DORUK Gazetesi'nden KOSGEB'e Ziyaret

Spor 20.11.2020 - 13:17, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 1938+ kez okundu.
 

DORUK Gazetesi'nden KOSGEB'e Ziyaret

DORUK Gazetesi olarak KOSGEB Müdürümüz Sayın Yaşar YILDIRIM'ı makamında ziyaret ettik
DORUK Gazetesi olarak KOSGEB Müdürümüz Sayın Yaşar YILDIRIM'ı makamında ziyaret ettik. Gerek ülke ve dünya gündeminde olan pandemi ile ilgili gelişmeleri, alınan tedbirleri ve ileriye dönük süreci birlikte değerlendirmeye çalıştık. Gerekse Sayın Cumhurbaşkanımızın açıklamış olduğu yeni ekonomik politika ve istihdam politikaları ile ilgili gelişmeyi değerlendirmeye çalıştık.   Etkin destek ve hizmetlerle KOBİ ve girişimcilerin yenilikçi, teknolojik ve rekabetçi bir yapıya ulaşmalarını sağlayarak ekonomik ve sosyal kalkınmadaki paylarını artırmayı misyon edinen KOSGEB'in çalışmaları ve hibe yatırımları ile ilgili bilgi alışverişinde bulunduk. Girişimcilik eğitimlerinin online olarak yapıldığını, müracaatta bulunabilmek için bu eğitimin alındığına dair belgenin gerekliliğini ve ileriye dönük sürecin nasıl işleyeceği hakkında bilgiler veren Müdür YILDIRIM'a DORUK Gazetesi olarak teşekkür ediyoruz. - DORUK
DORUK Gazetesi olarak KOSGEB Müdürümüz Sayın Yaşar YILDIRIM'ı makamında ziyaret ettik

DORUK Gazetesi olarak KOSGEB Müdürümüz Sayın Yaşar YILDIRIM'ı makamında ziyaret ettik. Gerek ülke ve dünya gündeminde olan pandemi ile ilgili gelişmeleri, alınan tedbirleri ve ileriye dönük süreci birlikte değerlendirmeye çalıştık. Gerekse Sayın Cumhurbaşkanımızın açıklamış olduğu yeni ekonomik politika ve istihdam politikaları ile ilgili gelişmeyi değerlendirmeye çalıştık.

 

Etkin destek ve hizmetlerle KOBİ ve girişimcilerin yenilikçi, teknolojik ve rekabetçi bir yapıya ulaşmalarını sağlayarak ekonomik ve sosyal kalkınmadaki paylarını artırmayı misyon edinen KOSGEB'in çalışmaları ve hibe yatırımları ile ilgili bilgi alışverişinde bulunduk. Girişimcilik eğitimlerinin online olarak yapıldığını, müracaatta bulunabilmek için bu eğitimin alındığına dair belgenin gerekliliğini ve ileriye dönük sürecin nasıl işleyeceği hakkında bilgiler veren Müdür YILDIRIM'a DORUK Gazetesi olarak teşekkür ediyoruz. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.