DORUK Gazetesi'ne Ulusal Düzeyde 2. Ödül

Güncel 20.03.2021 - 11:21, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3423+ kez okundu.
 

DORUK Gazetesi'ne Ulusal Düzeyde 2. Ödül

Ticaret Bakanlığı Tüketicilerin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü 23’üncü ve 24’üncü Geleneksel Tüketici Ödülleri töreni Ticaret Bakanlığı'nın Söğütözü Yerleşkesinde gerçekleştirildi. Ticaret Bakanı Ruhsar PEKCAN ile Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai UÇARMAK'ın da katıldığı; tüketicinin korunması, bilinçlendirilmesi, yasal haklarını kullanması konusunda özendirilmesi, tüketici talep ve tercihlerini dikkate alan çalışmaların teşviki için Bakanlık tarafından düzenlenen "Tüketici Ödülleri" kapsamında Kütahya DORUK Gazetesi köşe yazarımız Cüneyt KÖŞE, gazetemiz adına "Yazılı Basın Tüketici Ödülü"nü aldı.
Ticaret Bakanlığı Tüketicilerin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü 23’üncü ve 24’üncü Geleneksel Tüketici Ödülleri töreni Ticaret Bakanlığı'nın Söğütözü Yerleşkesinde gerçekleştirildi.  Ticaret Bakanı Ruhsar PEKCAN ile Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai UÇARMAK'ın da katıldığı; tüketicinin korunması, bilinçlendirilmesi, yasal haklarını kullanması konusunda özendirilmesi, tüketici talep ve tercihlerini dikkate alan çalışmaların teşviki için Bakanlık tarafından düzenlenen "Tüketici Ödülleri" kapsamında Kütahya DORUK Gazetesi köşe yazarımız Cüneyt KÖŞE, gazetemiz adına "Yazılı Basın Tüketici Ödülü"nü aldı.   Ticaret Bakanlığı Tüketicilerin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürü Ahmet ERDAL, törende bilinçli tüketici, yazılı basın, radyo televizyon programı, tüketici memnuniyetini ilke edinen firma ve bilimsel çalışma olmak üzere 5 dalda ödüllerin sahiplerini bulduğunu bildirdi. Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı Tüketicilerin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü Eğitim ve İstatistik Şube Müdürlüğü 23. ve 24. Tüketici Ödülleri'nde sonuç belli oldu. 'Yazılı Basın Tüketici Ödülü' dalında Kütahya DORUK Gazetesi'ne ödül verildi. Kütahya DORUK Gazetesi Tüketici Köşesi, 23. ve 24. Geleneksel Tüketici Ödülü'ne layık görüldü. Tüketici Köşesinin yazarı Cüneyt KÖŞE "Yazılı Basın Tüketici Ödülü"nü aldı. Törende, gazetemizin logosu ve köşe yazarımızın resmi ile birlikte şu yazı hem ekrana yansıdı hem sözlü ifade edildi; "Haftalık Siyasi Aktüel Gazete olarak yayınlanan Kütahya DORUK Gazetesi'nde Tüketici Köşesi başlığı ile haftalık olarak yayınlanması ayrıca dijital olarak da gazetenin okurlarına ulaştırıldığı belirtilerek Tüketici Hareketi Derneği Başkanı Cüneyt KÖŞE, ödüle layık görülmüştür." İfadelerine yer verildi. Ticaret Bakanı PEKCAN, tüketici memnuniyetini ilke edinen firmalar ile aldıkları hizmet veya ürün nedeniyle mağdur olan ancak sonrasında hukuk yoluyla haklarını geri alarak tüketicilere örnek olan bilinçli tüketicilere ödüllerini verdi. Törende, ayrıca, 2020 yılı Basın ödülleri ile Tüketici Hakları Konulu Resim ve Karikatür Yarışması'nda derece elde eden öğrenciler de ödüllerine kavuştu. Bakan PEKCAN, tüketicileri mağdur eden tüm olağandışı fiyat gerçekleşmeleriyle mücadelenin süreceğini belirterek, bu konuda destek veren yazılı ve görsel medyaya da teşekkür etti. Kütahya DORUK Gazetesi olarak böyle bir ödülün ilimize kazandırılması konusunda DORUK Gazetesi olarak mutlu ve gururluyuz. Bu ödülün kazanılmasında ki emeğinden dolayı köşe yazarımız Cüneyt KÖŞE'ye teşekkür ederiz. Daha önce merkezi Ankara'da olan İdareci ve Bürokratlar Birliği'nin "Milli birlik ve beraberliğimize katkı sağlayanlara vefa ödülleri" ve "Biz birlikte güçlüyüz" projesi kapsamında 10.yıl basın ödülüne layık görülen gazetemiz böylece Ulusal düzeyde 2. Ödülünü almış oldu. DORUK Gazetesi'ne emeği geçen tüm paydaşlarımızla bu gururu birlikte yaşıyor, kendilerine şükranlarımızı bildiriyoruz. - DORUK
Ticaret Bakanlığı Tüketicilerin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü 23’üncü ve 24’üncü Geleneksel Tüketici Ödülleri töreni Ticaret Bakanlığı'nın Söğütözü Yerleşkesinde gerçekleştirildi. Ticaret Bakanı Ruhsar PEKCAN ile Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai UÇARMAK'ın da katıldığı; tüketicinin korunması, bilinçlendirilmesi, yasal haklarını kullanması konusunda özendirilmesi, tüketici talep ve tercihlerini dikkate alan çalışmaların teşviki için Bakanlık tarafından düzenlenen "Tüketici Ödülleri" kapsamında Kütahya DORUK Gazetesi köşe yazarımız Cüneyt KÖŞE, gazetemiz adına "Yazılı Basın Tüketici Ödülü"nü aldı.

