DORUK Gazetesi'nden, GELİŞİM Okulları'na Ziyaret

Eğitim 28.11.2019 - 18:04, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 1549+ kez okundu.
 

DORUK Gazetesi'nden, GELİŞİM Okulları'na Ziyaret

Kütahya Gelişim Okulları Müdürü Fuat GÖKÇE'yi Kütahya DORUK Gazetesi İmtiyaz Sahibi Fatma ÇAKIR ve Yazı İşleri Müdürü Ahmet ARABACI ziyaret etti.
Kütahya Gelişim Okulları Müdürü Fuat GÖKÇE'yi Kütahya DORUK Gazetesi İmtiyaz Sahibi Fatma ÇAKIR ve Yazı İşleri Müdürü Ahmet ARABACI ziyaret etti. Samimi bir ortamda geçen görüşmede, ilimizin kaliteli eğitim veren okullarından olan Kütahya Gelişim Okulları Müdürü Fuat GÖKÇE, okulun faaliyetleri, çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Kütahya Gelişim Okulları Müdürü Fuat GÖKÇE: "DORUK Gazetesi yönetimi ve çalışanlarına sizlerin aracılığıyla teşekkür ederim, başarılı çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz. Yayın hayatınızda başarılar dileriz. Ziyaretiniz bizleri ziyadesiyle memnun etti. Gelişim Okulları, başarının temelinde eğitim felsefesinin yattığına inanır. Eğitim felsefesinin temel yapı taşlarını oluşturan ilkeler ve değerleri olarak Atatürk ilkelerine bağlı, İnsan haklarına saygılı, Farklılıkları zenginlik olarak gören,  Hayal gücü ve yaratıcılıkla fark yaratan bireyler yetiştirmeyi hedefler. Adil, çalışkan sabırlı ve kararlı bireyler oluşturma sürecinde disiplin ve farklılıklara uyum (adaptasyon) hedefini gözetiyoruz. Tüm eğitsel ve yönetimsel uygulamalarda öğrencilerimizin gelişimi vazgeçilmez noktadır. Eğitim anlayışının merkezinde öğrencilerimizin akademik, yabancı dil, sosyal, sportif ve sanat gelişimlerini güçlendirmek yer alır. Öğretim programlarımız, yürüttüğümüz projeler, ulusal ve uluslararası platformlardaki çalışmalarımız ve öğrencilerimizin sınavlarda gösterdikleri üstün başarılar, bu anlayışımızın mutlu eden sonuçlarıdır. Eğitim ve öğretim programlarının temel amacı; öğrencilerimizin araştıran, sorgulayan, eleştirel düşünen, problem çözen, kendi öğrenmelerinin sorumluluğunu alan, iş birliğine açık bireyler olarak yeni yüzyılın becerileriyle donanmasıdır. Kuşkusuz eğitim süreci içinde farklı hayat deneyimleriyle zenginleşmeleri, keyifli bir öğrenme ortamında mutlu olmaları da bir diğer vazgeçilmezdir. Bu nedenle de etkin ve katılımcı bir öğrenme yaklaşımında bilgiye ulaşma, bilgiyi kullanma ve yorumlama becerileri kazandırılmaktadır." İfadelerini kullandı. - DORUK
Kütahya Gelişim Okulları Müdürü Fuat GÖKÇE'yi Kütahya DORUK Gazetesi İmtiyaz Sahibi Fatma ÇAKIR ve Yazı İşleri Müdürü Ahmet ARABACI ziyaret etti.

Kütahya Gelişim Okulları Müdürü Fuat GÖKÇE'yi Kütahya DORUK Gazetesi İmtiyaz Sahibi Fatma ÇAKIR ve Yazı İşleri Müdürü Ahmet ARABACI ziyaret etti.

Samimi bir ortamda geçen görüşmede, ilimizin kaliteli eğitim veren okullarından olan Kütahya Gelişim Okulları Müdürü Fuat GÖKÇE, okulun faaliyetleri, çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Kütahya Gelişim Okulları Müdürü Fuat GÖKÇE: "DORUK Gazetesi yönetimi ve çalışanlarına sizlerin aracılığıyla teşekkür ederim, başarılı çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz. Yayın hayatınızda başarılar dileriz. Ziyaretiniz bizleri ziyadesiyle memnun etti.

Gelişim Okulları, başarının temelinde eğitim felsefesinin yattığına inanır. Eğitim felsefesinin temel yapı taşlarını oluşturan ilkeler ve değerleri olarak Atatürk ilkelerine bağlı, İnsan haklarına saygılı, Farklılıkları zenginlik olarak gören,  Hayal gücü ve yaratıcılıkla fark yaratan bireyler yetiştirmeyi hedefler.

Adil, çalışkan sabırlı ve kararlı bireyler oluşturma sürecinde disiplin ve farklılıklara uyum (adaptasyon) hedefini gözetiyoruz. Tüm eğitsel ve yönetimsel uygulamalarda öğrencilerimizin gelişimi vazgeçilmez noktadır.

Eğitim anlayışının merkezinde öğrencilerimizin akademik, yabancı dil, sosyal, sportif ve sanat gelişimlerini güçlendirmek yer alır. Öğretim programlarımız, yürüttüğümüz projeler, ulusal ve uluslararası platformlardaki çalışmalarımız ve öğrencilerimizin sınavlarda gösterdikleri üstün başarılar, bu anlayışımızın mutlu eden sonuçlarıdır.

Eğitim ve öğretim programlarının temel amacı; öğrencilerimizin araştıran, sorgulayan, eleştirel düşünen, problem çözen, kendi öğrenmelerinin sorumluluğunu alan, iş birliğine açık bireyler olarak yeni yüzyılın becerileriyle donanmasıdır. Kuşkusuz eğitim süreci içinde farklı hayat deneyimleriyle zenginleşmeleri, keyifli bir öğrenme ortamında mutlu olmaları da bir diğer vazgeçilmezdir.

Bu nedenle de etkin ve katılımcı bir öğrenme yaklaşımında bilgiye ulaşma, bilgiyi kullanma ve yorumlama becerileri kazandırılmaktadır." İfadelerini kullandı. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.