri gerekse tarihi ve kültürel misyonu buna çok uygun. Coğrafi konum itibariyle de Ankara, Bursa, İzmir gibi büyük illerimize aynı mesafede bir ilimiz. İnşallah önümüzdeki süreçte gerekli çalışmalar koordineli bir şekilde yapılır ve Kütahya olması gereken yere taşınır" Gazetemiz Kurucusu Ahmet ARABACI da ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederek, "Kütahya ile ilgili tespitlerinize aynen katılıyorum. İlimiz maalesef sürekli iktidarlardan yana olan siyasi tercihlerine rağmen bunu şehrin gelişmesi ve kalkınması yönünde kullanmayı bugüne kadar beceremedi. İnşallah önümüzdeki süreçte birlik beraberlik tesisi ile Kütahya'da yapılması gerekenlerin pek çoğu yapılacaktır" dedi. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı değerli Hocamıza ve beraberindeki dostlarımıza teşekkürlerimizi sunarız. - DORUK
Değerli dostumuz 24. Dönem AK Parti Bingöl Milletvekili, Siirt Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Eşref TAŞ, Maliye Bakanlığı'nda Müfettiş Süleyman MUSLU beraberinde Ziraat Mühendisi Ayhan BOZKURT ile birlikte gazetemizi ziyaret ettiler.

Değerli dostumuz 24. Dönem AK Parti Bingöl Milletvekili, Siirt Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Eşref TAŞ,  Maliye Bakanlığı'nda Müfettiş Süleyman MUSLU beraberinde Ziraat Mühendisi Ayhan BOZKURT ile birlikte gazetemizi ziyaret ettiler.

Kendileriyle içinde bulunduğumuz gündemi, Kütahya'nın sorunlarını, Ankara'dan Kütahya'ya bakış açısını, o pencereden Kütahya'nın nasıl göründüğünü değerlendirdik. Prof. Dr. Eşref TAŞ, Kütahya'nın gündemini DORUK Gazetesi vasıtasıyla yakından takip ettiklerini keza Kütahya'ya kız verdiği için kendisinin de sık sık Kütahya'yı ziyaret ettiğini belirterek; "Kütahya'daki dinamik güçler ve kurum kuruluşlar koordineli bir şekilde çalışma yapabilirlerse Kütahya bölgenin cazibe merkezi olacak bir ilimiz. Gerek termal kaynakları, yeraltı yer üstü zenginlikleri gerekse tarihi ve kültürel misyonu buna çok uygun. Coğrafi konum itibariyle de Ankara, Bursa, İzmir gibi büyük illerimize aynı mesafede bir ilimiz. İnşallah önümüzdeki süreçte gerekli çalışmalar koordineli bir şekilde yapılır ve Kütahya olması gereken yere taşınır"

Gazetemiz Kurucusu Ahmet ARABACI da ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederek, "Kütahya ile ilgili tespitlerinize aynen katılıyorum. İlimiz maalesef sürekli iktidarlardan yana olan siyasi tercihlerine rağmen bunu şehrin gelişmesi ve kalkınması yönünde kullanmayı bugüne kadar beceremedi. İnşallah önümüzdeki süreçte birlik beraberlik tesisi ile Kütahya'da yapılması gerekenlerin pek çoğu yapılacaktır" dedi.

Bu nazik ziyaretlerinden dolayı değerli Hocamıza ve beraberindeki dostlarımıza teşekkürlerimizi sunarız. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.