Ticaret Bakanlığı Tüketicilerin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü 23’üncü ve 24’üncü Geleneksel Tüketici Ödülleri töreni Ticaret Bakanlığı'nın Söğütözü Yerleşkesinde gerçekleştirildi.  Ticaret Bakanı Ruhsar PEKCAN ile Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai UÇARMAK'ın da katıldığı; tüketicinin korunması, bilinçlendirilmesi, yasal haklarını kullanması konusunda özendirilmesi, tüketici talep ve tercihlerini dikkate alan çalışmaların teşviki için Bakanlık tarafından düzenlenen "Tüketici Ödülleri" kapsamında Kütahya DORUK Gazetesi köşe yazarımız Cüneyt KÖŞE, gazetemiz adına "Yazılı Basın Tüketici Ödülü"nü aldı.

 

Ticaret Bakanlığı Tüketicilerin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürü Ahmet ERDAL, törende bilinçli tüketici, yazılı basın, radyo televizyon programı, tüketici memnuniyetini ilke edinen firma ve bilimsel çalışma olmak üzere 5 dalda ödüllerin sahiplerini bulduğunu bildirdi.

Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı Tüketicilerin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü Eğitim ve İstatistik Şube Müdürlüğü 23. ve 24. Tüketici Ödülleri'nde sonuç belli oldu. 'Yazılı Basın Tüketici Ödülü' dalında Kütahya DORUK Gazetesi'ne ödül verildi. Kütahya DORUK Gazetesi Tüketici Köşesi, 23. ve 24. Geleneksel Tüketici Ödülü'ne layık görüldü. Tüketici Köşesinin yazarı Cüneyt KÖŞE "Yazılı Basın Tüketici Ödülü"nü aldı.

Törende, gazetemizin logosu ve köşe yazarımızın resmi ile birlikte şu yazı hem ekrana yansıdı hem sözlü ifade edildi; "Haftalık Siyasi Aktüel Gazete olarak yayınlanan Kütahya DORUK Gazetesi'nde Tüketici Köşesi başlığı ile haftalık olarak yayınlanması ayrıca dijital olarak da gazetenin okurlarına ulaştırıldığı belirtilerek Tüketici Hareketi Derneği Başkanı Cüneyt KÖŞE, ödüle layık görülmüştür." İfadelerine yer verildi.

Ticaret Bakanı PEKCAN, tüketici memnuniyetini ilke edinen firmalar ile aldıkları hizmet veya ürün nedeniyle mağdur olan ancak sonrasında hukuk yoluyla haklarını geri alarak tüketicilere örnek olan bilinçli tüketicilere ödüllerini verdi. Törende, ayrıca, 2020 yılı Basın ödülleri ile Tüketici Hakları Konulu Resim ve Karikatür Yarışması'nda derece elde eden öğrenciler de ödüllerine kavuştu.

Bakan PEKCAN, tüketicileri mağdur eden tüm olağandışı fiyat gerçekleşmeleriyle mücadelenin süreceğini belirterek, bu konuda destek veren yazılı ve görsel medyaya da teşekkür etti.

Kütahya DORUK Gazetesi olarak böyle bir ödülün ilimize kazandırılması konusunda DORUK Gazetesi olarak mutlu ve gururluyuz. Bu ödülün kazanılmasında ki emeğinden dolayı köşe yazarımız Cüneyt KÖŞE'ye teşekkür ederiz.

Daha önce merkezi Ankara'da olan İdareci ve Bürokratlar Birliği'nin "Milli birlik ve beraberliğimize katkı sağlayanlara vefa ödülleri" ve "Biz birlikte güçlüyüz" projesi kapsamında 10.yıl basın ödülüne layık görülen gazetemiz böylece Ulusal düzeyde 2. Ödülünü almış oldu. DORUK Gazetesi'ne emeği geçen tüm paydaşlarımızla bu gururu birlikte yaşıyor, kendilerine şükranlarımızı bildiriyoruz. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.