DORUK Gazetesi'ne Kuruluş Yıldönümü Ziyaretleri

Spor 02.02.2022 - 16:23, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3346+ kez okundu.
 

DORUK Gazetesi'ne Kuruluş Yıldönümü Ziyaretleri

Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah DAMCI ve Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan SAĞLAM, Gazetemizin 9. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle gazetemizi ziyaret ettiler.
Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah DAMCI ve Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan SAĞLAM, Gazetemizin 9. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle gazetemizi ziyaret ettiler. Daha önce dostlarımız İl Kültür Müdürümüz Zekeriya ÜNAL ve AK Parti İl Disiplin Kurulu Üyesi Remzi GÜNAY ile Hayri ÖZ'ün nazik ziyaretinin akabinde gazetemizi ziyaret eden Başkan Yardımcısı DAMCI: "Gazetemizin yayın hayatının başarılı bir şekilde devamını diliyorum. İnşallah uzun yıllar yerel medyada ilimizin gelişmesi ve vatandaşların haber alma haklarını kullanmalarına katkısı olacaktır. Bugüne kadar ki başarılı çalışmalarınızdan dolayı hem bireysel olarak hem de Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı olarak teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.   Başkan Yardımcısı DAMCI: "Bu arada Kick Boks alanındaki elde edilen başarılarda da İl Temsilcisi olarak Ahmet ARABACI abimizin ve Kütahya Belediyespor Kulübü Antrenörlüğünü de yapan Fatma ÇAKIR Hocamızın bu başarılarının tesadüf olmadığını, geçmiş dönemlerde de önemli dereceler elde ederek ilimizi ve Kütahya Belediyesporumuzu bu alanda ciddi biçimde tanıttığınız için ayrıca teşekkür etmek istiyorum" dedi. Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan SAĞLAM da: "Yerel basınımızda önemli bir yeri olan DORUK Gazetesi'nin kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Başarılı çalışmalarının devam edeceğine olan inancımla dayanışma içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğimizi ifade etmek istiyorum. DORUK Gazetesi İmtiyaz Sahibi olarak Fatma ÇAKIR Hanımefendi aynı zamanda Cemiyetimizin Başkan Yardımcılığı görevini üstlenmiş olup, başarılı bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir" dedi.   DORUK Gazetesi olarak dostlarımıza duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederiz. - DORUK
Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah DAMCI ve Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan SAĞLAM, Gazetemizin 9. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle gazetemizi ziyaret ettiler.

Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah DAMCI ve Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan SAĞLAM, Gazetemizin 9. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle gazetemizi ziyaret ettiler.

Daha önce dostlarımız İl Kültür Müdürümüz Zekeriya ÜNAL ve AK Parti İl Disiplin Kurulu Üyesi Remzi GÜNAY ile Hayri ÖZ'ün nazik ziyaretinin akabinde gazetemizi ziyaret eden Başkan Yardımcısı DAMCI: "Gazetemizin yayın hayatının başarılı bir şekilde devamını diliyorum. İnşallah uzun yıllar yerel medyada ilimizin gelişmesi ve vatandaşların haber alma haklarını kullanmalarına katkısı olacaktır. Bugüne kadar ki başarılı çalışmalarınızdan dolayı hem bireysel olarak hem de Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı olarak teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

 

Başkan Yardımcısı DAMCI: "Bu arada Kick Boks alanındaki elde edilen başarılarda da İl Temsilcisi olarak Ahmet ARABACI abimizin ve Kütahya Belediyespor Kulübü Antrenörlüğünü de yapan Fatma ÇAKIR Hocamızın bu başarılarının tesadüf olmadığını, geçmiş dönemlerde de önemli dereceler elde ederek ilimizi ve Kütahya Belediyesporumuzu bu alanda ciddi biçimde tanıttığınız için ayrıca teşekkür etmek istiyorum" dedi.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan SAĞLAM da: "Yerel basınımızda önemli bir yeri olan DORUK Gazetesi'nin kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Başarılı çalışmalarının devam edeceğine olan inancımla dayanışma içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğimizi ifade etmek istiyorum.

DORUK Gazetesi İmtiyaz Sahibi olarak Fatma ÇAKIR Hanımefendi aynı zamanda Cemiyetimizin Başkan Yardımcılığı görevini üstlenmiş olup, başarılı bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir" dedi.

 

DORUK Gazetesi olarak dostlarımıza duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederiz. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.