DORUK Gazetesi, Tek Kadın A. Adayını Ziyaret Etti

Siyaset 24.11.2018 - 09:13, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2010+ kez okundu.
 

DORUK Gazetesi, Tek Kadın A. Adayını Ziyaret Etti

31 Mart 2019 da yapılacak yerel seçimlerde Kütahya Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklayan şuana kadarki tek Bayan aday adayı olan ve halen aynı zamanda Güçlü Kadınlar Derneği Başkanı, Fatih Mahallesi Muhtarı Nurcan DUYGU Hanımefendiyi, Muhtarlık hizmet binasında ziyaret ettik.
31 Mart 2019 da yapılacak yerel seçimlerde Kütahya Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklayan şuana kadarki tek Bayan aday adayı olan ve halen aynı zamanda Güçlü Kadınlar Derneği Başkanı, Fatih Mahallesi Muhtarı Nurcan DUYGU Hanımefendiyi, dün Muhtarlık hizmet binasında DORUK Gazetesi olarak  ziyaret ettik. Sabah kahvaltısını birlikte yaparken, Nurcan DUYGU'nun gerek Güçlü Kadınlar Derneğindeki gerekse Muhtarlıktaki çalışmalarını, bu konuda karşılaştığı zorluklarla birlikte edindiği tecrübeleri, Kütahya'nın meselelerine vakıf olmak için bu görevlerin kendisine avantaj sağladığını ve artık Kütahya'nın geleceği ile ilgili hizmet verebilecek birikime sahip olduğunu gördüğü için Belediye Başkanlığına aday adayı olarak yola çıktığını belirten Nurcan DUYGU: "Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Çalışmalarımızı size ve sizin aracılığınızla kamuoyuna aktarmaya devam edeceğiz. 'Yepyeni Bir Kütahya Mümkün' sloganıyla yola çıktık. İnşallah görev bize tevdi edilirse, bunun mümkün olduğunu göstermek için gerek şahsım, gerekse kadrom ve parti teşkilatımın desteği ile uyum içerisinde yeni bir Kütahya'nın mümkün olduğunu göstereceğiz ve buna imza atacağız. Kütahya eğer iyi projelendirilir ve iyi bir programla yanı sıra alanlarında otorite olanlardan teşekkül eden bir kadro ile çok çabuk bölgenin cazibe merkezi olacak kaynaklara sahip bir ilimiz, inşallah hakkımızda hayırlısı olur. Biz hizmete talibiz" dedi. DORUK Gazetesi olarak tüm adaylarla birlikte Sayın Nurcan DUYGU'ya da başarılar dileriz. - DORUK
31 Mart 2019 da yapılacak yerel seçimlerde Kütahya Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklayan şuana kadarki tek Bayan aday adayı olan ve halen aynı zamanda Güçlü Kadınlar Derneği Başkanı, Fatih Mahallesi Muhtarı Nurcan DUYGU Hanımefendiyi, Muhtarlık hizmet binasında ziyaret ettik.

31 Mart 2019 da yapılacak yerel seçimlerde Kütahya Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklayan şuana kadarki tek Bayan aday adayı olan ve halen aynı zamanda Güçlü Kadınlar Derneği Başkanı, Fatih Mahallesi Muhtarı Nurcan DUYGU Hanımefendiyi, dün Muhtarlık hizmet binasında DORUK Gazetesi olarak  ziyaret ettik.

Sabah kahvaltısını birlikte yaparken, Nurcan DUYGU'nun gerek Güçlü Kadınlar Derneğindeki gerekse Muhtarlıktaki çalışmalarını, bu konuda karşılaştığı zorluklarla birlikte edindiği tecrübeleri, Kütahya'nın meselelerine vakıf olmak için bu görevlerin kendisine avantaj sağladığını ve artık Kütahya'nın geleceği ile ilgili hizmet verebilecek birikime sahip olduğunu gördüğü için Belediye Başkanlığına aday adayı olarak yola çıktığını belirten Nurcan DUYGU: "Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Çalışmalarımızı size ve sizin aracılığınızla kamuoyuna aktarmaya devam edeceğiz. 'Yepyeni Bir Kütahya Mümkün' sloganıyla yola çıktık. İnşallah görev bize tevdi edilirse, bunun mümkün olduğunu göstermek için gerek şahsım, gerekse kadrom ve parti teşkilatımın desteği ile uyum içerisinde yeni bir Kütahya'nın mümkün olduğunu göstereceğiz ve buna imza atacağız.

Kütahya eğer iyi projelendirilir ve iyi bir programla yanı sıra alanlarında otorite olanlardan teşekkül eden bir kadro ile çok çabuk bölgenin cazibe merkezi olacak kaynaklara sahip bir ilimiz, inşallah hakkımızda hayırlısı olur. Biz hizmete talibiz" dedi.

DORUK Gazetesi olarak tüm adaylarla birlikte Sayın Nurcan DUYGU'ya da başarılar dileriz. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.